Известие

Collapse
No announcement yet.

Show Room отново в ефир?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от zaryto
    Абе гледасе,ама има доста работи за изпипване още.И трябва някой водещ дето даразбира повечко от коли,да те грабне още като го видиш.Тоя малкия...нещо нестава...
    пичовете които водят Ф1 са най-добри и убедителни като говорят за автомобили..... просто си личи че са наясно и че много четат и дълбаят!
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Re: за анкетата

Първоначално публикувано от BAKA
      Анкетата е само за последното, за да може да се гласува след всяко следващо и да имам някаква представа накъде вървят нещата. Иначе си е ***** майката щом и аз пуснах не...
      Ама ще почне да става лека полека.
      П.С. Кажете някъв по-безлюден път свестен или нещо което да замести пистата в Божура, която скоро ще е история.
      Не, че шибаните вносители дават да се кара както си трябва
      Здравей!Мисля че предаването върви на прав път.В последния брой го хванах на края и видях 2 поршета и сигурно е било интересно .За разлика от предишни предаваня кадето се представяха само SUV-та,камиони,трактори и всички боклуци,но не е и интересни коли.
      П.П За пътя-знам една много живописна отсечка от около 2.5-3 км м/у селата Столник и Елешница (Софийско) с нов асфалт и не натоварена.
      П.П За водещ може да офертираш Момчил Манчев-харесва ми как води,доста начетен и винаги казва интересно подробности(поне като води Формула 1)
      sigpic
      Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
      BMW E30
      BMW E36

Comment

Първоначално публикувано от bouncer
        10. да се показват тунинговани автомобили на обикновенни хора е ок, ама тва може да се види всяка се3дмица на божурище! пук я си признайте колко наистина класно тунинговани коли има в България???
        ...ама предаването само за софиянци ли се прави?! ...щото аз още не съм стъпвал на Божура (а явно няма и да се случи), че да видя тунингованите коли дето се мяркат тъдява... Друг е въпроса, че тази идея (представянето на частни тунинговани автомобили) вече се експлоатира от "Ауто Билд" Б-я, но като идея - не е лоша!
        Първоначално публикувано от bouncer
        4. водещите били смотани....ми нема по-добри бе! ако някой има по-добро предложение да казва.
        ...някой преди мен вече визира две имена - много са подходящи за подобен род предавания. Друг е въпроса как ще успеете да ги привлечете.
        AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
        Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

В момента водещите са несменяеми...
          Алфа е диагноза
          Аlfa 147 JTDm
          Alfa GTV Extreme
          Alfa 159 SW 1.9 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от BAKA
            В момента водещите са несменяеми...
            Тия са като богове бре

Забравете тогава за напредак.
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Ти пък съвсем ни отписа
              Алфа е диагноза
              Аlfa 147 JTDm
              Alfa GTV Extreme
              Alfa 159 SW 1.9 JTDm

Comment

последния брой беше ....
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                  последния брой беше ....
                  ...ахаммм...
                  Сякаш има някакво развитие, но понеже този път се старах да хвана коя е причината за неприятното чувство, което се загнездва в мен, докато гледам предаването, май успях да я локализирам. Водещите някак не се вписват... и то най вече заради начина по който поднасят информацията за колите... Ми мацката по Нова ТВ, колкото и да изглежда "забучена" на екрана (стой си тук и изглеждай секси) звучи доста по-убедително когато рецитира гладко заучените си реплики, отколкото двамата сричащи младежи във вашето предаване. По този начин човек остава с впечатлението, че самите ТЕ не са убедени в това което казват и от тук чувството у зрителя, че цялото предаване е позьорно и витринно.
                  Ми те двамата не можаха да кажат нищо съществено за автомобилите които тестваха (прекия двубой м/у две марки е прекрасна идея!!!), а само мрънкаха за това какво ли ще каже другия... Ето ви пример за една добра идея, която опорочихте!
                  ...но инак, има развитие де . Продължавайте в тази посока!!!
                  AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                  Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Тази седмица в предаването ще е новото М3, вълнуващо почти колкото Алфа.
                    Алфа е диагноза
                    Аlfa 147 JTDm
                    Alfa GTV Extreme
                    Alfa 159 SW 1.9 JTDm

Comment

Колега дори и совалката да докарате с тия водещи забрави....особено с този малкия.

Въобще тия двамата са там като "лайно на дъжд".....все едно аз да водя предаване за "гледане на бебета"....ма пак май ще се спрява по-добре.

Пак ти казвам не ги ли махнете тия...ЗАБРАВИ.

И един съвет, публиката коята не се интересува от коли не гледа това предаване...тези от сорта, че искате да има и нещо за тия дето не разбират са малко фарс...не знам кой гении на прането на пари е решил, че така ще е по-добре.

Задайте си въпроса от какво се интересува БГрския шофьор ентусиаст...???
                      sigpic
                      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първо, мисля,че предаването въобще не е толкова лошо, особено като се има предвид, че се говори на български
                        Пуснах си да гледам изданието с Поршетата. Ако в разговорите и презентациите на водещите имаше повече техническа информация, а не "Мене ме кефи..мен не ме кефи" ще е доста по-интересно.
                        Идеята да се показват модели автомобили карани в България и дали дефекти или просто недоизкусурени фабрично в определени свои компоненти ще спечели много голяма част от зрителите, защото пазра на Порше и Ферари, а дори и на нови спортни автомобили е интересен за хора, които предполагам не гледат BTV (не че обиждам телевизията, братовчедка ми работи там )
                        Давай смело напред и е похвално,че търсиш обратната връзка със зрителя.
                        Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

какви взаимствания, какви предавания
                          опитват се да копират досущ Кларксън и компания
                          и не им се отдава ... пълен лигоч
                          заради водещите според мен
                          сценария намирисва и се получава
                          една смотана импровизация
                          и тоя Кулев май беше дет се праи на Стиг
                          не знам дали говори глупости или не
                          ама поне да се държи малко по-непринудено
                          пък знам ли може да го мъчат хемороиди
                          ... той за тфа Стиг не говори

а и най-важното накарайте "къдравия"
                          най-накрая преди предаване да си мие зъбите
                          щото чат-пат му стои храна по тях ...
                          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano
                            какви взаимствания, какви предавания
                            опитват се да копират досущ Кларксън и компания
                            и не им се отдава ... пълен лигоч
                            заради водещите според мен
                            сценария намирисва и се получава
                            една смотана импровизация
                            и тоя Кулев май беше дет се праи на Стиг
                            не знам дали говори глупости или не
                            ама поне да се държи малко по-непринудено
                            пък знам ли може да го мъчат хемороиди
                            ... той за тфа Стиг не говори

а и най-важното накарайте "къдравия"
                            най-накрая преди предаване да си мие зъбите
                            щото чат-пат му стои храна по тях ...
                            Кой е къдравия?!
                            Алфа е диагноза
                            Аlfa 147 JTDm
                            Alfa GTV Extreme
                            Alfa 159 SW 1.9 JTDm

Comment

Абе вие за едно и също предаване ли говорите ?
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

имам предвид че водещите се опитват
                                да се държат като ония от Топ Гиър
                                някакви несмислени шеги и прочее
                                не им утива ...
                                къдравия ... хехе ...
                                ми той само един е с "чуплива" коса
                                от водещите ...
                                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Working...
                                X