Първоначално публикувано от zaryto
Известие
Collapse
No announcement yet.
Show Room отново в ефир?
Collapse
X
-
Re: за анкетата
Първоначално публикувано от BAKAАнкетата е само за последното, за да може да се гласува след всяко следващо и да имам някаква представа накъде вървят нещата. Иначе си е ***** майката щом и аз пуснах не...
Ама ще почне да става лека полека.
П.С. Кажете някъв по-безлюден път свестен или нещо което да замести пистата в Божура, която скоро ще е история.
Не, че шибаните вносители дават да се кара както си трябва.За разлика от предишни предаваня кадето се представяха само SUV-та,камиони,трактори и всички боклуци,но не е и интересни коли.
П.П За пътя-знам една много живописна отсечка от около 2.5-3 км м/у селата Столник и Елешница (Софийско) с нов асфалт и не натоварена.
П.П За водещ може да офертираш Момчил Манчев-харесва ми как води,доста начетен и винаги казва интересно подробности(поне като води Формула 1)sigpic
Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
BMW E30
BMW E36
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer10. да се показват тунинговани автомобили на обикновенни хора е ок, ама тва може да се види всяка се3дмица на божурище! пук я си признайте колко наистина класно тунинговани коли има в България???
Първоначално публикувано от bouncer4. водещите били смотани....ми нема по-добри бе! ако някой има по-добро предложение да казва.AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
-
Първоначално публикувано от BAKAВ момента водещите са несменяеми...
Забравете тогава за напредак.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейпоследния брой беше ....
Сякаш има някакво развитие, но понеже този път се старах да хвана коя е причината за неприятното чувство, което се загнездва в мен, докато гледам предаването, май успях да я локализирам. Водещите някак не се вписват... и то най вече заради начина по който поднасят информацията за колите... Ми мацката по Нова ТВ, колкото и да изглежда "забучена" на екрана (стой си тук и изглеждай секси) звучи доста по-убедително когато рецитира гладко заучените си реплики, отколкото двамата сричащи младежи във вашето предаване. По този начин човек остава с впечатлението, че самите ТЕ не са убедени в това което казват и от тук чувството у зрителя, че цялото предаване е позьорно и витринно.
Ми те двамата не можаха да кажат нищо съществено за автомобилите които тестваха (прекия двубой м/у две марки е прекрасна идея!!!), а само мрънкаха за това какво ли ще каже другия... Ето ви пример за една добра идея, която опорочихте!
...но инак, има развитие де. Продължавайте в тази посока!!!
AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
-
Колега дори и совалката да докарате с тия водещи забрави....особено с този малкия.
Въобще тия двамата са там като "лайно на дъжд".....все едно аз да водя предаване за "гледане на бебета"....ма пак май ще се спрява по-добре.
Пак ти казвам не ги ли махнете тия...ЗАБРАВИ.
И един съвет, публиката коята не се интересува от коли не гледа това предаване...тези от сорта, че искате да има и нещо за тия дето не разбират са малко фарс...не знам кой гении на прането на пари е решил, че така ще е по-добре.
Задайте си въпроса от какво се интересува БГрския шофьор ентусиаст...???sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първо, мисля,че предаването въобще не е толкова лошо, особено като се има предвид, че се говори на български
Пуснах си да гледам изданието с Поршетата. Ако в разговорите и презентациите на водещите имаше повече техническа информация, а не "Мене ме кефи..мен не ме кефи" ще е доста по-интересно.
Идеята да се показват модели автомобили карани в България и дали дефекти или просто недоизкусурени фабрично в определени свои компоненти ще спечели много голяма част от зрителите, защото пазра на Порше и Ферари, а дори и на нови спортни автомобили е интересен за хора, които предполагам не гледат BTV (не че обиждам телевизията, братовчедка ми работи там)
Давай смело напред и е похвално,че търсиш обратната връзка със зрителя.Алфа Ромео 145 1,8 TS
Comment
-
какви взаимствания, какви предавания
опитват се да копират досущ Кларксън и компания
и не им се отдава ... пълен лигоч
заради водещите според мен
сценария намирисва и се получава
една смотана импровизация
и тоя Кулев май беше дет се праи на Стиг
не знам дали говори глупости или не
ама поне да се държи малко по-непринудено
пък знам ли може да го мъчат хемороиди
... той за тфа Стиг не говори
а и най-важното накарайте "къдравия"
най-накрая преди предаване да си мие зъбите
щото чат-пат му стои храна по тях ...Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefanoкакви взаимствания, какви предавания
опитват се да копират досущ Кларксън и компания
и не им се отдава ... пълен лигоч
заради водещите според мен
сценария намирисва и се получава
една смотана импровизация
и тоя Кулев май беше дет се праи на Стиг
не знам дали говори глупости или не
ама поне да се държи малко по-непринудено
пък знам ли може да го мъчат хемороиди
... той за тфа Стиг не говори
а и най-важното накарайте "къдравия"
най-накрая преди предаване да си мие зъбите
щото чат-пат му стои храна по тях ...Алфа е диагноза
Аlfa 147 JTDm
Alfa GTV Extreme
Alfa 159 SW 1.9 JTDm
Comment
-
Абе вие за едно и също предаване ли говорите?
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
имам предвид че водещите се опитват
да се държат като ония от Топ Гиър
някакви несмислени шеги и прочее
не им утива ...
къдравия ... хехе ...
ми той само един е с "чуплива" коса
от водещите ...Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment