Тази неделя вече ще е Лексуса.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Show Room отново в ефир?
Collapse
X
-
за Студентски град какво да ти кажа...малко ми е селско там, ама пък жените се навиват за интимни сношения доста по-бързо от "градките" резачки...иначе евтинийка, мизерия и т.н
а за предаването...ми ти най-добре знаеш че бях най-върлия враг на тва предаване ама в последно време чак започнах да защитавам водещите щото разбрах какво е всъщност усилието зад всеки един епизод. Респект!няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncerза Студентски град какво да ти кажа...малко ми е селско там, ама пък жените се навиват за интимни сношения доста по-бързо от "градките" резачки...иначе евтинийка, мизерия и т.нAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от properПървоначално публикувано от bouncerза Студентски град какво да ти кажа...малко ми е селско там, ама пък жените се навиват за интимни сношения доста по-бързо от "градките" резачки...иначе евтинийка, мизерия и т.нАлфа е диагноза
Аlfa 147 JTDm
Alfa GTV Extreme
Alfa 159 SW 1.9 JTDm
Comment
-
Браво .Днес определено беше на ниво .Предаването коренно се промени вече към половителноПък и беше пълно с италианки ,как няма да ни хареса
Даже и частта с киата ми харесва ,когато я мъчеха във водата
За тези които не са гледали : теста с дизеловите алфи ,фиат 500 ,сааб 9-3 аеро 2.8 турбо и киа под водаAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Бях гледал няколко предавания още от самото начало, но след третото или четвъртото спрях. Тъй като в момента не съм в БГ и имам достъп до Нетера, тази вечер успях да гледам всички предавания от септември насам. Ето и моите коментари:
1. Предаването вече няма нищо общо с тази измислица която беше в началото. Много голям напредък! Мисля че това се дължи на липсата на Ники Сотиров. Просто мястото му не беше в Шоурум.
2. Много добре сте се ориентирали - публика тип "Сеизмограф" - с няколко десетки хорица "публика на живо", 90% от които си нямат хал на хабер на какъв принцип работи един автомобил, а им е дадено по 10-20 лв примерно да кибичат там е едно от недоразуменията на западната телевизионна индустрия. Много се радвам че частта с Ники Сотиров и кибичещата публика ги няма.
3. Много уважавам Влади Кулев (не го познавам лично но винаги ми е помагал на л.с. когато съм имал сложна дилема/въпрос) и мисля че почти винаги дава обективна оценка на автомобилите които тества, казвам почти с изключение на БМВ, но това донякъде е разбираемо поради други причини. Моя съвет е - не го сменяйте, по-добър тест пилот няма да намерите! Всеки си има предпочитания към дадена марка, аз примерно бих защитавал това което харесвам аз
4. Пепи Лъджев, личи си че малкия е надъхан, но може би е добре да понаучи нещо повече за автомобилите (или поне тези които се тестват) за да не се получават несериозни изказвания от рода на "Пепи, какво не ти харесва в тази кола, и Пепи отговаря: ами е това копче тука...) Например варианта тест от Влади, и след това тест от Пепи и двамата си изказват мнението - единия като професионалист, другия като изгряващ такъв. Ако пък го смените с някой професионалист, ще се получи отегчителен диалог между двамата които над 70% от зрителите на това предаване няма да могат да осмислят. Хубаво е все пак да има закачки отвреме навреме.
Предаването като цяло много е напреднало, и аз лично бях много приятно изненадан като гледах последните предавания и забелязах че нещата които не ми харесаха вече ги нямаше. Продължавайте в същия дух!
P.S. Може би е по-добре да има повече test-drive сравнения между два или повече автомобила едновременно от един и същи клас (това няма да се хареса много на дилърите, но ... е риск на професията
Comment
-
Вчера хванах предаването от към средата - ами доста по-увлекателно е станало ... между другото ще си дръпна броя, за да изгледам отново това за сааба, че ми се наложи да изляза от стаята, точно когато започна тази част - а 9-3 ми е нещо като фикс идеяСтана ми много смешно когато накарахте Боби турбото да кара в тея локви - тя киата тук-там стъпваше
Но определено има разлика с предния брой, който успях да гледам ...
Идеята за Test-drive-a много ми харесва ... ще бъде много по-увлекателно ... бе като гледам предаването върви в (+) посока - вече действията им не изглеждат толкова изкуствени, което не е много лесно за постигане ... Пожелавам ви успех за в бъдеще и все така нагореFiat Punto Mk.II 1.2 8v
Fiat Punto Mk.I GT1
Comment
-
Това предаване преди не можеше да задържи и моето внимание.Стигна се до там,че спрях да го гледам.
Но сега както разбирам има развитие по случая и дай Боже все така да е в положителна посока!
Mortimar: P.S. Може би е по-добре да има повече test-drive сравнения между два или повече автомобила едновременно от един и същи клас (това няма да се хареса много на дилърите, но ... е риск на професиятаВинаги е хубаво да имаш база за сравнение.
Alfa Romeo146 1.6TS '99
Comment
-
Точно до пистата в бухово ли опряхте
Има и по-хубави и по-широки картинг писти.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
Comment