Известие

Collapse
No announcement yet.

Дали ще карате пак безрасъдно 18г+

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дали ще карате пак безрасъдно 18г+

дали ще карате пак безрасъдно
    http://autoplay.ru/2007/08/16/samye_str ... otret.html

САМО ЗА ХОРА С СИЛНА ПСИХИКА!!!!!!
    18г 18г 18г 18г 18г
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

хм, пропаганда, тва сме го гледали ,ама като усетиш как потъва педала и иска още и още забравяш тия снимки

Comment

тва май не са изтински снимки..
      landikar
      Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Първоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзар
        иЗтински определено няма шанс да са
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Ауууу,чак брутални снимки...
          Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
          EX`146 2.0 16v TS

Comment

[quote=търтей]
            Първоначално публикувано от "Малък_Alfa_гъзар":18nf935p
            иЗтински определено няма шанс да са[/quote:18nf935p]

даскал Търтей не стачкува май и мен ме дразнят такива грешки ако съм откровен де
            Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
              хм, пропаганда, тва сме го гледали ,ама като усетиш как потъва педала и иска още и още забравяш тия снимки
              Аз пък нямам нужда да гледам подобни снимки.Просто винаги когато ми се случи да карам малко по-бързичко започвам да си мисля какво може да стане и намалям.
              155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Добре де за какво ги правят тия коли да вдигат по 300 тогава..... просто трябва да се внимава и да се знае къде и какво може и къде е допустимо. Който си е ненормален по принцип то той е опасен и с 40км/ч и с 240км/ч точно толкова.....
                В града е ясно, че е безотговорно да се кара бързо, ама на магистрала като ги видя с по 90 да ми вървят и ми иде да ги....... седи си на третокласния път и си карай с 90 баси.... В германия разни БАБИЧКИ ме задминаваха с 230км/ч и си караха супер спокойно и сигурно....
                Проблема е в ХОРАТА, а не в колите и скоростта!!!Ние сме държава от преобладаващо количество Тъпаци и никога нищо няма да се промени по пътищата. Знам че някои народолюбци ще скочат сега да ме плюят, но ако се замислят е така.....
                Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

тези снимки съм ги гледал преди няколко месеца, всичко е 100% реално
                  sigpic
                  ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                  0889 636 093

Comment

proper прав си но по наще магистрали с над 160 вече си е доста опасно има ги сякви бездарни шофьори където карат с по 100 лявата лента или такива дет тръват да изпреварват без да се огледат или са се огледале от преди минута и ти кът си се засилил с над 200 и резолтата по новините в 20:00ч. пак да не говорим че и разни животни могат да ти изкочат на пътя
                    landikar
                    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Първоначално публикувано от proper
                      магистрала като ги видя с по 90 да ми вървят и ми иде да ги....... седи си на третокласния път и си карай с 90 баси....
                      Не искам да се заяждам ама с какво ти пречат тия с 90 по магистралата? Като не може да му вдигне повече колата на човека или просто му е кеф да кара бавно дай да я троши по дупките. Пък и бабичка с 230 ми е далеч от представата за сигурно.
                      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от raiders
                        несъм сегорен за всичките но има няколко снимки дет си личи че не се реални.. такива сайтове колко ги щеш за такива дет обичат да гледат кървища
                        landikar

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox
                          Първоначално публикувано от proper
                          магистрала като ги видя с по 90 да ми вървят и ми иде да ги....... седи си на третокласния път и си карай с 90 баси....
                          Не искам да се заяждам ама с какво ти пречат тия с 90 по магистралата? Като не може да му вдигне повече колата на човека или просто му е кеф да кара бавно дай да я троши по дупките. Пък и бабичка с 230 ми е далеч от представата за сигурно.
                          Не че искам да кажа нещо, но е много гадно за тези като мен (които си карат с 120 - 140икм/ч) постоянно да се престрояват от ляво в дясно и обратно, защото едните летят с 230 а другите се влачат 90......
                          Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                          Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                          Alfa Romeo 90 2.0 '87
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзар
                            Първоначално публикувано от raiders
                            несъм сегорен за всичките но има няколко снимки дет си личи че не се реални.. такива сайтове колко ги щеш за такива дет обичат да гледат кървища
                            дори да приемем че половината са истински пак смачканата ламарина няма как да е подминеш
                            аз също карам с 200 понякога но поне гледам на не преча а не като някой Xenon-ови идиоти дето ти се е разсветкал от 1 км и лети безсмътно
                            Volvo S80 2.0 T5 180hp
                            Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                            Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Тва е същото като ония скорошния случай с онова BMW дето стана на сол карал е с 200км може и повече не го оправдавам .. и онея мангали му изкачат в платното с 100км да изпреварват и той да не се натресе в тях влезнал в насрещното където одари рейса. ако бях на негово място "недай боже" удрям колата която ми е влезнала в платното и им чупа вратовете и тва е що в насрещното ще умират невини хора
                              landikar

Comment

Working...
                              X