Известие

Collapse
No announcement yet.

Дали ще карате пак безрасъдно 18г+

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

След 120км/ч на всеки 8км/ч разхода се вдига с 10%
    Който е по сметките може да си сметне при 200км/ч колко му гори колата.
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

младежи туй съм го пуснал много отдавна в Тунинг-Рацинг категорията! Иначе са си истински и доста реални...за съжаление...

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от isoiso
        Нямаше ли някакво правило, че колата е най-икономична на последната предавка тогава, когато срелката на скоростомера е вертикална? Аз моята си я карам със 140 предимно, защото си мисля, че така ми е най-евтино. Дори и да я карам със 120 не вярвам разхода да ми падне с 20% спрямо сегашния.
        WhitePower, 3047 ли е твоята кола? Днес видях една 155-ца, паркирана пред Globul, пишеше White Power на нея
        Audi/BMW, скоро и ALFA

Comment

Първоначално публикувано от isoiso
          няма да споря просто щото е безмислено........делата говорят
          до морето си карам по магистралата с (прууф да не гледа) с 200, ако е празно и отгоре (особено преди Бъргас на новото) и без гюрук и си ми харчи 7,8 ама ги закръглявам на 8, се пак не съм с комп. само зареждам до горе и меря.
          Последния път ме валя като в тропиците и карах с 100 макс. и ми даде 10 разход....

Аз съм готов да си предоставя колата и ако горната сметка не излезе Еколозите тука да кажат кво дават аз пия рядко но Зелен Собиески уважавам

Проста сметка....с 90 съм на 5-та скорост и съм на 2000 оборота едвам и колата вероятно на тези обороти е 80 коня най-много, а сметнето 80 коня как движат тон и половина. С 4500об/мин на 160 си почти на оптимум към мощност 155 коня на тон и половина...... ама тая тема по учебници не се гледа.....практиката е това, което важи.
          Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от Galeano
            ...моята кола с 90 харчи 12, а с 140 харчи 8 литра

ти да не караш на 2ра с 90

Тези снимки е добре да бъдат видяни от повече хора

Понякога мисълта че си голям майстор на волана може да ти играе много лоша шега.
            СПАЗВАЙТЕ ОГРАНИЧЕНИЯТА И КАРАЙТЕ РАЗУМНО защото хубавата алфа може да заприлича на ковчег.
            на 2-ра карам и с 120, но в други ситуации и тогава разхода е 20
            иначе съм отговорил защо е така с разхода, освен ако колата не е лагерница 60 коня.

Тези снимки НЕ Е ДОБРЕ ДА СЕ ГЛЕДАТ от повече хора!!!!!!
            Хора увличате се. Това е демагогия и си има цел цялата кампания по медиите.
            Защо никой не пуска снимки на разядени ЧЕРНИ ДРОБОВЕ от алкохола например????? Половината ни нация са алкохолици..... Някъде такива снимки няма ли да пусне някой.... Айде стига като малките деца се връзвахте на сяка кукичка дето ви подават по ТВ-то.
            Аз в града си карам примерно и си спазвам (старая се) правилата. Мразя комплексарите дето в града се юркат за да ги забележат. Но по магистрала.....сам....айде нема нужда...
            Имам книжка от 16 години и нямам нито един АКТ никога, нито точки някога са ми зимали...никога... но на магистрала си признавам че 120 е за велосипедите само.

Comment

И някой с права да ЗАКЛЮЧИ темата, щото споровете са безмислени!!!

Comment

След като дадени закони уж за безопасност не работят, просто биха подействали съвсем други мерки. Да. На всички ще ние много гадно, но истината е една... ако автомобилите НЕ МОГАТ да развиват скорост по-висока от 40км.ч примерно няма да ги има и тези ужаси. Представете си колко хора по света щяха да са живи сега.
                Разбира се сега веднага ще има и колеги, които биха искали да ме контрират с това как при челен удар пък 40+40 дава 80 което също е смъртоносно. Ами да. Смъртоносно е, но все пак при едни още по-засилени системи за сигурност от тези днешните които ги слагат във всеки автомобил за сметка на големите и мощни двигатели.... вече нещата ще са много по-различни.
                Не се сещам да съм чул за добре екипиран колоездач, който да се е убил с велосипед движещ се с 30-40км.ч. примерно
                Все си мисля, че ерата на бързите автомобили много скоро ще свърши, защото... "Не е виновен този който яде баницата, а този който му я дава" май имаше една поговорка
                ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                sigpic
                ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Working...
                X