Известие

Collapse
No announcement yet.

АМ "Тракия" - новата отсечка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Какво НО,бе,какво НО?! Тия карабатаци не гледат ли знаците,да им ........майката?! Все другите са ни виновни,като не се съобразяваме със знаците... Като гледах по телевизията една кола по време на репортажа как излетя,скоростта и беше над 90км,гарантирам
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Всичките катастрофи са си по вина на шофьорите....

Защо ние цялата колона коята пристигнаме в петък късно вечерта видяхме знаците....Тоест аз водех колоната, но точно малко преди въпросното кръгово реших да си направя кефа и да дам малко газ понеже нямаше абсолютно никой пред мен на магистралата. Та от каране с много над ограничение на около сигурно 500метра!!! преди кръговото бяхме с 60км/ч и чаках да видя как свърша магистралта....

А знаците са доста точно преди края на тръгване пак се загледах.....само, че кой да ги гледа, тази кака сигурно си е купила книжката.

Ще е добре да се сложат и още ограмни табели над магастралата, както до колкото разбрах ще бъде направено, както и ще сложат легнали полицай и тем подобни други неща.
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Най-добре ще бъде за край на магистралата, да сложат един знак СТОП, даже не един, а два
        Alfa Romeo 75 1.8

Comment

Първоначално публикувано от Lame_0ne
          Най-добре ще бъде за край на магистралата, да сложат един знак СТОП, даже не един, а два
          ми то стоп има
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

И 5 да сложат - все тая, за тези които не гледат и на спазват.

А ако сложат спящи куки ще се изпотрепе народа - гарантирано.
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Незнам за вас,но аз съм останал с впечатлението,че единствения начин да се спазват знаците(особено ограниченията) е ако след знака има...патрулка с радар

ПП :Не предлагам нищо просто казвам с какви впечатления съм останал от родните пътища
              155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от hsr
                Незнам за вас,но аз съм останал с впечатлението,че единствения начин да се спазват знаците(особено ограниченията) е ако след знака има...патрулка с радар

ПП :Не предлагам нищо просто казвам с какви впечатления съм останал от родните пътища
                Тя в неделя по обяд и патрулката с радара беше там, че и "жертви" си имаше цели 3 коли когато минах.

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                  И 5 да сложат - все тая, за тези които не гледат и на спазват.

А ако сложат спящи куки ще се изпотрепе народа - гарантирано.
                  Добре че не го отвориха тва трасе лятото, че не ми се мисли....
                  98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от deadairplane
                    Тя в неделя по обяд и патрулката с радара беше там, че и "жертви" си имаше цели 3 коли когато минах.
                    Абе тия имат ли право да спират повече от една кола наведнъж? Бях чувал, че не могат, но не съм сигурен, а не ми се чете закона сега.
                    Audi/BMW, скоро и ALFA

Comment

Working...
                    X