Първоначално публикувано от KGB
Ами колата е купена януари 2004, така , че ако прочетеш внимателно поста ми ще видиш, че се върЗва.
А това , че Алфа 156 ръждясва, мога да ти го прата и потвърдено от Фиат АД в Австрия, само , че гаранцията от 8 години е не За така наречената повърхностна ръжда, тоест жълти петънца, а ами ако иЗгние......е много ясно , че докато иЗгние има доста време
А това да ти блокира спирачен апарат на 60.000 км. ......нямам думи просто, при това колата не е пипана в сервиЗ, още е с ОРГИНАЛНИТЕ накладки от Завода, просто се кара само аутобани на дълги раЗстояния, а относно ръждата...отдолу я мия всеки 3 ти месец и Зиме и Лете, и то на пароструйка ръчно. Вобще тоЗи автомобил го гледам като писано яйце, ако го видиш ше кажеш , че е чисто нов в него освен аЗ и приятелката ми друг човек не е сядал.
Сега да седнем тук да се самоЗалъгваме, че Фиат велики автомобили правят е смешно просто, вярното е , че са ефтини и като нови и като стари и съответно не са от най качествените. Виж на външен вид са ОК много ми харесват, но със сигурност мога да кажа, че след една година и нещо няма да влеЗа в магаЗина на Алфа да си купя 159 Комби, та ако ще не 25 процента отстъпка да ни дадат , както като купихме тая , ами и 30 да кажат пак на друго място ще отида ако и да се наложи 10.000 евро повече За същия клас кола да дадем.
А иначе в форума тук пиша понеже ми харесват хората, а не колите

Така е За жалост колега, но просто Фиат и пройЗводните му са не от най добрите автомобили
Comment