Известие

Collapse
No announcement yet.

Б1 категория (автомобил до 550кг).

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Б1 категория (автомобил до 550кг).

Вчера след като разбрах че в момента мога да имам книжка а си хода с рейса щях да откача буквално :P Четах из интернет за кво иде реч с тая категория B1 и разбрах че масата на колата не трябвало да надвишава 550 кг. а кубиците няма ли значение Та изкам да попитам немога ли да карам малко по тежка кола (Алфата е 1500кг. ) ще е жалко да се уча на нея знам ама не се здържам та ме интересяват глобите, запознати ли сте ако случайно ме хванат за кво става вапрос да не ми вземат книжката на цяло и глобата да не е няква зверски голяма
    landikar
    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Re: Б1 категория (автомобил до 550кг).

Първоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзар
    Вчера след като разбрах че в момента мога да имам книжка а си хода с рейса щях да откача буквално :P Четах из интернет за кво иде реч с тая категория B1 и разбрах че масата на колата не трябвало да надвишава 550 кг. а кубиците няма ли значение Та изкам да попитам немога ли да карам малко по тежка кола (Алфата е 1500кг. ) ще е жалко да се уча на нея знам ама не се здържам та ме интересяват глобите, запознати ли сте ако случайно ме хванат за кво става вапрос да не ми вземат книжката на цяло и глобата да не е няква зверски голяма
    я си седи мирен на задника до 18 години, че са малко проблемите с редовните шофьори та и такива с нередовни са ни притрябвали.Не е болка за умиране че искаш да кара а ти остават няколко месеца,като си навършиш годинките тогава се мисли за садкормилно устройство

Comment

килърчо кара с книжка малкия да го... чинкуеченто, а сега пунто и няма 18

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ЗДП
        Чл. 177. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Наказва се с
        глоба от 100 до 300 лв.:
        2. който управлява моторно превозно средство, без да притежава съответното
        свидетелство за управление

(3) Когато нарушението по ал. 1, т. 1, 2 и 3 и ал. 2 е извършено повторно,
        наказанието е глоба от 150 до 1500 лв.

Comment

Първоначално публикувано от jorko
          Чл. 177. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Наказва се с
          глоба от 100 до 300 лв.:

бат Жоре и ти буташ масло май

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0
            Първоначално публикувано от jorko
            глоба от 100 до 300 лв.:

бат Жоре и ти буташ масло май
            Не те разбрах какво искаше да кажеш , честно казано ...

Comment

и аз теб.... мисълта ми (ако имам такива неща) беше че Килърчо има такава книжка и кара от 17 годишен. Кара си чинкуечентото без проблеми. Сега си купи пунто и беше на феста с него а няма 18 години...

Comment

Първоначално публикувано от ne0
                и аз теб.... мисълта ми (ако имам такива неща) беше че Килърчо има такава книжка и кара от 17 годишен. Кара си чинкуечентото без проблеми. Сега си купи пунто и беше на феста с него а няма 18 години...
                Отговора ми беше за пусналият темата , но опитвайки да цитирам по-куул ЗДП остана само моя пост ...не знам какви ги върши Литъл Килър , важното е Малкото Алфа Дупе да го прочете , сори за объркването , не е нарочно ...

Comment

работата отива към маса

Comment

Мали май не удобрявате да стана шофьор Я кажете ваз спират ли ви често полицайте за разни проверки.. щот май няма да мога да си позвола повече от веднаж Ако например си карам по правилата демек слагам колан, карам си в сридно платно спазвам ограничения и знаци голяма ли е вероятноста да ме спрат и нали се пак си имам книжка просто карам с 1 тон по тежка кола няма ли по меки глоби в тоя случай
                    landikar
                    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Първоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзар
                      Мали май не удобрявате да стана шофьор Я кажете ваз спират ли ви често полицайте за разни проверки.. щот май няма да мога да си позвола повече от веднаж Ако например си карам по правилата демек слагам колан, карам си в сридно платно спазвам ограничения и знаци голяма ли е вероятноста да ме спрат и нали се пак си имам книжка просто карам с 1 тон по тежка кола няма ли по меки глоби в тоя случай
                      Пак ще те глобят ...вземи потърпи малко , а ?

Comment

Меракът е голямо нещо,но и аз бих те посъветвал да не бързаш толкова!За всичко си има време
                        Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                        ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                        ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Дали ще се намери някой добър човечец да обясни на изостаналите селски чада (като мен ) за к'во точно става въпрос ? К'ви са тия книжки дето ги изкарвате по на незнам си колко години,пък после не можете да карате с тях ?
                          155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Кви са тия коли, които са по-леки 550kg
                            Аз съм шофьор от близо 10 години, имам няколкостотин хиляди километра и досега са ме спирали 5 пъти, от които веднъж за превишена скорост, а останалите четири - за проверка на застраховки, винетки и т.н. Като се замисля последните три спирания са в рамките на тази година. Не съм много примерен водач, но съм доста внимателен и рядко пропускам да забележа лошите
                            Audi/BMW, скоро и ALFA

Comment

Първоначално публикувано от Colombo
                              Кви са тия коли, които са по-леки 550kg
                              Триколки
                              155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Working...
                              X