If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Smart Fortwo е 730kg според Wikipedia, това почти колкото една лада тежи.
Вчера нали се похвалих, че досега КАТ-аджии са ме спирали само 5 пъти за 10 години, ами днес ме спряха за 6-ти . Не бяха КАТ, а патрулиращи ченгета в София/Младост 2, провериха документите и ме пуснаха да си ходя.
Някой опел кадет поизгнил може да е стигнал 550кг и ше си караш спокойно
Абе то като ги знам хлопелите може и някоя Вектра, че и Омега А да свърши работа!
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
аз карам от 4 месеца, изминал съм много километри за човек, който още няма редовна книжка (само с пунтото съм минал 2000км) да не говорим за чинкуто ... за спазване на ограничения, и т н - по-скоро ако ги спазващ ще те спрат ... аз съм превишавал и със 100 ограничението, но там където знам, че няма кой да ме спре ... но ЕДИНСТВЕНОТО нарушение, което правя е превишената скорост ... само един път ми се наложи да направя забранен обратен завой, но там пък е глупаво да е забранен ... но не карам с неразумна скорост ... Защото гледам риска от ПТП да е минимален ... Бургаските алфаджии повечето са ми виждали книжката и знаят - изглежда 1:1 с нормалната книжка кат. В, но отзад има една цифра 73 при ограниченията ... За ваше сведение чинкуечентото тежи 760 кг. (знам, защото го закарах там където теглят камионите и го изтеглих ) така че и инструктурите бяха в нарушение ... курсовете принципно се карат първо на голф, после на чинкуеченто, но аз директно на чинкуто отидох, защото бях карал предостатъчно нашето чинкуеченто, за да мога да подкарам и другото без проблеми ... С тази книжка може да се кара ATV ... друго - microcar-ове разни, дето ги няма из бг. и струват повече от джип Ако някой иска повече инфо да каже ... пунтото пък тежи 900 кг ....
kiler_4o бих искал да ми дадеш skype или каквото там имаш за чат , защото имам няколко въпроса където бих искал да обсъда, с човек преминал през всичко това, на спокойствие. Плс пиши възможно най-бързо!
аз те съветвам да си вземеш един мотор 125 кубика и да си го джиткаш до училище (или там където искаш). Няма да можеш да го караш в дъжд и студ, но пък няма и да си пешеходец
Я се замисли над следната хипотетична ситуация- караш си ти голямата кола без да имаш съответната категория, обаче един чичко с бугати вейрон решава да мине на червено щото му е кеф, но не те вижда и те отнася. Идва КАТ и познай, кой е виновен- ТИ! После майка ти и баща ти, че и ти, ще трябва да работите цял живот, за да му изплатите на тоя бугатито, защото гражданската ти отговорност не важи, щом нямаш категорята! Разбира се това е най- лошия вариант, по смекчения вариант ще е ако се блъснеш, в някое ламборджини или някоя скромна С класа, но пак може да се наложи да си продадете апартамента Ако мислиш, че си струва се мятай на колата и карай, защото КАТ са ти най- малкия пробелем.
Comment