Известие

Collapse
No announcement yet.

Фаровете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хаби се кселерона
    sigpic

Comment

бе не го мисли чаак толкова

Comment

Много скоро треа да го измислим, че с тия задължителни фарове...
        sigpic

Comment

абе да за земат да глобяват тия дето не си поддържат елементарно колите - има някви идиоти които карат с изгорели крушки на фарове стопове тва е по лошото май......
          Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
          Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата

Comment

абе Мури и останалите фенове на халогените ами ако някой селянин които си е сложил още от 4 до 8 допълнителни халогена HELLA на бронята на ладата реши и той като вас да ги пусне всичките как ще ви е ако той е срещу вас а . Ще виждате бяло цяла нощ и ще го псувате без да се замисляте че за останалите коли вие сте на мястото на въпросният селянин .....

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
              Аз пък искам да използвам темата и да попитам, как аджеба мога да си направя "day lights" при положение, че единственото свободно място във фаровете ми остана това на габаритните крушки?!
              Някакви светодиоди на тяхно място или... ?!
              длр се правят от дългите през съпротивление 50%
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от ivo_red
                Първоначално публикувано от SFINKS
                аз от цялата тема разбрах че май никой от коментиращите не е наясно защо са сложени на автомобилите фарове за мъгла и за какво точно се използват

фаровете за мъгла се използват когато има мъгла и то гъста мъгла
                кара се само на фарове за мъгла и габрити без къси или дълги светлини + допълнителен ярък червен габрит отзад
                ако сте карали в мъгла би трябвало да сте забелязаличе късите или дългите още повече влошават положението , докато когато се кара с амо на въпросните фарове за мъгла е доста по добре .

наистина не мога да повярвам че никой не го знае тва .............абе Мури и останалите фенове на халогените ами ако някой селянин които си е сложил още от 4 до 8 допълнителни халогена HELLA на бронята на ладата реши и той като вас да ги пусне всичките как ще ви е ако той е срещу вас а . Ще виждате бяло цяла нощ и ще го псувате без да се замисляте че за останалите коли вие сте на мястото на въпросният селянин ..... ......
                Направо уби вожда!
                Аз пък мислех, че са за гъзарийка сложени....
                Как па на всички всчико ви е наред и само халогените ви пречат не знам. Всички много принципни се избарахте. Сигурно карате плътно с 50 в града и 90 извън и не влизате в забранени улици и не минавате на червено.На мен пък ми пречи, когато всякакви нечистоплътници са седнали зад волана и се опитват да ме убият на пътя. Има толкова много некадърни, пияни, надрусани и недъгави хора по пътищата, че е направо смешно да се говори за фаровете за мъгла, особено, когато напоследък се скъса да вали и са си необходимост. Моя съвет е всеки първо да погледне себе си как кара и тогава да излезе напред и да "хвърли камък".
                Направо утрепа коня с мотиката ........ Тук се говори за стандартните халогени,а не АКО някои си сложи нещо си на еди какво си и как щели да светят и колко бяло щял да вижда ................. А и кой те кара да гледаш в тях ............. гледай си пътя .......... те не дразнят толкова,колкото дългите светлини .......... като не ги гледаш...
                Недей да съдиш хората,има полиция ,говори против тях ,че не си вършат работата ................. От тук натам и аз ще карам на халогени(видях че имам) нали треа а съм гъзар
                Alfa156 Against All

Comment

абе Мури и останалите фенове на халогените ами ако някой селянин които си е сложил още от 4 до 8 допълнителни халогена HELLA на бронята на ладата реши и той като вас да ги пусне всичките как ще ви е ако той е срещу вас а . Ще виждате бяло цяла нощ и ще го псувате без да се замисляте че за останалите коли вие сте на мястото на въпросният селянин .....
                  Мойте са си оригинално вградени,и мога да ги пускам когато аз преценя нали Плюс това м и помагат вечер да виждам добре дупките-ти знаеш в Лозенец какви са дупките
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                    Мойте са си оригинално вградени,и мога да ги пускам когато аз преценя нали Плюс това м и помагат вечер да виждам добре дупките-ти знаеш в Лозенец какви са дупките
                    тури си ксенон и ще се подиш и сичко се види у лозенец и без халогени
                    от опит ти говоря личен
                    мое ми пуснеш лс

Comment

мое ми пуснеш лс
                      За кво бре,иначе ксенона е ясен,другия месец го слагам

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

мое ми пуснеш лс
                        та уведома от къде и кви пари

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                          мое ми пуснеш лс
                          Аз чакам са едни да внесат,от Санто

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                            мое ми пуснеш лс
                            Аз чакам са едни да внесат,от Санто
                            еми честито

Comment

бе то ясно че всички ще си карат както им е кеф , ама ко ше стане ако пък тотално всички почнат на халогени да карат ... в крайна сметка всички ще се прибират вкъщи с кървясали очи ... е едно да караш по 5 километра в града и да не ти влия токова ма я пробвайте честичко да пътувате по 500 км наведнъж и всички в насрещното движение да са с пуснати халогени .. кошмар

ако щете вярвайте вечер при дълги преходи от години карам с тъмни очила заради тия с отровни фарове и халогени в отсрещното движение

ще взема да си купя и една джипка и ще и сложа 5000 вата халогени на покрива и като срещна някой гъзар ще му покажа как грее слънцето отблизо

Comment

Днес следобед един тъп кукер че спря. Проверява какво ли не и накрая вика - я пусни чистачките. Вече се бях сериозно ядосал и реших да си направя майтап и му разправям - ми те са със сензор за дъжд, сега е слънчево, и да искам не мога да ги пусна. На тоя му увисна ченето, пули се 1 минута и ми каза да се разкарам.

Трябваше да го накарам да почне да плюе по стъклото, за да види, че работят.

Баси хората, аз закъснявам за една важна среща, а тоя олигофрен 15 минути ме държа да проверява всички мигачи и стопове, че и пожарогасител, жилетка и кво ли не още.

Акция Светлина имали дееба.
                                Volvo XC90 D5 '06
                                Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                                Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                                ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                                ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Working...
                                X