Известие

Collapse
No announcement yet.

Писаха ми два акта за един месец ..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Писаха ми два акта за един месец ..

Първия беше за 32км/ч отгоре а втория за 40км/ч отгоре, сега резултата е 3-4 месеца без книжка. Искам да питам дали някой познава адвокат който може да ми помогне и дали въобще има шанс да се измъкна по някакъв начин. При условие че само глобите ще са 400лв. съм готов да се изръся доста.
    Alfa Romeo 155 2.0 16V Super

Колега,не искам нито да те отчайвам нито да те подтиквам към каквото и да било,но начина за сажаление е само един-да бутнеш някой лев където трябва.Не те карам да го правиш,но ако все пак решиш трябва да действаш преди да е излязло наказателното постановление.
    155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Колега, имаш ЛС .
      Колкото до бутането- актовете и наказателните постановления в повечето случаи са толкова неграмотно написани, че спокойно могат да паднат при обжалване.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ми щом можете да се оправите законно-действайте.
        Аз лично бих предпочел да си изтърпя наказанието,ма всеки сам си решава.
        155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от hsr
          Колега,не искам нито да те отчайвам нито да те подтиквам към каквото и да било,но начина за сажаление е само един-да бутнеш някой лев където трябва.Не те карам да го правиш,но ако все пак решиш трябва да действаш преди да е излязло наказателното постановление.
          Ако някои може да ме насочи към такъв човек че му бъда безкрайно благодарен, достатъчно отчаян съм, всичките ми планове за зимата пропаднаха.
          Забравих да пиша че първият ми акт е от Кюстендил а втория от Дупница. Ако това може да помогне във втория акт не са писали чия собственост е автомобила и са писали че живея в Кюстендил, а аз отдавна се водя в София.
          Alfa Romeo 155 2.0 16V Super

Comment

Първоначално публикувано от Alfa Pilot
            Първоначално публикувано от hsr
            Ако някои може да ме насочи към такъв човек че му бъда безкрайно благодарен, достатъчно отчаян съм, всичките ми планове за зимата пропаднаха.
            Забравих да пиша че първият ми акт е от Кюстендил а втория от Дупница. Ако това може да помогне във втория акт не са писали чия собственост е автомобила и са писали че живея в Кюстендил, а аз отдавна се водя в София.
            Ами това ще ти помогне дотолкова,че ще мине повече време докато си получиш постановлението (при получаване на което ще трябва да се разделиш с книжката си за посочения в него период ) от София може би 2-3 месеца Което пък е в твой плюс,защото ще имаш повече време да действаш .
            155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Working...
            X