Първия беше за 32км/ч отгоре а втория за 40км/ч отгоре, сега резултата е 3-4 месеца без книжка. Искам да питам дали някой познава адвокат който може да ми помогне и дали въобще има шанс да се измъкна по някакъв начин. При условие че само глобите ще са 400лв. съм готов да се изръся доста.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Писаха ми два акта за един месец ..
Collapse
X
-
Колега,не искам нито да те отчайвам нито да те подтиквам към каквото и да било,но начина за сажаление е само един-да бутнеш някой лев където трябва.Не те карам да го правиш,но ако все пак решиш трябва да действаш преди да е излязло наказателното постановление.155 1.8 8v TS & FZR 600
-
Колега, имаш ЛС.
Колкото до бутането- актовете и наказателните постановления в повечето случаи са толкова неграмотно написани, че спокойно могат да паднат при обжалване.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от hsrКолега,не искам нито да те отчайвам нито да те подтиквам към каквото и да било,но начина за сажаление е само един-да бутнеш някой лев където трябва.Не те карам да го правиш,но ако все пак решиш трябва да действаш преди да е излязло наказателното постановление.
Забравих да пиша че първият ми акт е от Кюстендил а втория от Дупница. Ако това може да помогне във втория акт не са писали чия собственост е автомобила и са писали че живея в Кюстендил, а аз отдавна се водя в София.Alfa Romeo 155 2.0 16V Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa PilotПървоначално публикувано от hsrКолега,не искам нито да те отчайвам нито да те подтиквам към каквото и да било,но начина за сажаление е само един-да бутнеш някой лев където трябва.Не те карам да го правиш,но ако все пак решиш трябва да действаш преди да е излязло наказателното постановление.
Забравих да пиша че първият ми акт е от Кюстендил а втория от Дупница. Ако това може да помогне във втория акт не са писали чия собственост е автомобила и са писали че живея в Кюстендил, а аз отдавна се водя в София.) от София може би 2-3 месеца
Което пък е в твой плюс,защото ще имаш повече време да действаш .
155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
Comment