Здравейте колеги, доста неща се казаха по медиите за прослоутите зимни гими, но като коментирам с приятели никой не е сигурен дали са задължителни или не! Ако някой все пак може да отговори със сигурност ще съм му адски благодарен защото до колкото аз знам има определени рамки в които трябва да влиза гумата - т.е. колко мм е грайфера но не и на 100% да са "Зимни"! Предварително ви благодаря!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питане - моля не се смейте :)
Collapse
X
-
Зимните гуми НЕ са задължителни !!! Гарантирам !!!
Съвсем скоро го обсъждахме този "проблем". Чети тук:
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 7be38fe959Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.
-
Благодаря ти много колега! ПРочетох мненията както и линковоте към други сайтове! Информацията наистина ме успокои доста, защото този месец и брат ми и баща ми имаха рожденни дни и на двамата им подарих нови зимни гумими така де да са им от полза ... ама нали се сещаш че след 8 гуми нещо не останаха парички да обувам и моята
А сега след това което прочетох не само че няма да сложа зимни ами напротив - едната задна ми бомбирала и утре ще купя вместо по-тясни за зимата гуми ще взема чифт 205 и то не нови ами 2-ра младост
пък нека ме питат за зимни
- момчето вече се е подготвило
Alfa Romeo 155 2.0 TS 8V '95 Вече Бивша
Comment
-
Първоначално публикувано от lyuliза съжаление дори по сервизите ти говорят че са задължителни зимните гуми, което явно е дезинформация.....Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.
Comment
-
Какво означва, дали са задължителни?!?!?!?По закон може и да не са,но то си е за твойта сигурност,а както и на околните!!!И не ми е смях,а до плач,като чета такива въпроси!Нищо лично!Грях е, да я нямаш!!!АlfaRomeo-156SW/2.4JTD/Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm TI
Comment
-
Първоначално публикувано от sitalkКакво означва, дали са задължителни?!?!?!?По закон може и да не са,но то си е за твойта сигурност,а както и на околните!!!И не ми е до смях,а до плач,като чета такива въпроси!Нищо лично!Грях е, да я нямаш!!!АlfaRomeo-156SW/2.4JTD/Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm TI
Comment
-
Първоначално публикувано от ДимоЗимните гуми НЕ са задължителни !!! Гарантирам !!!
Съвсем скоро го обсъждахме този "проблем". Чети тук:
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 7be38fe959Тя мръсницата опира сега навсякъде как пък да не я заблъскам из снега.
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от Grozdan... има изискване грайфера да не е под 4мм. ...
Уважаеми колеги, много моля, не пускайте информация, в която не сте сигурни ! Като се правите на информирани подвеждате останалите във форума, а това не е коректно. В нашето законодателство НЯМА изискване "грайфера" да не е под 4 мм. Изискването е записано в чл. 10, ал. 1, т. 9, б "г" от Правилника за приложение на ЗДвП и то е дълбочината на протекторния рисунък на гумите да не е по-малка от 1.6 мм.Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.
Comment
Comment