If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Изключително натоварено движение. Паркират на два реда. Аз обикалях двадесет минути докато намеря къде да паркирам в центъра. Направи си маршрут по карта ако можеш.
В делнични дни паркирането е много трудно и доста скъпо.
Добър вариант е да се паркира на някой от безплатните паркинги на големите магазини в покрайнините и да се отиде в центъра с автобус.
Силно, ама много силно препоръчително е да имаш навигация. Иначе си е приключение даже и да намериш Ring Road-а, след като си свършиш работата в центъра. Ако все още имаш преден номер
Да се стигне до центъра не е проблем.Входния бул. те отвежда точно там ,има си и табели. А за паркирането внимавай много.На Pinko варианта е добър ,иначе... чети ако имаш време http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... ht=#108257
Успех
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Да се стигне до центъра не е проблем.Входния бул. те отвежда точно там ,има си и табели. А за паркирането внимавай много.На Pinko варианта е добър ,иначе... чети ако имаш време http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... ht=#108257
Успех
да бе това съм го чела и съм малко в ужас, но да се надяваме че ще се справя. аз отивам на конгрес и ще съм 3 дена там, така че това с паркирането в магазините май не е мн. добра идея....
поне има ли ясни знаци където е забранено да се паркира или е като тука - вдигат те защото си спрял в район на спирка и т.н. без да има знак че е забранено паркирането....
Не се тормози излишно.Общо взето са си организилани нещата. А най-добре там питай твоите домакини за паркирането- тоя проблем тормози и местните така четрябва да знаят как става. Между другото при 1 от ходенията ми там, на 2-3км. участък от крайбрежния бул. ,дясната лента на който ползват като паркинг имаше предупредителни "бележки" закачени на полицейска лента , че на следващия ден ще има някакво мероприятие и ще вдигат коли. Така ,че организация има -само трябва да я ...схванеш.
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Не мисля, че ще имаш проблеми с ориентацията.
Аз съм се губил (и продължавам) къде ли не из България но за сметка на това лятото минах през половин Гърция без нито един грешен завой - просто хората имат нормална инфраструктура и указания, където е нужно.
А в Солун наистина е доста натоварено, само че ми направи впечатление, че хората са много по-цивилизовани и културни. Тия клаксони и псувни, от които бъка тук, там не ги забелязах.
Така че не се напрягай излишно. Само спазвай правилника за движение навсякъде, защото там законите са доста по-сурови, а рушвети не съм чул да минават
Лек път !
Alfa Romeo 155 2.0 T.SPARK 8V
Fiat Grande Punto - 1.4 16V/95 Dynamic
Не се тормози излишно.Общо взето са си организилани нещата. А най-добре там питай твоите домакини за паркирането- тоя проблем тормози и местните така четрябва да знаят как става. Между другото при 1 от ходенията ми там, на 2-3км. участък от крайбрежния бул. ,дясната лента на който ползват като паркинг имаше предупредителни "бележки" закачени на полицейска лента , че на следващия ден ще има някакво мероприятие и ще вдигат коли. Така ,че организация има -само трябва да я ...схванеш.
Това им беше националния празник на маляците.Иначе по Игнатия примерно от понеделник до петък мисля,че от 10 до 18ч дясната лента е за движение само на таксита и автобусите по градксите линии.Поне доколко мога да чета гръцки Думата "паркинг" на гръцки е "паркигк" или нещо подобно,вход е "исодос"(нямам гр.клавиатура),а изход е "ексодос" Думата ЗАБРАНЕНО е "АПАГОРЕВЕТЕ".НАЛЯВО е "АРИСТЕРА",а надясно-"дексия",като ударението е на последната гласна.Колежке,като минаваш насам дрънни една жица,ако е събота може в Сандански набърже да спретнем некоя срещичка
Това им беше националния празник на маляците.Иначе по Игнатия примерно от понеделник до петък мисля,че от 10 до 18ч дясната лента е за движение само на таксита и автобусите по градксите линии.Поне доколко мога да чета гръцки Думата "паркинг" на гръцки е "паркигк" или нещо подобно,вход е "исодос"(нямам гр.клавиатура),а изход е "ексодос" Думата ЗАБРАНЕНО е "АПАГОРЕВЕТЕ".НАЛЯВО е "АРИСТЕРА",а надясно-"дексия",като ударението е на последната гласна.Колежке,като минаваш насам дрънни една жица,ако е събота може в Сандански набърже да спретнем некоя срещичка
ок, благодаря за ценното инфо.
аз пътувам четвъртък (другия) и се връщам в събота и сигурно ще се отбия в Сандански, че една приятелка ще е там на Spa-глезотийки пусни ми пак тел на ЛС.
Comment