Известие

Collapse
No announcement yet.

Таксиджиите пак изнудват с блокада на столицата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

бакшиши...
    (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Първоначално публикувано от Wolfy
      Първоначално публикувано от Димо
      Темата има продължение. Помпи, помпи, помпи ....
      http://dnes.dir.bg/2007/11/20/news2355378.html
      Работя в компютърен сервиз, не можете да си представите физиономията ми, когато един бакшиш влезе и искаше да му поправим "помпата", че нещо не бачкала както трябва
      Вземи му бонче от апарата и го дай на колегите от ДАИ и на агенцията за стандартизация и метрология,ще страда.А може и някой разярен клиент да го напомпа в гъза
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Има ситуации, при които ти се налага да вземеш такси, но иначе тая паплач не заслужава да им пълним гушките. Ако продължават с нахалството си, накрая ще се обединят всички останали срещу тях и ще настъпят черни дни за родния бакшиш. Реално с тия метани и незнам още какви ***** бакшишонките карат за 10 лв/100 км, колите им са раздрънкани като 40 годишна УАЗка и не пипат нищо по тях, а пак реват! Да не говорим, че нямат никакво образование, пък искат да изкарват повече от всички останали,. Ами да са учили за нещо повече..те видяха, че безнаказано всеки убитак може да си блокира центъра на София и да не изпуснат промоцията. Такава "помпа" ще получат, че ще им дойде изневиделица...
        (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Вчера сутринта Димитър Павлов по Ретро радио, разказа една случка : спрял такси и казал: "До Попа!" а бакшиша му отвърнал: " Само ша ва замола да ми кажити накъди да карам чи съм ощи нов и ни познавам гръдъ....." Направо да оглупееш.... Разбирам, да протестират за акциза за горивата, който ще ни удари като мокър парцал в г**а, тия идиоти пак си подхванаха старата песен. Отгоре на всичкото като искаш да вземеш такси за 2-3 километра ти отказват и се мръщат. Баси и мързеливото племе, те кво искт да пръцкат по цял ден на стоянката и някой да им киха по 100-чка, щото са много убави ли..? Да не говорим в какви смрадливи кочини ни возят...и раздрънкани отсекъде. Ама така е- като стоят зад тях групировки, пак ние ще духаме таратора, както винаги..... Да не му се налага на човек да има нещо общо с тия жълти кожодери....Лека и безаварийна, колеги!

Comment

Ако някой таксиджия откаже да ме закара някъде, на кого трябва да се оплача?
            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
              На арменския поп
              За жалост точно това коментирахме с колегите в офиса - дори и да се обадиш на компанията, на която е таксито, те ще ти кажат "благодаря" и ще си остане като глас в пустиня! Днес сутринта имало интервю с кеаф пич дет държал таксиджийска компания и го питали точно това - дали има санкций ако ти откажат превоз. Отговора бил точен, ясен и кратък - едно голямо "НЕ"
              Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
              Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
              Alfa Romeo 90 2.0 '87
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от botsos
                Първоначално публикувано от Mind_Control
                На арменския поп
                За жалост точно това коментирахме с колегите в офиса - дори и да се обадиш на компанията, на която е таксито, те ще ти кажат "благодаря" и ще си остане като глас в пустиня! Днес сутринта имало интервю с кеаф пич дет държал таксиджийска компания и го питали точно това - дали има санкций ако ти откажат превоз. Отговора бил точен, ясен и кратък - едно голямо "НЕ"
                Няма ли някой държавен орган да следи тия неща? Например Комисия за защита на потребителя...
                Lexus IS200

Comment

[quote=Mind_Control]
                  Първоначално публикувано от botsos
                  Първоначално публикувано от "Mind_Control":27zluxnr
                  На арменския поп
                  Няма ли някой държавен орган да следи тия неща? Например Комисия за защита на потребителя...[/quote:27zluxnr]

Колега, то няма кой да те напсува, а ти цял държавен орган искаш! Кажи ми, например, една нормална държава, в която некжи си бакшиши ще блокират центъра на столицата и никой нищо няма да направи?! Ние не живеем в страна, в която можеш да си потърсиш правата!!!! Тук има стотици закони, но се спазва само един - този на джунглата!!!
                  Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                  Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                  Alfa Romeo 90 2.0 '87
                  sigpic

Comment

ми то само простите ора имат права в българия ( с малка буква!) Примерно темата за бакшишите и за циганите. Кат се узверят и ние се плашим и им даваме квото искат. А учителите наи интелегентно и законно искаха увеличение на заплатите, а вместо тва ние децата им получихме само разширение на "цвинктера" хляб 90ст бензин 2лв 1км пробег 70ст
                    и да ви питам колко пъти като видите просяк се питате "a на мен кои ще даде" дори да изкарвате достатъчно пари, щото има такива дето ви ги обират. да ама аз бих дал на просяка поече от колкото на голяма част от бакшишите.
                    Един Приятел и връстник беше бакшиш за 3м (дори нямаше нужда да работи) и на ден в наи големата мизерия мин по 50лв чисти. При тва не "помпаше"
                    А наи тъпо беше когато искаха увеличение до 1,20лв/км защото бензина бил 2 лв!? чакаи бе кои бакшиш кара на бензин?
                    аиде и с мир
                    по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Working...
                    X