Известие

Collapse
No announcement yet.

Таксиджиите пак изнудват с блокада на столицата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Таксиджиите пак изнудват с блокада на столицата

На тия няма ли кой да им нарита тъпите кратуни ?! На мен вече ми писна от своеволия.
    http://dnes.dir.bg/2007/11/19/news2351821.html
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Предлагам да се организираме в контра протест и да ги обградим както са се събрали и ние да ги блокираме..
    Lexus IS200

Comment

е нали знаете кой държи такситата в софия?
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
        е нали знаете кой държи такситата в софия?
        кой бе? тва не го знам?!?
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Основният играч е Цеко Минев (Първа инвестиционна банка, Юлен, Първа финансово-брокерска къща и др.). Негови са 21-21 и "за 1 евро".
          А в бъдеще ще ги контролира бате Гойко. С тая конфигурация на Общинския съвет и с възможността да определя броя на такситата в София .....
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

Бате Гойко ти внимавай каубоеца отзад

Д...а п..асите за 70 ст. ше ме возят и още претенции трябва да им спукаме гумите на сичките бакшиши д..а освен колегата от Пазарджик с 156цата щото е супер пич
            Виж Алфата ...

Comment

Таксиметровите водачи ще готвят свой етичен кодекс.
              Е това вече ми дойде множко... Незнам, няма оправия с тия хора... Това, което искат те е улиците да са техни, а на курс да гълтат по 10-20лв в София... Преди 3-4 години редовно използвах услугите им, но в момента ги ненавиждам... Защо ли? Защото те ненавиждат нас - редовните участници в движението... Няма уважение, няма предимство... Оня ден чакам на една пресечка да изляза на главна улица - там се движи само едно такси... Без мигач той свива точно по уличката от където идвам аз - натискам клаксона и го питам какво прави, а тоя ме гледа с една ехидна усмивка и ми се плези... Кажете как да уважавам такива хора... С техните своеволия... Наскоро гледах "Отечествен Фронт" - тогава темата беше за циганите, дошли в София - не правят нищо (освен че крадат), а искат кмета или държавата да им даде жилище, пералня, хладилник, КАБЕЛНА... Сега бакшишите явно са си взели бележки от циганите и им подръжават - искат много без да дават нищо
              Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
              Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
              Thank you, VFTI, thank you!

Comment

като има кой да им даде - ще искат

те и циганите са така, искат си и им дават...

ей още една безплатна мъдрост - 'не е луд този който яде баница, а този който му я дава'
                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

АРЕ БЕЗ РАСИЗЪМ А ???
                  Виж Алфата ...

Comment

Първоначално публикувано от odisey
                    АРЕ БЕЗ РАСИЗЪМ А ???
                    Те сами стимулират расизма с действията си... За тях искат да важат други закони -> добре им е да са различни и не виждам кога това ще се промени... Аз не съм расист, ама ако видя циганин да ме краде ЩЕ ГО УБИЯ НА МЯСТО !!!
                    Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
                    Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
                    Thank you, VFTI, thank you!

Comment

АРЕ БЕЗ РАСИЗЪМ А ???
                      Ако един българин пребие циганин на улицата в самозащита е расизъм. А, когато тумба циганьори пребият българин - нищо! За какво си говорим?! Значи на мангалите ще им строят нови блокчета и ще ги настаняват там, а?! А, на мен няма ли някой да ми построи блокче?! Или аз защото не съм циганин - да си се оправям както мога?! Аз не съм чул за по - голямо пренебрегване на йората отколкото в Мангалия.....

Аре - кере!

А, относно бакшишите - по - големи простаци от тях няма! Като го ударих бакшиша, който се движеше по забранена улица, отне ми предимството и беше пил, ако не си бях в квартала и половината ми познати не се бяха насъбрали, сигурно щях да си отлежа в Пирогов. Нестига, че нарушава правилника и то трипъти, ми и ми налита на бой, че съм го ударил! Аре да се понаучат да карат малко и после да претендират за каквото и да било!
                      Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                      Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                      Alfa Romeo 90 2.0 '87
                      sigpic

Comment

АРЕ БЕЗ РАСИЗЪМ А ???
                        НН!!!
                        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
                          Предлагам да се организираме в контра протест и да ги обградим както са се събрали и ние да ги блокираме..
                          Ако се съюзите с VW и Опел-клубовете може и да успеете.Много бакшиш,много паплач се навъди(ЕГА им блокират двигателите)
                          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от botsos
                            АРЕ БЕЗ РАСИЗЪМ А ???
                            Ако един българин пребие циганин на улицата в самозащита е расизъм. А, когато тумба циганьори пребият българин - нищо!
                            Много ясно, че е същото, и двете не трябва да ги има !!!!! Ама мисля че си има правила на форума за расизма
                            Виж Алфата ...

Comment

отколява се темата в това дали е расизъм или не(лично аз не виждам нищо расистко в това което е написано)

кажете кво ще ги правим такситата
                              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Working...
                              X