Известие

Collapse
No announcement yet.

Аз пък видях Gallardo (Гаярдо)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Е, не моЕ всички да сме надути гларуси.
    Не моЕ, да не мислиш, че е лесно?
    Свалиш ли гарда ставаш обикновен юзър, нали не искаш да си обикновен юзър? Ти трябва да си прасе.
    Last edited by Доко; d.m.y г., 21:57.

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      Колко да е бързо едно Галардо колкото е36 328-ц на двамата братя от Сливен
      Дерзайте !!!

http://www.youtube.com/watch?v=3D3JPWQ7Wy8

Собственика не му се верваше какво му се случи...

То е ясно, че когато някой надърви някое БМВ ще е интересно, но когато се надърви едно Ламбо също е интересно. Просто тук в БГ сме си бедни, предполагам си ги гледал, но виж какво става когато руснакът сипе пари, какви интересни неща се случват:
      http://www.youtube.com/watch?v=H8K3Nk3PghU

В крайна сметка всичко опира до това, на кой богаташ колко пари му се харчат.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
        То е ясно, че когато някой надърви някое БМВ ще е интересно, но когато се надърви едно Ламбо също е интересно. Просто тук в БГ сме си бедни, предполагам си ги гледал, но виж какво става когато руснакът сипе пари, какви интересни неща се случват:

Това е истината Боби.....за всичко пари си требват а ние сме бедни.........
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
          Това е истината Боби.....за всичко пари си требват а ние сме бедни.........
          А бе аз що все си мисля, че едно Галардо в гаража е по-добрия вариант, от едно мега-бързо е36, или съм нЕкъФ заблуден ли?

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
            А бе аз що все си мисля, че едно Галардо в гаража е по-добрия вариант, от едно мега-бързо е36, или съм нЕкъФ заблуден ли?
            Заблуден си и ти кът мен.....ъм що да правим ний сме тъпи а тук е пълно с умни глави.......
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

така но все пак ти знаеш ли колко беше надъхан то с Ламбото ?
              Виж цифрите 5.0 V10 истинска спортна кола какво да и правиш, атмосферка срещу атмосферка срещу 2,8 6-так редови... на 20 год.... но колата му е просто много подготвена на момчето
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Че бъдете малко обективни при сравненията, изкарай едно такова серийно БМВ и тогава сравнявай.То не ми се търси из тубата да видиш "Запорожец" какво ги прави на 400м разни подготвени марки.

http://www.youtube.com/watch?v=ainsM6xmUzo
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                  Че бъдете малко обективни при сравненията, изкарай едно такова серийно БМВ и тогава сравнявай.То не ми се търси из тубата да видиш "Запорожец" какво ги прави на 400м разни подготвени марки.

http://www.youtube.com/watch?v=ainsM6xmUzo

Това е защото малко хора знаят, какво всъщност означава ЗАЗ:

Заплаха за
                  Автомобилите на
                  Запада

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Аз го знам пък така:
                    Завод Автомбилний Зверей (руския го владея говоримо )
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

.........
                      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                        .........
                        Показваш, че присъстваш ли?
                        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                          така но все пак ти знаеш ли колко беше надъхан то с Ламбото ?
                          Виж цифрите 5.0 V10 истинска спортна кола какво да и правиш, атмосферка срещу атмосферка срещу 2,8 6-так редови... на 20 год.... но колата му е просто много подготвена на момчето
                          Може тоя с Ламбото да е бил някое мамено синче, не знае много за колите примерно, не си е изкарал сам парите и т.н. Казвам примерно, не е задължинелно 100% да е така, ма по правило специално в БГ най-скъпите коли се карат от хора, коите не са изкарали сами парите за тях.
                          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Може тоя с Ламбото да е бил някое мамено синче, не знае много за колите примерно, не си е изкарал сам парите и т.н. Казвам примерно, не е задължинелно 100% да е така, ма по правило специално в БГ най-скъпите коли се карат от хора, коите не са изкарали сами парите за тях.
                            Боби, вероятно пича с Ламбото не е напъвал повече от 3000 оборота...

Comment

изключително правилно за първото че не разбира от коли за другото вече не знам парите от къде са му
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Хаха дайте ми на мен едно ламбо пък да видим дали ще падна от 328 бмв , но трябва да е кабрио ламбото че в другото няма да вляза
                                Освен това и в България вече има реплики - на външен вид и като не гледаш от близо приличат на оригинала но всъщност им липсва power-a.
                                Пример: за Ferrari 430 ти трябва пежо 406 купе и replica kit за 6000 euro. Което не е някаква космическа сума и може да лъжеш кифлите после.
                                ...

Comment

Working...
                                X