Известие

Collapse
No announcement yet.

Аз пък видях Gallardo (Гаярдо)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
    Хаха дайте ми на мен едно ламбо пък да видим дали ще падна от 328 бмв , но трябва да е кабрио ламбото че в другото няма да вляза
    Освен това и в България вече има реплики - на външен вид и като не гледаш от близо приличат на оригинала но всъщност им липсва power-a.
    Пример: за Ferrari 430 ти трябва пежо 406 купе и replica kit за 6000 euro. Което не е някаква космическа сума и може да лъжеш кифлите после.
    Реплики има, ама не струват 6000 Евро. Качествените реплики за по 40-50 К $. За 6000 Евро ще изглежда, като правено в гаража. На тебе само гумите с джантите са ти 2000 Евро минимум, да не говориме за интериора.
    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
      Реплики има, ама не струват 6000 Евро. Качествените реплики за по 40-50 К $. За 6000 Евро ще изглежда, като правено в гаража. На тебе само гумите с джантите са ти 2000 Евро минимум, да не говориме за интериора.
      http://www.extreme-sportscars.com/430/kits.html
      Базовия кит е точно 5 921 euro.
      Имаш доставка, кит, боя ..... работа, джанти можеш да си намериш и тук, плексиглас прозорците можеш да си ги направиш лесно и няма да струват 300 паунда (колкото искат там ...)
      Има и други допълнения но пак цената няма да твоето предположение от 40-50к.
      A относно дали изглежда като правено в гаража на бай Иван ... има достатъчно снимки в галерията и видео в youtube и всеки може да си прецени сам.
      ...

Comment

http://www.extreme-sportscars.com/430/kits.html
        Базовия кит е точно 5 921 euro.
        Имаш доставка, кит, боя ..... работа, джанти можеш да си намериш и тук, плексиглас прозорците можеш да си ги направиш лесно и няма да струват 300 паунда (колкото искат там ...)
        Има и други допълнения но пак цената няма да твоето предположение от 40-50к.
        A относно дали изглежда като правено в гаража на бай Иван ... има достатъчно снимки в галерията и видео в youtube и всеки може да си прецени сам.
        Стига глупости. Колко струват едни джанти 19-ки? А гумите за тях? А колко струва качествено боядисване на купето? Май минахме 10 000 лв до тука само, без да сме пипнали интериора- кожи, можи, табло от ламбо какви пари ще ти излезе, седалки? А фарове, стопове?
        Lexus IS200

Comment

Не знам колко струват 19ки , но 18ки за това пежо има от под 200лв нови ...
          Ако си имаш гараж и си бояджия колко ще ти струва боядисването ?
          Виждам , че въобще не си погледнал какво включва комплекта и няма смисъл да продължавам да пиша .
          ...

Comment

Галардо съм виждал често ,ма никога не съм карал.Преди 5 или 6 години съм карал Контач първа серия с карбове,и мога да кажа ,че това е чисто спортна кола за писта ,и за града просто е мъка,дави се прекъсва пресяца и се мъчи,като е в ниските си обороти,като и подадеш газ вече е друга песен.Ферарита съм карал доста понеже са по масови и много по евтини последното беше Ф 430 карбон кит.Италиянците казват ,че Ферарито е за престиж ,а ако искаш бърза кола то тогава ти трее Ламборджини.
            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Не знам колко струват 19ки , но 18ки за това пежо има от под 200лв нови ...
              Ако си имаш гараж и си бояджия колко ще ти струва боядисването ?
              Виждам , че въобще не си погледнал какво включва комплекта и няма смисъл да продължавам да пиша .
              Напротив, погледнах го.. Барем един волан да бяха сложили, като се качиш в новото си "Ферари" да няма емблемата на пежо на него.
              Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                Италиянците казват ,че Ферарито е за престиж ,а ако искаш бърза кола то тогава ти трее Ламборджини.
                Малий, Ферари направо да се изтеглят от всички шампионати в които участват пряко или косвено, да прекъсват производството на LaFerrari и другите им суперкари и да вървят да продават тениски и ключодържатели...

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                  Малий, Ферари направо да се изтеглят от всички шампионати в които участват пряко или косвено, да прекъсват производството на LaFerrari и другите им суперкари и да вървят да продават тениски и ключодържатели...
                  Въпросът не е дали Ферари са бързи, а това, че Ламборджини са по- бързи
                  Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                    Тя колега и Алфа има световна слава по пистите ма по улиците не искат и да чуят за нея.

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                    Въпросът не е дали Ферари са бързи, а това, че Ламборджини са по- бързи
                    Браво грамотен коментар колега.
                    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
                    X