Първоначално публикувано от Drag0
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Аз пък видях Gallardo (Гаярдо)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеРеплики има, ама не струват 6000 Евро. Качествените реплики за по 40-50 К $. За 6000 Евро ще изглежда, като правено в гаража. На тебе само гумите с джантите са ти 2000 Евро минимум, да не говориме за интериора.
Базовия кит е точно 5 921 euro.
Имаш доставка, кит, боя ..... работа, джанти можеш да си намериш и тук, плексиглас прозорците можеш да си ги направиш лесно и няма да струват 300 паунда (колкото искат там ...)
Има и други допълнения но пак цената няма да твоето предположение от 40-50к.
A относно дали изглежда като правено в гаража на бай Иван ... има достатъчно снимки в галерията и видео в youtube и всеки може да си прецени сам....
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеhttp://www.extreme-sportscars.com/430/kits.html
Базовия кит е точно 5 921 euro.
Имаш доставка, кит, боя ..... работа, джанти можеш да си намериш и тук, плексиглас прозорците можеш да си ги направиш лесно и няма да струват 300 паунда (колкото искат там ...)
Има и други допълнения но пак цената няма да твоето предположение от 40-50к.
A относно дали изглежда като правено в гаража на бай Иван ... има достатъчно снимки в галерията и видео в youtube и всеки може да си прецени сам.Lexus IS200
Comment
-
Галардо съм виждал често ,ма никога не съм карал.Преди 5 или 6 години съм карал Контач първа серия с карбове,и мога да кажа ,че това е чисто спортна кола за писта ,и за града просто е мъка,дави се прекъсва пресяца и се мъчи,като е в ниските си обороти,като и подадеш газ вече е друга песен.Ферарита съм карал доста понеже са по масови и много по евтини последното беше Ф 430 карбон кит.Италиянците казват ,че Ферарито е за престиж ,а ако искаш бърза кола то тогава ти трее Ламборджини.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеНе знам колко струват 19ки , но 18ки за това пежо има от под 200лв нови ...
Ако си имаш гараж и си бояджия колко ще ти струва боядисването ?
Виждам , че въобще не си погледнал какво включва комплекта и няма смисъл да продължавам да пиша .Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеИталиянците казват ,че Ферарито е за престиж ,а ако искаш бърза кола то тогава ти трее Ламборджини.
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеМалий, Ферари направо да се изтеглят от всички шампионати в които участват пряко или косвено, да прекъсват производството на LaFerrari и другите им суперкари и да вървят да продават тениски и ключодържатели...Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеМалий, Ферари направо да се изтеглят от всички шампионати в които участват пряко или косвено, да прекъсват производството на LaFerrari и другите им суперкари и да вървят да продават тениски и ключодържатели...
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеВъпросът не е дали Ферари са бързи, а това, че Ламборджини са по- бързи155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
Comment