Първоначално публикувано от isoiso
Известие
Collapse
No announcement yet.
Само нема се плашите . . . разход градско.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ТемпраТочно за дизелите го знам със сигурност, че е така. При скорост на нанадолнище, притока ти на гориво е 0....за бензиновите незнам...Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от lyuliПървоначално публикувано от ТемпраТочно за дизелите го знам със сигурност, че е така. При скорост на нанадолнище, притока ти на гориво е 0....за бензиновите незнам...
Fiat Linea 2007 1.3 Mултиджет 90 к.с.
Comment
-
при ниски обороти (под 1500/2000) мисля има подаване на горивоI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от ТемпраВ някой трип-компютри, минималното показание е 2.0/100...., но това в никакъв случай не значи, че моментният разход е толкова. Пусни я на някой баир на скорост и ще видиш...Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Исках да ти кажа, че ако твоят трип показва 2.0/100 в момент, в който на 5-та сваляш баир с голям наклон, моментният ти разход в никакъв случай не е 2.0/100, а много по-малко, дори и да има все пак някакъв разход. Т.е. ако караш образно казано 100 километра по нанадолнище, с включена 5-та скорост, трипа ще ти показва 2.0/100, но няма да ти изгори 2 литра за тези 100 километра...Просто минималното показание вероятно ти е 2.0/100....на времето карах Дачия Логан с дизелов мотор и в такава ситуация показваше 0.0/100, а в момента, в който изключа от скорост и я пусна по баира, показваше между 0.6/100 и 0.8/100...
Fiat Linea 2007 1.3 Mултиджет 90 к.с.
Comment
-
Първоначално публикувано от ТемпраИсках да ти кажа, че ако твоят трип показва 2.0/100 в момент, в който на 5-та сваляш баир с голям наклон, моментният ти разход в никакъв случай не е 2.0/100, а много по-малко, дори и да има все пак някакъв разход. Т.е. ако караш образно казано 100 километра по нанадолнище, с включена 5-та скорост, трипа ще ти показва 2.0/100, но няма да ти изгори 2 литра за тези 100 километра...Просто минималното показание вероятно ти е 2.0/100....на времето карах Дачия Логан с дизелов мотор и в такава ситуация показваше 0.0/100, а в момента, в който изключа от скорост и я пусна по баира, показваше между 0.6/100 и 0.8/100...
Lexus IS200
Comment
-
и кво сега ...
компа лъже за разхода - датчиците с него, производителя на колата лъже за разхода, бензиноколонките лъжат за сипаното гориво, производителите на горива лъжат за октановото, цетановото и другите 243 числа, както и за нивата на сяра. А ние им верваме.
Истината е в джоба.Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
Днеска на пежото борд-компът показваше 0.11/100 - 0.21/100 при спускане на скорост без газ. Явно различните компютри показват различни показания в този режим, но това не означава, че не са точни.
БТВ пежото е бензиново_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
на мене пежото ми показва 0.0 като е на скорост на спускане, а като изключа от скорост става 1 - 1,2.
Иначе скоро ходих до благоевград и разхода ми беше 5,2.
Пък на ланчата на връщане от феста от Сливен до стара загора - 7,9 което много ме изкефи и чак неможах да повярвам
А от какъв зор за 1км си ходил с колата??
и като си видял какво е задръстрането защо не я заеба някъде и да продължиш пеша?
Comment
-
Хаха не съм ходил на 1км, просто като видях, че вече ще излизам от лудницата си направих снимка за споменsigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
Comment