Известие

Collapse
No announcement yet.

Двигател на вода

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pinko
    Първоначално публикувано от търтей
    аз пък говоря за бутални двигатели през цялото време
    метанола (който спирт) е свиваем - писал съм къф точно шпирт се ползва
    Метанола, докато е течен, е несвиваем, както и всеки течен флуид.

Факт.
    Е да, ама все пак за Търтея говорим Не ги признава той физичните закони - зипва ги флуидите, по 10кВ ги прави и окото не му мигва
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

На времето преди... незнам бех малък, ама си спомням че един българин
      беше измислил няква добавка към водата и тя гореше, и съвсем малко го поменаваха по медиите и после естествено го потопиха или два метра надолу или некъде по остовите си пие коктейлчета

ама такива неща петролните чичковци не дават да изплуват
      alfa romeo 147 1.9jtd 20.08.2001 ex
      Honda Hr-v 4x4 1.6

Comment

http://www.standartnews.com/archive/200 ... 4158_8.htm

хехе
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Преди месец - два четох в някой от вестниците че в Пловдив един "чичо" бил пригодил неговата Шкода 120 да върви с вода. Спомняйки си бегло водата се загряваше - съотвено я превръща в пара след което водните пари се отвеждат в реактор който разлага водата по термично-магнитен път. Оттам на татък водородът и кислородът се отвеждат в цилиндрите и биват възпламенявани... Това успях да си спомня по случая но ще се опитам да изровя вестника и да дам още детайли.

ПС Добро "сефте" направих а?
          опит с Fiat Coupe 1,8 & Alfa Romeo 156 2,0 Twin Spark

Comment

Ей за това става въпрос:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190859

Ма не била само на вода, а смесена с бензин, ама не палела на вода щот била стара айде айде.
            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Леле чак не ми се вярва , как може такива открития да не ги патентоват, и още повече че не са записани никъде (което не ми се вярва)А и още повече че човека си държи да си е в българия, аз си мислех че са го потопили некъде
              Ебахти и държавата, абе то като се замисля за некви подобни открития дето не са изгодни за некой хора с мнооого парички се държат с години в
              сянка и неведение за обществото и не се показват, а това как спъва и равитието ни като цяло.А в българия е още по зле с тея неща, къде от тъпите ни управници къде други интереси.... абе направо ... немам думи,
              то колко още неща са скрити покрити не е истина ....
              alfa romeo 147 1.9jtd 20.08.2001 ex
              Honda Hr-v 4x4 1.6

Comment

А не е ли възможно това да е изфабрикувано тот Соц-а откритие да покаже колко велик е строя. И в момента когато наистина трянва да се покаже в канада например а то не съществува естествено че няма да отиде. Това за мен си е чиста пропаганда и не било патентовано можеби защото не съществува.
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Бе за това с водата не знам, ама споменатия в статията биопирин навремето беше по ефикасен от обикновения аналгин, беналгин и всичките останали производни на аналгина, па ако ще и двойно пречистен аналгин да е бил.
                  Ако ще се гони екология и възпроизводимо гориво не е ли по смислено да се работи в посока етанолни двигатели?
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

http://beinsa.info/geet.htm тука има подробности

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

някой направил ли си е такава система? в плевен има хора които я ползват...

Comment

Не знам ама на няколко линка кликнах - не ми ги отваря !!! Както и в youtube гледах такива работи на следващия ден клипчето го няма . Аз си спомням от училище още , дебелата ни учителка по физика пускаше ток във водата и отделяше H-то от О-то и колкото по голяма е площа на тия (знам ли ги как се казват ) електроди, да ги наречем, толкова повече балончета стават . А за енергията която трябва , доколкото знам с кондензатори свързани по определен начин можеш да изкараш от един акумулатор невероятни стойности . http://www.youtube.com/watch?v=9PATtoLz0oo
                        Колко научно го обясних само .
                        Last edited by Orm; d.m.y г., 11:00.
                        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Всичко се върти около три свойства на водата.
                          Първото е практическата несвиваемост; втората е топлоемкостта и и третата- ниската и цена.
                          В буталните, ванкеловите и турбореактивните, намалява обема на горивната камера и повишава компресията.
                          Топлоемкостта и охлажда, а всичко останало е смучене на пръстите!
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            Всичко се върти около три свойства на водата.
                            Първото е практическата несвиваемост; втората е топлоемкостта и и третата- ниската и цена.
                            В буталните, ванкеловите и турбореактивните, намалява обема на горивната камера и повишава компресията.
                            Топлоемкостта и охлажда, а всичко останало е смучене на пръстите!
                            Искаш да кажеш, че единственото полезно нещо, което може да направи водата е да охлажда ли?
                            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                              Искаш да кажеш, че единственото полезно нещо, което може да направи водата е да охлажда ли?
                              Това е второто!
                              Първото е, че повишава компресията!
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

познавам хора, които ползват такава система собственоръчно изработена и струваща 50-60лв и намалява разхода на основното гориво до 50%

Comment

Working...
                                X