Известие

Collapse
No announcement yet.

мицубиши дизел и бензин :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

За това си мноого прав :
    че за един джип е най-важно да няма висока максимална скорост и да не е стабилен в завой, защото в противен случай не е никакъв джип

ама го обясни на на gigi и на valjo дето са стигнали до мъдрия извод че Ленд Крузура не се представял добре на магистралата ...

иначе GL и PATROL не са ич лоши

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
      Аааа, Сфинкси, да ме прощаваш, ама тия бледи подобия на джипки дето ги изреди, нямат нищо общо с "ЛандКрузер100"
      И за да изиграя до край ролята си в опозиция, че кажа, че за един джип е най-важно да няма висока максимална скорост и да не е стабилен в завой, защото в противен случай не е никакъв джип
      Иначе съм абсолютно съгласен, че "РАВ4" е егати дришнята, особено новия
      Аз ще ви дам едно точно определение за тези "джипове" - тва за мен са "паркетни джипчета!!!".
      Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
      Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
      Alfa Romeo 90 2.0 '87
      sigpic

Comment

"Patrol" е бетон, а от както започнаха да му монтират и автоматик, направо надскочиха себе си
        "GL" не е лош само на вид, без да говорим изобщо, колко пари (на вятъра) струва
        sigpic

Comment

УАЗ
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

По темата

Новият Mitsubishi Lancer седан ще стъпи по родните пътища идния месец, стана ясно на теста на модела за журналисти в Италия.

Първите бройки - с най-малкия двигател в гамата - 1,5 л бензин (109 к.с.), и с 2-литровия дизел помпа-дюза на VW (140 к.с.) пристигат през декември. Догодина идва версията с по-големия бензинов агрегат - 1,8 л (143 к.с.).
            Фау Ве пробутват старите си технологии на Митсу (щото Фау Ве прекратява монтажа на помпа дюза в собствените си модели)

От японската фирма направиха неочаквани разкрития - готови са още две версии на модела: хечбек и RallyArt - тя отново ще е седан и ще е насочена към феновете на спортни автомобили, които не могат да си позволят Evo X. Дългоочакваната бегачка пък ще зарадва платежоспособните си почитатели през лятото. Хечбекът бе демонстриран само на снимки, като домакините забраниха на журналистите да го снимат.
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Абе аз на магистрала Тракия видях цял автовоз такива в началото на месеца, ма незнам за къде бяха.....иначе бяха от страната на пътя към София.
              98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Забравил съм да ви разкажа, как снощи един хубавец точно с новия Лансер (черен), щеше да яде дървото на първия светофар след надлез Надежда, ако не беше минал на червено
                Настигна ме точно под надлеза, видимо движейки се с бясна скорост и докато се прибера в дясното платно, тоя ме осветка, освири, залепи ми се за бронята все едно ще ме избутва, а две секунди по-късно, като му направих път, ме напсува и ми показа среден пръст
                Добре, обаче подминавайки мен настигна друга кола, чийто шофьор също така остана изненадан от напористите бутаници на тъпака с Лансера и докато реагира, тоя малоумник повтори упражнението - дълги, клаксон, дълги, клаксон...
                В един момент решава, че за по-бързо трябва да мине от дясната страна и без мигач, без нищо тръгва да изпреварва отвътре, ОБАЧЕ там вече бях стигнал аз, бях се изравнил с другата "бавна" кола и за тоя темерут не останаха свободни платна за изпреварване
                Познайте какво стана - тръгна в насрещното и след като ни изпревари, наби рязко спирачки, за да изкара акъла на човечеца с другата кола до мен
                Нервирах се много, ама много наближихме светофара и той намали, намали, бутна се от тук, от там, уж да се предрежда и спря - викам си "е са слезнах и ти...." - точно му се лепнах отзад и изпраши на червено
                Скапаняк...
                sigpic

Comment

И аз имам подобна история, ма с Г-класа, бате . Карам си аз по Арсеналски към Хемус с 60 - 65 (където ограничението е 40) и зад мен некаф джип пак така - къси, дълги, клаксон.... Е, то хуу да се свия, ма там в дясната лента винаги има спрели коли и аз няма на каде да мърдам. Викам си "Сори, брат, ма ще чакаш". да, ама на оня не му се чакаше. Газ в насрещното, изпреварва ме, ма сфетофара светна червено. След около 5 сек. светене на сфетофара червоно, пича с джипа реши, че не му се спира!
                  Проблема му беше, че в това време товарен камаз си се спускаше по Черни Връх надолу, щото си му беше зелено. Няма да ви разправям до къде се търкаляше джипа....

Та, мисълта ми е, че рано или късно си намират майстора....
                  Alfa Romeo 90 2.0 '87
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
                    Според мен "най бързите" шофери по Бг пътищата са класирани така
                    Ауди
                    Бмв
                    МБ
                    Аз пък съм останал с впечатлението, че по българските пътища най-бързата кола е "шкода остави я", за другите си прав.
                    Audi/BMW, скоро и ALFA

Comment

• аве вие сте откачени да мислите че ланцера е копиран от 159. както и кордобата от 159 ( та кордобата е по дърта ве, на4и е обратното)
                      и четох неква тема дето се бехте изказали че бмв 1серия е копирала алфа 147
                      по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

• Първоначално публикувано от sa6o_roman
                        аве вие сте откачени да мислите че ланцера е копиран от 159. както и кордобата от 159 ( та кордобата е по дърта ве, на4и е обратното)
                        Батенце, Кордобата е копирана от 155
                        Alfa Romeo 90 2.0 '87
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от botsos
                          Батенце, Кордобата е копирана от 155+1
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от botsos
                            Първоначално публикувано от sa6o_roman
                            аве вие сте откачени да мислите че ланцера е копиран от 159. както и кордобата от 159 ( та кордобата е по дърта ве, на4и е обратното)
                            Батенце, Кордобата е копирана от 155
                            Ни пузна,Толедото
                            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

• Е убу де Случва се човек да сгреши....

П.С. А, какво е значението, дали е копирана от 155 или 156, като сеат така или иначе, са копирали 90% от колите си от Алфа?!
                                Alfa Romeo 90 2.0 '87
                                sigpic

Comment

Working...
                                X