Известие

Collapse
No announcement yet.

мицубиши дизел и бензин :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе, Свинкс! Защо не си караш хипер, мега, гига, супер невероятната корола, ми се занимаваш да пишеш глупости по форума?!
    Визираш 159 и брера, като коли с еднаква предница! Аре сравни 159, 146, 33 и арна! Да видим какво им е еднаквото в предниците! А, пък ако говориш за коли по - нова производство, вече е друго. Някой по - горе каза, че главно МБ, БМВ, Ауди и разни други не си сменят визията! Че за какво да си я сменят?! Това им отличава колите от масовката по улиците! Ти например бъркал ли си някога Ауди с трета серия на БМВ?! Или Брера с Пежо?! Не си, нали?!

Аре със здраве!
    Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
    Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
    Alfa Romeo 90 2.0 '87
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
      Мисля че ти казах защо съм сигурен
      говориш тъпотии от нема 3 страници.

Ауриса дет гледах в Тойота беше турски и това бе признато и от дилара, който се опитваше да ми го шитне.
      Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
      Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Ей тая Королка, дето я взех от ТМ за тестдрайв през април, беше 100% турска. Буквения код на номера на шасито показваше точно това. Абсолютно същия като на всеки Аурис и Корола Версо. Явно информацията по сайтовете не е напълно достоверна.

И аре стига глупости и офтопик.

Иначе колата не е лоша - хубав дизел, 6-степенна скоростна кутия, чудесен разход на гориво - до Тасос и обратно разхода е както се вижда на снимката, хем не съм я жалил особено.

Ама е много скучна

Volvo XC90 D5 '06
        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

@ сфинкс
          и личното ми мнение за афтомобила ти е, че дори не е грозен - просто е безличен до безобразие. Вътре е като пластмасова консерва. Върви кат алфа с умрял дебиломер и спукана гума.
          айде и с добро
          Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV

Comment

Абе пичове моля ви за пореден път, не спорете с развалената радиоточка дето цели само простотия, мръсотия и дразнения породени от жалки амбиции и лични проблеми в трудния му живот.

П.С. Все си го спомням на убава снимка с една "готина" шапка мерцедес......
            98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

трудния ми живот , да не ти давам причните но живота ми е най-малкото не труден , айде бегай да си поплачеш другаде ако твоят е такъв .

пинко точно за буквения код ти говоря моят започва с J , знаеш какво значи това

Comment

Човек мн се заяждаш има ли смисъл ?
                Виж Алфата ...

Comment

Бегай бе ! Има ли джава, не ми го фали !
                  Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

J като Анадола.

Comment

кой се заяжда бре Одисей ? аз във всички теми пиша по темата а не някакви малоумни спам изказвания от сорта на по горните .

Или пишете по темата или не пишете изобщо , всичко останало както знаете е спам .

Comment

спам.

Comment

трудния ми живот , да не ти давам причните но живота ми е най-малкото не труден , айде бегай да си поплачеш другаде ако твоят е такъв .

E хубаво значи твоята не е правена там - ама ти твърдеше , че там не се правят - е правят се

Сега ко нещо не те кефи - може да си плюете алфите в форума на тойота и да живеете щастливо при мисълта за нас балъците по цял сват известни като Алфисти . или просто ей така за спорта си те кефи да се заяждаш. Все едно аз да ида да плюя в форума на Тойота - щото видиш ли карам служебна тойота и не ме кефи. Ами като не съм фен - просто не влизам в този форум.
                          Нали знаеш че истинския ролекс никога не е точен като електронния китайски часовник

П.П. Тойотаджии има ли такава порода
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Я проследи темата от началото и открий каде и кой пръв казва нещо повъпроса Тойота , ще ти подскажа - Насо

той е един таен фен на марката но не си признава

а от начало темата си е за японски коли - така я е пуснал Търтея

айде сега ми кажи кой коментира Японски коли

Comment

Първоначално публикувано от BatVas

П.П. Тойотаджии има ли такава порода
                              Тойотисти бат.

Comment

мдааа , те алфите имат най-добър дизайн от всичко останало нали

неберемеде , виж какво съм написъл , казах че двигателите не ги коментирам а дизайна . Пък ако е въпрос за двигатели има също доста добри неща на някой фирми различни от Алфа .
                                Е те оттука почва спама
                                Виж Алфата ...

Comment

Working...
                                X