Първоначално публикувано от SFINKS
Известие
Collapse
No announcement yet.
мицубиши дизел и бензин :)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от SFINKSЯ проследи темата от началото и открий каде и кой пръв казва нещо повъпроса Тойота , ще ти подскажа - Насо
той е един таен фен на марката но не си признава
а от начало темата си е за японски коли - така я е пуснал Търтея
айде сега ми кажи кой коментира Японски коли
Ама аз с коментара си тук просто отразих една тенденция в последно време - хора които не са фенове - да се заяждат с Алфа и да си хвалят различните от Алфа коли. Щото днес още един каза че си взел нова Тойота Айго и продаваше 12 годишната си Алфа за 9 200 , че я и обиждаше (интересно новото му Айго след 12 години как ще е.)А селика 12 годишна 150 коня - колко струва.
Ако не правиш така - може и да не го приемаш лично.
Ако пък смяташ да правиш така - форума на феновете на съответната марка.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
тва други хора какво хвалят и плюят не мога да коментирам , обичйното в Алфа Форума е да се плюят други марки със и без основание .
мога да кажа че аз винаги пиша конкретно по темите а не "около" тях какъвто е навика на повечето хора в форума .
както казах или пишете по темите или изобщо не пишете
а за заяждане ... виж в рацинг раздела с какви лайна се замерят и как се обиждат колегите Алфисти....... само защото с различни горива им вървят Алфите ....
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKSмога да кажа че аз винаги пиша конкретно по темите а не "около" тях какъвто е навика на повечето хора в форума .
.
не за алфа тойота москвич или нечии нещастни виждания за дизайна като цялоНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKSтрудния ми живот, да не ти давам причните но живота ми е най-малкото не труден
, айде бегай да си поплачеш другаде ако твоят е такъв .
пинко точно за буквения код ти говоря моят започва с J , знаеш какво значи това
новата фиат панда се произвежда в Полша, но ВИН-а и започва с ZFA, като всеки фиат
имаме и едно рено меган класик, което въпреки, че е произведено в Турция, кода му е като на френско
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от SFINKSмога да кажа че аз винаги пиша конкретно по темите а не "около" тях какъвто е навика на повечето хора в форума .
.
не за алфа тойота москвич или нечии нещастни виждания за дизайна като цялоEx: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от vladuПървоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от SFINKSмога да кажа че аз винаги пиша конкретно по темите а не "около" тях какъвто е навика на повечето хора в форума .
.
не за алфа тойота москвич или нечии нещастни виждания за дизайна като цяло
знам къде спираш
имам записи от камеритеНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Сфинкс,
Я сега ми обясни защото пилотите тип камикадже на ново закупени Тойоти в БГрия са едни от най-голямите кретени по пътищата????чустват се безсмъртни....
Това сериозно те питам, имам доста богат опит от движение по БГрските пътища.
Класацията за идиотизъм на извънградски пътища се държи с много голяма преднина от Ланд Крузер, след това Авенсис...sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
мда това с Ленд Крузърите е голем смех, особено по Хемус)))
ше се обърне по таван, ама не та не, той е дал 100 бона, за Бога
мани, тва тойота е като VW, гонят някви критерии се едно купуват бус'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoмда това с Ленд Крузърите е голем смех, особено по Хемус)))
ше се обърне по таван, ама не та не, той е дал 100 бона, за Бога
мани, тва тойота е като VW, гонят някви критерии се едно купуват бус
Писах аз за любимия Рав 4 на майка ми и как вече не ще и да чуе след возенето в "тва що брамчи така" и "сравнение с Алфата изглежда доста евтино"
Comment
-
Аааа, Сфинкси, да ме прощаваш, ама тия бледи подобия на джипки дето ги изреди, нямат нищо общо с "ЛандКрузер100"
И за да изиграя до край ролята си в опозиция, че кажа, че за един джип е най-важно да няма висока максимална скорост и да не е стабилен в завой, защото в противен случай не е никакъв джип
Иначе съм абсолютно съгласен, че "РАВ4" е егати дришнята, особено новияsigpic
Comment
Comment