If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми много ясно че тая цена е ниска ксенон за 100 долара той е 70 в Китай.Ама така става чул недочул.Ако някой има интерес да поръчва и да му нося и монтирането ще опраиме
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Ми много ясно че тая цена е ниска ксенон за 100 долара той е 70 в Китай.Ама така става чул недочул.Ако някой има интерес да поръчва и да му нося и монтирането ще опраиме
Колега спри да пишеш колко не реално евтино е. Ето ти линк в EBAY.COM.
http://item.express.ebay.com/XENON-H1-H ... xpressItem
Това е една от многото обяви там.
Доставката е $50-$60 и даже има и до България, но не ми се занимава да си внеса 2 комплекта. А долра е 1,35 лв. сметни ти колко струват. Без мито и ДДС е под 100 лв.
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Ма я почакайте малко това си е моя работа какво да пиша след като си е по правилата и несте вие хората койта да решавате дали трябва или не затова си има модератори.Тук може да сам си направил лека реклама но несам пуснал конкретна обява!Пък и квото имам за продаване сам си го пуснал в правилния раздел!Ти как реши че несам !?!?!
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
ксеноните дойдоха цената е уникана за пазара , според мен е наи ниската а това което получих надминава далеч някой внасяни ксенони в българия
има си форум вече на сайта и можете да си го питате човека
оказа се сериозен не му правя реклама ама за 141 лева нема такава цена за това качетво
успех на феновете
пък ако сте доволни ще почерпите за инфото
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
ксеноните дойдоха цената е уникана за пазара , според мен е наи ниската а това което получих надминава далеч някой внасяни ксенони в българия
има си форум вече на сайта и можете да си го питате човека
оказа се сериозен не му правя реклама ама за 141 лева нема такава цена за това качетво
успех на феновете
пък ако сте доволни ще почерпите за инфото
Дай някакви снимки на ксенона (кутията , комплекта) а после кажи и как са като ги монтираш
Ами като гледам може и аз да се запиша с един H1 за късите на 155-цата. Ама верно как е работата с гаранцията и инсталация има ли или си ги накачаме ние?
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Аз говорих с въпросния пич и той ме увери, че гаранцията е 2 години - дефектния баласт или крушка се заменят с нови. Това естествено го има и в писмен вид, с подпис и печат. Единствения проблем е, че се изчаква следващата поръчка - около 10-14 дена.
Аз говорих с въпросния пич и той ме увери, че гаранцията е 2 години - дефектния баласт или крушка се заменят с нови. Това естествено го има и в писмен вид, с подпис и печат. Единствения проблем е, че се изчаква следващата поръчка - около 10-14 дена.
Това е.
Тъкмо време да се съберем хора за поръчката. Аз ще се прежаля с един кит Н1 4300К (възможно най-бялото)!
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment