ще кажа като са тука
Известие
Collapse
No announcement yet.
Xenon за 141лева който иска
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rtfmАз също се занимавам с внос и цената ми се струва доста ниска. А тази цена е за доставката и комплекта, митото за тяхна сметка ли си е? А модераторите къде спят тази тема е комерсиална!ама си пробута лека рекламка и ти
Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficanteПървоначално публикувано от rtfmАз също се занимавам с внос и цената ми се струва доста ниска. А тази цена е за доставката и комплекта, митото за тяхна сметка ли си е? А модераторите къде спят тази тема е комерсиална!ама си пробута лека рекламка и ти
Alfa Romeo 156 2.4 JTD
Fiat Coupe 2.0 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от rtfmПървоначално публикувано от santo_traficanteПървоначално публикувано от rtfmАз също се занимавам с внос и цената ми се струва доста ниска. А тази цена е за доставката и комплекта, митото за тяхна сметка ли си е? А модераторите къде спят тази тема е комерсиална!ама си пробута лека рекламка и ти
неее
обява тук нямамама мога да дам за да не съм по на зад от другите
и ако дам обява ще ви срина на всички офертите
да аз ти трия обявите тампротив?
за аватара ми във ФВ не завиждай колегааз съм от тея с привилегиите там
ама да не ти обяснявам тук че е дълго
аиде поздравиVolvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от rtfmАз също се занимавам с внос и цената ми се струва доста ниска. А тази цена е за доставката и комплекта, митото за тяхна сметка ли си е? А модераторите къде спят тази тема е комерсиална!
само казах че има на тази цена и се надявах да помогна на хората
но сега човека каза че с мито и всичко щели да стъпят на 170 лева
като знам че има ксенони за 200 лева нормално е да има 30 лева печалба
още нищо не е решено , който иска има тема в хонда форума и от там е човека
мене лично започна да ме разочароваVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Няма нищо комерсиални - колегата ще си поръчва и търси и друг ако иска да направи поръчка за да не плаща отделно разходи по доставката. Той не продава такива системи, а предлага някой ако иска да си поръчва да се комбинират за доставката за по-ефтинко.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
колеги зичакаите инфо
ще ви пратя как колко каде и как ще стане работата
но сега смятах даже идват около 150 лева с митници ддс-та и доставка
само изчакаите да видим дали на колегата от хонда форума ще му дойде доставката , за да сме сигурни че китайчето е сигурен партниорVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
Comment