Защо киселото мляко в магазина е гадно и защо по дяволите няма една вкусна парка БГ масло а да не говорим за ужасните и гнусни кремжирши дето се продават в магазина !!! Като малък ядях варени кремвирши - сега ако сложиш някои кремвирш да се вари се цепи и пука и ... бляк.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ма.а му стара - ЗАЩО? :(
Collapse
X
-
тука неква бакалия ще отворимодисей колиш прасето и ядеш чудесните меса.. доиш кравата те ти млеко и прочие
поздрави
Comment
-
кремвирши
Колега, в случай, че си гонов да купиш вносни и да дадеш повече пари в Метро има страшни кремвирши. Немски, на щанда с консервите (последния регал при фризерите) в буркан, в различни размери. С много шарен етикет. Истински крмвр като едно време. Да ти е сладко!
Comment
-
Първоначално публикувано от AbarthНе яж кренвирши,а си оправи алфата
поздрави
Comment
-
Аз за това кренвирши от 3,4 години изобщо и не помирисвам и проблема с пукането е решенОтказах и всички възможни и невъзможни салами и колбаси,понеже в тях освен за преобладаващото съдържание на бливочи, за друго не съм сигурна
И това са факти,не съм го измислила аз.Но от както спрях да употребявам тия л...о подобни субстанции и определено се чувствам много по добре.А за киселото мляко има няколко марки, които все още държат някакакво ниво.Но тук преценката е по скоро въпрос на вкус.На мен лично ми понасят киселите млека-Елена,Родопея, ЕлСи,Фибела,ЕлБи ,Култура и др
Но това ,че са ми поносими на вкус въобще не гарантива качеството им
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
За кренвиршите просто не купувайте такива под 5 лева, ако искате да са читави. Кренвирша се прави на база разбиване на мускулното влакно от кутера и позволява добавянето на голямо количество вода и СОЯ. Ама кренвиршите се правят от обрезки по принцип и като има повече обрежки и соя с по малко количество вода няма да ви се пукат. Един кренвирш може да излиза от месекомбината на себестойност от 1,90 до 5 лева - правете сметка за разликата в продуктите между ефтиния и скъпия.
Килограм комбиниран фураж равен на 0.80 кръмни единици е 1.04 лева. За килограм свинско са нужни от 3,9 до 5 кръмни единици взависимост от породата свине. За телета 8 за агнета 6-7 кръмни единици. Айде сега си сметнете колко струва месото. Ама там не влиза само фуража нали знаете.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Колега, и аз като малък се пръсках да ям кренвирши, ама сега гледам да не купувам. Иначе тези на Сачи мъничките ми допадат най-много на вкус. Кайма ако искам си купувам парченца свинско с малко сланина по тях и си меля, иначе няма смисъл - квото и да наготвиш с обикновената не се яде, само некви костици и жили вадя от кюфтета и кебапчета. Пробвах да купувам цедено кисело мляко за по-бързо правене на салати, ама и от това се отказах - личи си, че не е нормално цедено мляко, ами е наблъскано със сухо мляко, за да може по-бързо да се сгъсти. Даже ми горчи като го ям. За луканките ще оставя без коментар тази на "Бони" - по-отвратителна не съм ял сигурно. Най-добра е смядовската на "Маджаров", тази новата "Балкански турист" също не е лоша. Добра наденица отдавна не съм срещал. Да не говорим за тъпите сокове Капи пък как ги развалиха и сега са некви аха-аха степчета с малко сок истински. Най-добри за мен са "Сантал". А за сиренето - "Роса" е най-доброто. Киселото мляко - "Елена" или "Селекта". Кетчуп вече купувам само на Heinz, че поне него не може да го развалят и знам, че наистина има домати вътре... Аз да взема да отворя един магазин, че като гледам съм понатрупал знанияEx: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
Alfa Romeo 146 ti
Comment
-
qq
кви глупости говорите ве .. кренвиши млека .. я се стегнете ..
поздрави
Comment
Comment