Известие

Collapse
No announcement yet.

Ма.а му стара - ЗАЩО? :(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ма.а му стара - ЗАЩО? :(

Защо киселото мляко в магазина е гадно и защо по дяволите няма една вкусна парка БГ масло а да не говорим за ужасните и гнусни кремжирши дето се продават в магазина !!! Като малък ядях варени кремвирши - сега ако сложиш някои кремвирш да се вари се цепи и пука и ... бляк.
    Виж Алфата ...

Взимай от по-скъпите и нема да се пукат
    Алфа е диагноза
    Аlfa 147 JTDm
    Alfa GTV Extreme
    Alfa 159 SW 1.9 JTDm

Comment

кисело мляко Елена - то ми харесва както и още едно ама му забравих името

инак за кренвиршите мога да каже че по рецепта в тях няма месо
      Honda CB 500
      Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
      Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
      Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

а каимата маи и тя за нищо не става?!
        http://www.vbox7.com/play:99eac788

Comment

тука неква бакалия ще отворим одисей колиш прасето и ядеш чудесните меса.. доиш кравата те ти млеко и прочие

поздрави
          Диети и отслабване
          www.elenkov.net

Comment

хахаха кажи някоя рецепта
            http://www.vbox7.com/play:99eac788

Comment

кремвирши

Колега, в случай, че си гонов да купиш вносни и да дадеш повече пари в Метро има страшни кремвирши. Немски, на щанда с консервите (последния регал при фризерите) в буркан, в различни размери. С много шарен етикет. Истински крмвр като едно време. Да ти е сладко!

Comment

Не яж кренвирши,а си оправи алфата
                ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от Abarth
                  Не яж кренвирши,а си оправи алфата
                  евала на холдинга ! Всички искаме да сме ГРИША

поздрави
                  Диети и отслабване
                  www.elenkov.net

Comment

Хахьхьа Братле пак се побърка,я пусни темата за Жилета да се продава Сега да неси купил в повече кремвирши и кисело мляко,че да го отикваш
                    Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                    EX`146 2.0 16v TS

Comment

Аз за това кренвирши от 3,4 години изобщо и не помирисвам и проблема с пукането е решен Отказах и всички възможни и невъзможни салами и колбаси,понеже в тях освен за преобладаващото съдържание на бливочи, за друго не съм сигурнаИ това са факти,не съм го измислила аз.Но от както спрях да употребявам тия л...о подобни субстанции и определено се чувствам много по добре.А за киселото мляко има няколко марки, които все още държат някакакво ниво.Но тук преценката е по скоро въпрос на вкус.На мен лично ми понасят киселите млека-Елена,Родопея, ЕлСи,Фибела,ЕлБи ,Култура и дрНо това ,че са ми поносими на вкус въобще не гарантива качеството им

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                      Втора национална среща на 155

Comment

взимай на "Баба киселото млЕко" на "Майка ти пИтката" и на "Дядо ти кренвиршО" о рЪгай щото са незнае утре дали ще има
                        Lexus Is200
                        Honda CBR 600 F4i

Comment

За кренвиршите просто не купувайте такива под 5 лева, ако искате да са читави. Кренвирша се прави на база разбиване на мускулното влакно от кутера и позволява добавянето на голямо количество вода и СОЯ. Ама кренвиршите се правят от обрезки по принцип и като има повече обрежки и соя с по малко количество вода няма да ви се пукат. Един кренвирш може да излиза от месекомбината на себестойност от 1,90 до 5 лева - правете сметка за разликата в продуктите между ефтиния и скъпия.

Килограм комбиниран фураж равен на 0.80 кръмни единици е 1.04 лева. За килограм свинско са нужни от 3,9 до 5 кръмни единици взависимост от породата свине. За телета 8 за агнета 6-7 кръмни единици. Айде сега си сметнете колко струва месото. Ама там не влиза само фуража нали знаете.
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Колега, и аз като малък се пръсках да ям кренвирши, ама сега гледам да не купувам. Иначе тези на Сачи мъничките ми допадат най-много на вкус. Кайма ако искам си купувам парченца свинско с малко сланина по тях и си меля, иначе няма смисъл - квото и да наготвиш с обикновената не се яде, само некви костици и жили вадя от кюфтета и кебапчета. Пробвах да купувам цедено кисело мляко за по-бързо правене на салати, ама и от това се отказах - личи си, че не е нормално цедено мляко, ами е наблъскано със сухо мляко, за да може по-бързо да се сгъсти. Даже ми горчи като го ям. За луканките ще оставя без коментар тази на "Бони" - по-отвратителна не съм ял сигурно. Най-добра е смядовската на "Маджаров", тази новата "Балкански турист" също не е лоша. Добра наденица отдавна не съм срещал. Да не говорим за тъпите сокове Капи пък как ги развалиха и сега са некви аха-аха степчета с малко сок истински. Най-добри за мен са "Сантал". А за сиренето - "Роса" е най-доброто. Киселото мляко - "Елена" или "Селекта". Кетчуп вече купувам само на Heinz, че поне него не може да го развалят и знам, че наистина има домати вътре... Аз да взема да отворя един магазин, че като гледам съм понатрупал знания
                            Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                            Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                            Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                            Alfa Romeo 146 ti

Comment

qq

кви глупости говорите ве .. кренвиши млека .. я се стегнете ..

поздрави
                              Диети и отслабване
                              www.elenkov.net

Comment

Working...
                              X