Известие

Collapse
No announcement yet.

Мразя я защото . . .

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от The_Game
    Първоначално публикувано от isoiso
    и бавно да карам съм забелязал, че повечето шофьори им прави кеф да карат след мен и да съзерцават на Алфетка д..то

Леле затова ли е било така
    Аз карам бавно мина от дясно давам път никой не иска да ме мине карат си зад мен въпреки че има място за 3 коли

Изфорсирам я на светофар рацера до мен ме погледне погледне и колата и се откаже
    Мда и аз карам бавно, най много на някой светотофар да поиздухам нещо дето много се пръчи
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred
      и бавно да карам съм забелязал, че повечето шофьори им прави кеф да карат след мен и да съзерцават на Алфетка д..то

Леле затова ли е било така
      Аз карам бавно мина от дясно давам път никой не иска да ме мине карат си зад мен въпреки че има място за 3 коли

Изфорсирам я на светофар рацера до мен ме погледне погледне и колата и се откаже
      Мда и аз карам бавно, най много на някой светотофар да поиздухам нещо дето много се пръчи
      Значи така било то....ами и аз се чудех, защото аз карам бавно и като ме настигнат и стоят отзад и почват едни тактики едни маневри, едно чудене от къде да мине...Да чукне мигача и да заминава...ама май не е мн лесно....Имам чувството, че искат да се докажат...
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
      Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Re: Мразя я защото . . .

Нека тук да си изливаме нервите, от наште "безпроблемни" возила. Който има нужда да си нахока мръсницата да заповяда Моята бръмчилка няма да я коментирам защото пак си мени празните обороти и накрая ще взема един голям чук . . . Но . . . нека видим как ще тръгне темата пък после ще ругая, да не подскачам сам като .. .
        ...новак ако чете из форума за проблемите при алфа/включително и аз-в началото когато се причлених към форума/...не само,че ще се отчая,ами може и за главата да се хване....прав си колега...за ядосване си ти е работата...а и кой ли не се е ядосвал...особенно ако е по старичка колата му....мисля,че специално алфа - има фунсционални възли ,детайли и агрегати,които по принцип държат, и си поддържат характеристиките, но явно има и относително слаби и дефектируеми места и консумативи...лично мнение ми е ,че причините за проблемите доста често възлизат от предоверяването в разните сервизи и майстори корифеи,където занаятчийството властва над науката, а и е придобито от "туй чел,онуй видал..."...скоро един колега от софето къв хуй яде с 2 основни некачествени ремонта, и кви пари му струваха ядовете,че и без хепиенд накрая...че дали не ставаше въпрос и за "еди кой си сервиз"...аз се сблъсках с няколко проблема и минах пред 2-3 варненски сервизчета, едното от които беше"еди кой си сервиз"...и само като чух кви почнаха да ми ги пеят....сори пичове....изкарах си от мануала данните на съответните проблеми,настроих си ги, и ....няма праблем....кофти ако си по на "вие"с техниката, или по-нямаш време за ремонти, и щеш нещеш тръгваш към сервиза....лошо е и ,че масово мануалите са предимно на италиански,който е относително недостъпен....та има си и ситуации за псуване.../умишлено не споменавам конкретни имена, щото тоя форум е малко тоталитарно подвластен на модераторите, та трият кога треве и кога не...колкото и личното ми мнение да е,че"имената на глупците и мошениците треве а висят по стените"...поне от колегиалност, да не се накисне и някой колега....весели празници.../
        156-2.4-JTD-99;
        156-2.4-JTD-SW-01;

Comment

И аз в началото останах с впечатлението че тия коли направо 3 трябва да си купиш и от другите 2 да си сваляш чаркове, защото само се чупят.

Като по прочетох постовете и разбрах, че всеки какъвто и проблем да има се оплаква

Някакви дреболии и всеки пита. И като влезне някой външен вижда 30 теми за последните 3 дена с различни проблеми. Е как да не си помисли, че тия коли само виснат по сервизите.

По другите форуми всеки си трае кара си колата в сервиза и се надлъгват кой по-малко е виснал по сервизите, при нас всеки се хвали когато нещо не му е в ред
          sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Айде сега няма да се депресираме
            Ето нещо за настроение:
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Ми че то като с бренеке гърмяно от ВТОРАТА СВЕТОВНА.Забележете че е отзад.ПЪК АЛФАТА НЕМОЯТ Я УЦЕЛЯТ.
              Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
              Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

И аз в началото останах с впечатлението че тия коли направо 3 трябва да си купиш и от другите 2 да си сваляш чаркове, защото само се чупят.

Като по прочетох постовете и разбрах, че всеки какъвто и проблем да има се оплаква

Някакви дреболии и всеки пита. И като влезне някой външен вижда 30 теми за последните 3 дена с различни проблеми. Е как да не си помисли, че тия коли само виснат по сервизите.

По другите форуми всеки си трае кара си колата в сервиза и се надлъгват кой по-малко е виснал по сервизите, при нас всеки се хвали когато нещо не му е в ред
                Траят си защото за тях е гордост това да си купят шарнир за 18 лева и той да изкара 50000 км! Имал съм абсолютно безмислени спорове с почитатели на немските автомобили, в които те изтъкват, че частите били евтини и не се чупели... и аз ги питам, е хубаво да приемем ,че са по-здрави и по-евтини за подръжка, кажете ми някакво друго достойнство на автомобилите си. И спора завършва
                Защото това е гордоста на един опелджия или голфаджия- евтини и здрави части!!!
                Аз предпочитам ръмжаща алфа, която се чупи, пред здрав като скала голф, защото търся нещо повече в автомобилите.
                145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Speeder

Траят си защото за тях е гордост това да си купят шарнир за 18 лева и той да изкара 50000 км! Имал съм абсолютно безмислени спорове с почитатели на немските автомобили, в които те изтъкват, че частите били евтини и не се чупели... и аз ги питам, е хубаво да приемем ,че са по-здрави и по-евтини за подръжка, кажете ми някакво друго достойнство на автомобилите си. И спора завършва
                  Аз предпочитам ръмжаща алфа, която се чупи, пред здрав като скала голф, защото търся нещо повече в автомобилите.
                  Е тия шарнири за 18 леа га изкарат 50000 км ше се прекръстя на Хасан. Според мен няма лошо в това да си правиш сметка на парите, давайки много пари по сервизи кво ти дава тва, моралното успокоение "мога да си го позволя ебал съм го" И аз се кефя някоя част, като се окаже двуцифрена сума/макар, че рядко ми се случва/ По повод Голфовете, имам приятел с доста добри финансови възможности и покрай достата си коли има и Голф ІІ, който Голф се подържа само и единствено в Юнитрейд, всяко влизане там му струва колкото половината кола, така че не е хубаво всички хора да минават под общ знаменател.

И по темата независимо от "здравето" на Доматка винаги се либиме якУ.

Comment

и аз ги питам, е хубаво да приемем ,че са по-здрави и по-евтини за подръжка, кажете ми някакво друго достойнство на автомобилите си. И спора завършва
                    Хахаха за това не се бях сетил и наистина си прав.

Ииии аз пък въобще не съм на мнение че голфа не се чупи.

Всичките ми приятели с голфове все по нещо сменят.

Няма стара кола която не се чупи.

Опелите пък имат корави ламарини много добре се борят с корозията

Ааа изгнила Алфа от 1990та насам немога да се сетя да съм видял. Ако някой има снимка бих се радвал да я видя.

Мойта 155ца от долу няма грам ръжда. Направо се учудих като знам на колко години е и си е със заводската защита (Не е боядисвана повторно)

Toва коео каза че предпочиташ ръмжаща кола...

То и Рон Денис (McLaren Mercedes F1) Преди 2 години когато им се чупеха колите, Каза : Предпочитам колите ни да са най-бързите на пистата дори и с цената на технически проблем, пред това да сме 5 или 6 -ти.

И в действителност, докато са здрави, бягаха напред, но не стигаха до финала
                    sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Мразя каретата,които постоянно сменям,една кора от дясната страна,която скърца,мразя когато ми се разскърца задната врата,мразя кабелите на свещите/тоест само един,който не могат да разберат кои е/.Но ми пълни душата като изпревари по баир някое Ауденце
                      Пък и понякога ми е по лесно да изброя това което обичам в нея и това което ми дава!
                      Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
                      Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
                      Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г

Имам две фръцли,една италианка и една българка!
                      Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...

Comment

Италианските коли са като красивите жени: все капризничат нещо, обаче всичко си струва само за момента, в който излезеш с красавицата на разходка

На всички ни се е случвало да ни зареже возилото в кофти момент, но както пише на багажника на едно Пежо 405 "Shit happens to all of us!".

P.S.: Обичайте си колите и жените и те ще ви се отблагодарят, в противен случай се ориентирайте към други такива
                        I'm out!
                        (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Абе някой беше казал, че в италианските най-големия проблем са немските електроники, с което съм напълно съгласен. От Бош май изтискват Алфаджии като лимони за добър ден Ето още нещо за успокояване на нервната с-ма http://zazz.bg/play:63b16ab5
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Не я мразя в никакъв случай! Дразни ме само поскръцването на пластмасите в купето. Може би и твърдото окачване. Но не съжалявам никога,че я купих! Няма кола,която да се усеща така добре. Не е до бързината-карал съм и по-бързи. Просто при всяко ускорение и спиране я усещам като част от мен. Сигурно това е магията на Alfa...
                            sigpic33201
                            930 Quattroporte

Comment

Аз пък много се нервя на пръскалката на задното стъкло, колкото и да я настройвам след известно време винаги се връща в едно и също положение в което разбира се не пръска както трябва
                              Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                              Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                              Audi A4 1.9 TDI

Comment

18 градско мени си оборотите и изобщо не държи пътя, ходи си на зиг заг и не е от задкормилното устройство. Ама много много си я обичкам
                                156 1.8 TS

Comment

Working...
                                X