Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква е тази Алфа...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

wrc Може и така да е извинявам се за неточния отговор или ако съм подлъгал колегата,който пита..
    Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
    EX`146 2.0 16v TS

Comment

Благодаря ви, колеги,но и аз поразпитах за такава кола,та ми казаха че имало няколко такива машини у нас,които са пипани допълнително и добре вървят. Може и споменатият от вас колега да е бил,но да скромничи,а може и друг да е бил. Но както и да е,ясно е че има такива расови модели.
      Весело посрещане на Новата година!

Comment

бат тея дет на бг пътища ще те изпреваярят с над 250 са мит.
        Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
        Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Първоначално публикувано от vladu
          бат тея дет на бг пътища ще те изпреваярят с над 250 са мит.
          Влади,що да са мит е Невиждаш ли,че ги има още
          Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
          EX`146 2.0 16v TS

Comment

за да те изпреварят докат си караш с 250 трябва да са поне с 260.
            q4 развива 225.
            за да дигне 260+ си мисля, че няма да стане само с елементарен тунинг (чип, филтри, генерация и тн), а нема да е лошо да е и с валове, скоростна кутия и ... да си кажа не съм много компетентен май ... но въпросния тунинг стеснява кръга на алфите до 2. по описанието черна+ксенон ... май е точно една.

но да кажем колата е тунингована както си пише по дебелите книги.

е кажи ми къде в споменатия участък има ПЪТ който да позволява тея скорости и то толкова време респективно разстояние (изпреварването не става за 2 сек нали) и то в тоя сезон. и най-малкото човека трее да е луд за затвор (то май въпросния собственик си е луд де)

и все пак някой послъгва ми се струва с километражите... намалете с 10% и си стискаме ръцете.
            Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
            Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Първоначално публикувано от vladu
              за да те изпреварят докат си караш с 250 трябва да са поне с 260.
              q4 развива 225.
              за да дигне 260+ си мисля, че няма да стане само с елементарен тунинг (чип, филтри, генерация и тн), а нема да е лошо да е и с валове, скоростна кутия и ... да си кажа не съм много компетентен май ... но въпросния тунинг стеснява кръга на алфите до 2. по описанието черна+ксенон ... май е точно една.

но да кажем колата е тунингована както си пише по дебелите книги.

е кажи ми къде в споменатия участък има ПЪТ който да позволява тея скорости и то толкова време респективно разстояние (изпреварването не става за 2 сек нали) и то в тоя сезон. и най-малкото човека трее да е луд за затвор (то май въпросния собственик си е луд де)

и все пак някой послъгва ми се струва с километражите... намалете с 10% и си стискаме ръцете.
              И аз се замислям за една черна кола,ма незнам дали е бил той по думите на колегата наистина требе да е била само тази кола,макар че и на Киро колата е доста яка
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Пичоуе срещат се още зли кучки ,но наистина по тея калпави пътища къде ще дигнеш ти 250 на спокоиствие
                Alfa Romeo 159 3.2 Q4 SW
                Alfa Romeo 166 3.0 Sporttronic - rabotnoto mule

Comment

Аз на моито съм му правил и 260 след като махнахме ограничителя.Стига да си луд и да те ядосат с Мерцедес а ти да караш БМВ се дигат Особено около Чирпан е много широко и без проблем се правят на връщане от Варна пак има много широко място пак се правят без проблем.Даже и на Хемус съм развивал доста високи скорости ама там не е препоръчително.Да сме живи и здрави и ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА
                  BMW E36 328CI 04.1998 - 230 кончета, 6-степенна скоростна кутия от Е46 330 и шпер-диференциал
                  ALFA ROMEO 155 2.5TD 12.1995 - много скъпа вече тая нафта
                  BMW E36 320CI 02.1995 - абе става

Comment

особено около Чирпан верно е много широко
                    ама има и адския страничен вятър
                    точно там преди месец тествах за макс. скорост
                    и вервай ми не стана както го мислех

а да и оная реклама по повечето автомобилни издания у нас
                    на Порше 911 Турбо:
                    София - Слънчев Бряг 1 час и 19 мин
                    ндааааа ... ба го у врътолета
                    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Тествано- сaмо с чип и спортен филтар- 7900 оборота и 260км/ч с кола на 11 години....
                      Alfa Romeo 146 2.0 TI - Бившата любовница
                      Alfa Romeo 145 & 146
                      Hyndai Coupe

Comment

ЧНГ на всички!да се зариете със здраве дано!
                        питам се вие като нарушавате правилника за движение,дали си пускате личните данни в общественото пространство? човека питаше само за модела,а вие ...! то не става само с ядене!
                        155 2,0ts 8v '93 ex;Crosswagon '05

Comment

Ииииии вярно бе Ч.Н.Г на всички колеги.Верно да се пруснем от здраве и живот и само хубави моменти.Да аз си пускам данните.Истински са.Защото това е като преписването в училище.Ако не те фанат после върви доказвай. Ама ми хареса колегата с 7900 оборота майкооооооо лудница.Вътре сигурно звука е невероятен. При мен 260 на 6600
                          BMW E36 328CI 04.1998 - 230 кончета, 6-степенна скоростна кутия от Е46 330 и шпер-диференциал
                          ALFA ROMEO 155 2.5TD 12.1995 - много скъпа вече тая нафта
                          BMW E36 320CI 02.1995 - абе става

Comment

Ама ми хареса колегата с 7900 оборота майкооооооо лудница.Вътре сигурно звука е невероятен. При мен 260 на 6600
                            И то с 4 цилиндров двигател аз мойат само до 220 съм я пънал,но имаше още доста
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

"Защото това е като преписването в училище.Ако не те фанат после върви доказвай.
                              Да бе правилно... Ходи доказвай. Може и да съм излъгал, може и снимката с фотошоп да съм я правил....
                              Alfa Romeo 146 2.0 TI - Бившата любовница
                              Alfa Romeo 145 & 146
                              Hyndai Coupe

Comment

Първоначално публикувано от zlia
                                Първоначално публикувано от AlfaRomeo
                                Първоначално публикувано от zlia
                                Не ме намесвайте в тази история.Някой,ако ме е познал лично или записал номера е друго. Няма едно шарено куче по улиците!
                                Нал

и ти каза,че ще си по Плевенско и заради това тебе казах.
                                Да бях,но нищо друго поне за мен.Ако някой ме е видял,то това може да е колегата с 156 селеспийд и ако не се лъжа с номер С 7719...Имаше все пак задръстване на магистралата.
                                краставите кучета се надушват)) и аз забелязвам номера на готини алфи))
                                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                                sprint tropheo
                                155/1.8
                                156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
                                X