If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги има ли пострадали от градушката вчера която се разрази след срещата??? Аз май нямам ама сърцето ме болеше като гледах кви орехи се стоварваха в/у любимата ми и алармата присветваше......
За късмет и на мен ми се размина, но аз превантивно метнах едно одеало на любимата. А дъжда беше ......
Докато сложа одеалото и бях мокър все едно съм скочил я басеин с дрехите. Ужас просто. Дано няма пострадали колеги
Ние с Евгени бяхме от корпуса за бързо реагиране...и спасихме машините
Какви са тия винили...дай някакво инфо
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
ми това са рекламните постери дето висят по билбордовете. материала е много хубав - нещо като гумиран бризент... размерите са 4х3м...
бързм да вметна тия с алфата не са за продан
Защо не са бре...на морето като си завивам колата да не изстине като захладнее рекламата ще им правя.
Добре тази гума колко е дебеле...до колко си спомням не е много и май няма да върша работа срещу градушки
пс: ако тези с алфата не ги даваш искам някоя реклама на женски бански
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Явно не е била с достатъчни размери като оная преди 2-3 години, та ние с Петко направихме едно-две кръгчета за спокойствие, май можеше и без това упражнение ама страх лозе пази. А дано няма някой настинал
Аз сега съм командировка и не съм в София, но любимата е пред нас и незнам дали не е станала като войнишко канче
Звънях на жена ми да провери какво е положението, но според нея нищо и нямало, тя сигурно очаква да се продъни тавана за да ми каже :P За всеки случай звъннах на застрахователя да си взема номер за щета, че иначе ще ме отсвирят докато се прибера
Все пак някой дали е пострадал
Явно не е била с достатъчни размери като оная преди 2-3 години, та ние с Петко направихме едно-две кръгчета за спокойствие, май можеше и без това упражнение ама страх лозе пази. А дано няма някой настинал
Евгени, онази градушка беше с размери между яйце и тенис топка Тогава 10-на пъти удари по колата преди да я скрия в един подземен гараж (добре, че имаше такъв на близо) и всичките удари си личаха много хубаво + счупено предно стъкло. Тази явно е била по-слаба
Сутринта се чух с кума и той ми каза, че на неговия колега ФИАТ-а бил със счупено стъкло от градушката вчера Най-силна била в района на Плиска и Изток.
Comment