Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли жертви от градушката вчера

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Има ли жертви от градушката вчера

Колеги има ли пострадали от градушката вчера която се разрази след срещата??? Аз май нямам ама сърцето ме болеше като гледах кви орехи се стоварваха в/у любимата ми и алармата присветваше......
    98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

За късмет и на мен ми се размина, но аз превантивно метнах едно одеало на любимата. А дъжда беше ......
    Докато сложа одеалото и бях мокър все едно съм скочил я басеин с дрехите. Ужас просто. Дано няма пострадали колеги
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

добре че мъри решихме да пиеме бира и спряхме под едно дърво та си спасихме колите..... колко полезно нещо е бирата
      '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
      '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от alf
        добре че мъри решихме да пиеме бира и спряхме под едно дърво та си спасихме колите..... колко полезно нещо е бирата
        Аз пък се прибрах да гледам филм ама нали се сещаш пред нас кви дървета има та .......май и нема нищо

Comment

Ако в такъв момент нямате нищо друго под ръка вадете стелките отвътре. Така съм спасявал на баща ми ладата.
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

e стелките са малки бре. за целта имам винили някой ако иска има в изобилие - цена 20 лв размерите са 4х3м

Comment

Малки, малки, а без хич?
              Alfa Romeo 75 24V

Comment

мен па ме фана на път и май нищо и нема ... май
                Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Ние с Евгени бяхме от корпуса за бързо реагиране...и спасихме машините

Какви са тия винили...дай някакво инфо
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                  " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                  "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

ми това са рекламните постери дето висят по билбордовете. материала е много хубав - нещо като гумиран бризент... размерите са 4х3м...
                    бързм да вметна тия с алфата не са за продан

Comment

Защо не са бре...на морето като си завивам колата да не изстине като захладнее рекламата ще им правя.

Добре тази гума колко е дебеле...до колко си спомням не е много и май няма да върша работа срещу градушки

пс: ако тези с алфата не ги даваш искам някоя реклама на женски бански
                      sigpic
                      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                        Защо не са бре...на морето като си завивам колата да не изстине като захладнее рекламата ще им правя.

Добре тази гума колко е дебеле...до колко си спомням не е много и май няма да върша работа срещу градушки

пс: ако тези с алфата не ги даваш искам някоя реклама на женски бански
                        X2

Comment

Явно не е била с достатъчни размери като оная преди 2-3 години, та ние с Петко направихме едно-две кръгчета за спокойствие, май можеше и без това упражнение ама страх лозе пази. А дано няма някой настинал

Comment

Аз сега съм командировка и не съм в София, но любимата е пред нас и незнам дали не е станала като войнишко канче
                            Звънях на жена ми да провери какво е положението, но според нея нищо и нямало, тя сигурно очаква да се продъни тавана за да ми каже :P За всеки случай звъннах на застрахователя да си взема номер за щета, че иначе ще ме отсвирят докато се прибера
                            Все пак някой дали е пострадал
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
                              Явно не е била с достатъчни размери като оная преди 2-3 години, та ние с Петко направихме едно-две кръгчета за спокойствие, май можеше и без това упражнение ама страх лозе пази. А дано няма някой настинал
                              Евгени, онази градушка беше с размери между яйце и тенис топка Тогава 10-на пъти удари по колата преди да я скрия в един подземен гараж (добре, че имаше такъв на близо) и всичките удари си личаха много хубаво + счупено предно стъкло. Тази явно е била по-слаба
                              Сутринта се чух с кума и той ми каза, че на неговия колега ФИАТ-а бил със счупено стъкло от градушката вчера Най-силна била в района на Плиска и Изток.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X