Известие

Collapse
No announcement yet.

Снегът пак ги изненада

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз мисля че така е пирфе
    никво чистене и си дръжте колите в къщи - има адски транспорт за целта

по-спокойно без задръствания не съм пътувал от както преди две години беше -15С
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

При нас е идеално просто 50 санта сняг.Почти не се чисти така и трябва.Пала изкарвам от гаража дърпам ръчната и я свалям когато се прибера.От много време чакам такъв сняг и въобще не искам да чистат или да фърлят сол или каквото и ще да е.После да ми се заледи или да стане кишаво.Сняг бял и хубав това му е майката.От Плевен ДАГЕ предаде
      Б.К

П.П А всъщност колко са "хубави новите цени на горивата"
      BMW E36 328CI 04.1998 - 230 кончета, 6-степенна скоростна кутия от Е46 330 и шпер-диференциал
      ALFA ROMEO 155 2.5TD 12.1995 - много скъпа вече тая нафта
      BMW E36 320CI 02.1995 - абе става

Comment

Вчера в Пловдив нямаше грам сняг, но сега като се събудих - навън е бялата приказка Незнам как е по улиците дано сичко да е наред.
        1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
        1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
        2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Снощи едвам се качих до бояна,то от ледъ спасание няма........

Comment

Първоначално публикувано от търтей
            аз мисля че така е пирфе
            никво чистене и си дръжте колите в къщи - има адски транспорт за целта

по-спокойно без задръствания не съм пътувал от както преди две години беше -15С
            На истина днес имаше по-малко коли, но така не съм се влачила от много отдавна. Иначе едвам излязох от нашата уличка.
            Alfa Romeo 145 1.9 JTD
            http://bendidas.hit.bg/

Comment

Снощи гледам един от БКС-то с един ЗИЛ-пръска луга по улиците.Беха му замръзнали дюзите на цистерната,май слаб му е бил разтворо
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

тука в Пазарджик е така :

Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Много яко ме дразнят тея с снегорините!Минават с греблото на 10см от асвалта и фактически нищо не правят само покриват дупките със сняг!И защо го правят това да не удраскат греблото някъде ли, ми то да не е от захар направено, ако пък толкова искат да ги пазят ми да си стоят в гаражите и без това работа почти не вършат!!!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Еи са се прибирам. Тия уж чистят ама същата работа. Квото и да си говориме по центални булеварди да има толкова сняг и то в "европейска държава" е направо престъпно. по важното е че си имаме кмет медийна звезда иначе по малките улички като няма коли е голяма забава
                    днеска гледам е и пълно с дебили на които не им пука че има сняг и така юркат като за последно

иначе новите цени на 95 са 2.04лв на Лукойл!!! да са ни честити!!!!
                    Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
                    Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата

Comment

иначе новите цени на 95 са 2.04лв на Лукойл!!! да са ни честити!!!!
                      аиде на Пързалкатаааа.
                      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

както е тръгнало ще си стане 2.50 бендзина.
                        И тогава ще се чувстваме истински европейци
                        Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
                        Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата

Comment

В цялата страна е ад,имам инфо от няколко места,и двете магистрали не са почистени въобще,пътят между Варна и Търново е някакъв ад въобше никаква адекватна реакция от страна на фирмите за пчоистване Никога няма да ме накарат да си платя данъка за колата
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

ей, най-накрая и във Варна заваля сняг......ами да ни е честит. Ето и малко пресни кадри от пред офиса:

СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                            сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

а бате гойко е индианец никога не е изненадан

Първоначално публикувано от бате гойко ти си мъж
                              Събрах концесионерите на чистотата и ги пратих да ми доказват маршрутите на всички камиони и им казах, че една стотинка няма да им дам, ако не ми докажат. До 6:50 ч. лично съм проконтролирал и

ако утре сутрин градът не е в идеално състояние, концесионерите могат да се срещнат с мен в съда, каза Бойко Борисов

и добави, че не е спал цяла нощ. Единственото, което можех да направя повече е да се кача и аз на един самосвал и да почна да ръся и аз сол из града, заяви още Борисов.

милия как не е спал от притеснение
                              ужаст просто
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

В нащо град има сняг,почистават ама файда нема като минат и пак затрупало.Иначе сняг си има достатъчно.Даже и в повече...Аиде честита бяла приказка на всички
                                Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                                EX`146 2.0 16v TS

Comment

Working...
                                X