If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[quote=търтей]а бате гойко е индианец никога не е изненадан
Първоначално публикувано от "бате гойко ти си мъж":sa1d5jed
Събрах концесионерите на чистотата и ги пратих да ми доказват маршрутите на всички камиони и им казах, че една стотинка няма да им дам, ако не ми докажат. До 6:50 ч. лично съм проконтролирал и
ако утре сутрин градът не е в идеално състояние, концесионерите могат да се срещнат с мен в съда, каза Бойко Борисов
и добави, че не е спал цяла нощ. Единственото, което можех да направя повече е да се кача и аз на един самосвал и да почна да ръся и аз сол из града, заяви още Борисов.
милия как не е спал от притеснение
ужаст просто[/quote:sa1d5jed]
[quote=търтей]а бате гойко е индианец никога не е изненадан
Първоначално публикувано от "бате гойко ти си мъж":e0p5khr0
Събрах концесионерите на чистотата и ги пратих да ми доказват маршрутите на всички камиони и им казах, че една стотинка няма да им дам, ако не ми докажат. До 6:50 ч. лично съм проконтролирал и
ако утре сутрин градът не е в идеално състояние, концесионерите могат да се срещнат с мен в съда, каза Бойко Борисов
и добави, че не е спал цяла нощ. Единственото, което можех да направя повече е да се кача и аз на един самосвал и да почна да ръся и аз сол из града, заяви още Борисов.
милия как не е спал от притеснение
ужаст просто[/quote:e0p5khr0]
Да бе, той и тия дето ремонтираха Цариградско щеше да ги съди и да ги кара да го оправят! К..а ми Янко!
Ама не ме е яд на него, а на тия, дето още го боготворят. А такива не липсват.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
милия не е спал
сигурно с една лопато се е разхождал и е чистил по улиците
като гледам в кво състояние е софия направо да се запътва към съда утре да си гожори с концесионерите
за съжаление това е поредната медийна проява да се хвърли малко луга(в случая) на гражданите
яма да ме накарат да си платя данъка за колата
Mury с теб съм!!!! Данък ще видят на кукуво лято
Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата
милия не е спал
сигурно с една лопато се е разхождал и е чистил по улиците
като гледам в кво състояние е софия направо да се запътва към съда утре да си гожори с концесионерите
за съжаление това е поредната медийна проява да се хвърли малко луга(в случая) на гражданите
яма да ме накарат да си платя данъка за колата
Mury с теб съм!!!! Данък ще видят на кукуво лято
Нали знаеш кои са двете абсолютно неизбежни неща?
Смъртта и данъците.
Тъй че - и да не ги платиш сега, по-късно ще ги платиш с лихвите (основен лихвен процент+10 пункта).
Иначе може да очакваш запор, съдия-изпълнител, може да те спрат и на границата, като искаш да заминеш някъде в чужбина.
Един познат го върнаха на летище София заради неплатени глоби - изпусна самолета и не можа да си свърши работата във Виена.
Едната снимка е от снощи в Сф... Днес изобщо не можах да намеря колата на паркинга Едвам чувах звуците от алармата, че да се ориентирам
Другата снимка е от едно живописно селце в родния балкан :P
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
А според мен -не само е неразумно, но е и невъзможно.Все едно лятото да караш кола от сладолед на 38-40 градуса и да се надяваш, че всичко ще е ок и ще минеш метър Но явно ентусиасти има доста
При нас е около 40-50см, но от вятъра се навяват преспи над 80см. Надявам се дори и в такова време утре да отида на работа с Алфата. Мисля, че ще е удоволствие за мен това предизвикателство
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Сакън бря! С тва глобално затопляне я има друга година за ски, я не
Иначе аз като се прибрах от работа пак ринах - за да мога да си влеза на паркомястото А паркирането из града е още по-голям ад заради натрупания от снегорините сняг до бордюрите.
Затва пък почти всички колеги днес паркираха с въображение на плаца пред офиса (4 декара полиран бетон )
Comment