Известие

Collapse
No announcement yet.

За обслужването в Техно-магазините...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O
    почвате да спорите за глупости, на всякъде е така както по горе се спомена работиш ли в пряк контакт с клиенти в голям колектив все някой ще е издънката... Все пак не забравяйте къде живеем. А на колегата trouble мога да каже че магазинът в който работи е едно от местата в който качеството на обслужване винаги е било на ниво, говорим за М-тел
    Тъй е тъй е...А и аз като клиент Живко....харесвам повече Технополис, абе всички сме зомбирани
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от trouble
      Първоначално публикувано от J_I_V_K_O
      почвате да спорите за глупости, на всякъде е така както по горе се спомена работиш ли в пряк контакт с клиенти в голям колектив все някой ще е издънката... Все пак не забравяйте къде живеем. А на колегата trouble мога да каже че магазинът в който работи е едно от местата в който качеството на обслужване винаги е било на ниво, говорим за М-тел
      Тъй е тъй е...А и аз като клиент Живко....харесвам повече Технополис, абе всички сме зомбирани
      Ама споко и аз съм така, най вече каките от щанда с палачинките и тиганите
      Lexus Is200
      Honda CBR 600 F4i

Comment

[quote=J_I_V_K_O]
        Първоначално публикувано от trouble
        Първоначално публикувано от "J_I_V_K_O":zow1cvao
        Ама споко и аз съм така, най вече каките от щанда с палачинките и тиганите [/quote:zow1cvao]

Че ти защо мислиш, че ходя в Технополис
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
        Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

@Pent,

Днес остановихме, че в прекрасния Техномеркет ли е кво е там в Мола...взимат по 50 стотинки за торбичка....естествено след "прекрасно" обслужване....ебати тъпия магазин.

Също така вече не знам кой ден бариерите на паркинга си стоят изкъртени...
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
            @Pent,

ми на някой му е писнало за нещо и .... колкото до темата идеята ми беше да не скачаме един срещу друг, а да се получи разумен диалог. Ясно е че персонала дето се наема за продавач "консултант" е далеч от необходимата квалификация, но за това не е виновен пряко самия индивид. Проблема пак идва от състоянието в което се намира държавата ни и начина ни на мислене(не конкретно нашия тук във форума, а на управителите на такива магазини). И двете страни са прави според мен. Има кофти клиенти има и кофти продавачи... Обаче като отидеш с накяква конкретна цел и имаш идея какво търсиш, хората там да те упътят към даденото изделие което ще покрива твоите изисквания - това трябва да им е работата. А не да ходят да пушат на групи или да групират кашони като маймунките в зоопарка. Отделно на това клиент дето нищо не вдява от това дето търси се хвърля на скъпото защото е тарикат и има пари (как са изкарани е друга тема, щом може да се пръскат ей така). Та просто не ми хареса това че човека дето ми продава нещото не знае какво е то... оттам започна всичко и все по-често ми се случва. ТОВА не ми харесва.

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от KGB
              че бате на мен тия бариери са ми любимите вече си паркирам безплатно в мола и си стоим колкото щем щото са големи тарикати
              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

А според мен всичко си е до човека независимо в коя сфера на услугите работи. Има хора които си вършат работата с кеф и се развиват и им доставя удоволствие да знаят какво "продават" и такива дето са на принципа ....и те ме лъжат че ми плащат и аз ги лъжа че работя. Така че оправдания няма.

Аз също съм в сферата на услугите и има клиенти които не са ми приятни а има и такива които определено са се обадили или дошли с ясната цел да си изкарат нервите, но това е живота който не му харесва да смени работата.....
                98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Ха ха ха ха
                  направо чета и се чудя да се смея ли кво......
                  специално в Техномаркет....от там колкото пъти вляза винаги се ядосвам.
                  Първо брат ми си е харесал даден телевизор....и след като му стоварили кутията и той се прибрал в тях, като товаря кутията и вижда че телевизора не че не като този който си е харесал, но на мястото на буксите за аудио изход има едно капаче и изходи няма...след доста разговори по телефона казаха че щели да пратят човек да монтира въпросните изходи, ама пича като дошъл и се оказало, че просто не може да се монтират изходи, та смениха телевизора.....
                  После отиваме да си купим климатик....на щанда няма никой....3-ма седят на едно ЛСД и играят игра отивам аз, вече нервиран, след като се въртяхме около 10 мин. аха някой да дойде...ама си ги викнах. После супер компетентно ми обясниха че няма смисъл да си купувам климатик дето струва около 1000лв, и да си взема някакъв дето струва доста повече. След което почнахме да уточняваме с каква мощност да е, и накрая пича ми вика "...Аз този няма и да ти го продам..."става дума че 12-ка нямало да ми стопли 10 квадрата стая, при което им теглих една майна прибрах си парите пак в джоба и си купих камина.....баси за първи път някой да не иска да ми вземе парите.
                  После пак отиваме да си купим хладилник...на другия щанд. Харесахме си ние, ама няма кой да ни го донесе, след известно време обикаляне от моя страна идва някакъв тип и го питам д ами обясни тоз хладилник дали може да се вгради, нещо специфичности, понеже от всички магазини само там намерихме подходящия размер, и онзи продавач ми вика "....голям боклук, много е грозен, вътре бил много нефункционален и изобщо как може някой да хареса тоз Самсунг." !!!, при което на мен почва да ми причернява, и само му викам, закарай го към касата и мерси за информацията, при което пича го закара на касата и толкоз. Няма добър ден, няма довиждане....ай земай си боклука и са махай. Направо.......тоз магазин е пълен с УНИКАЛНО ТЪПИ И НАХАЛНИ КОНСУЛТАНТИ, КОИТО СА И СУПЕР НЕКОМПЕТЕНИ. Ще ме извиняват няколкото разбиращи хора в магазина, но аз досега не съм ги нацелил.
                  А в Бриколаж питам едно зимане, коя бяла боя да ми препоръча, за да си боядисам радиатора, щото ще се загрява...или такива работи, и заставаме на щанда с боите, и калпазанчето фаща двете кутии с бяла боя и ми вика"....мииии таз е по-бяла, няма значение" после все пак реших да прочета кутията, а там си пише едната е за дървени детайли другата за метални.....след което си заминахме и от там.
                  Абе емоция си е
                  СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                  сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

@Phoenix

Е вие сигурно с вашето държание сте ги предизвикали да се държат така Иначе са супер компетентни и услужливи по принцип
                    _______
                    146 JTD - ex
                    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Работата с клиенти наистина е ужасно натоварваща и изисква много умения, които на повечето българи явно не са им вродени Обикновено продавачите се яувстват в силна позиция, се едно си им влязъл в къщата. Аз вече където и да отида първо се ослушвам и оглеждам с надежда да установя кой е нормалният индивид и да свърша работа с него
                      Същото важи с огромна сила за Техномаркет - за мен качеството на обслужване там като цяло е зле и се връщам не защото съм доволен клиент, а защото някои марки не се продават другаде. Тия дни си купих една свирка за колата, след като се колебах две седмици най-вече заради това, че е от Техномаркет. Имам крайно неприятни спомени от предишни покупки там.
                      За късмет (и мой, и на магазина), попаднах на един симпатичен младеж-консултант с поглед върху техниките, който търпеливо и с разбиране изтрая трите ми посещения, бърникане и почесвания по врата пред заплютия модел.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                      Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                        @Phoenix

Е вие сигурно с вашето държание сте ги предизвикали да се държат така Иначе са супер компетентни и услужливи по принцип
                        да нали.... трябва да отидем да им се молим на обслужващия персонал това само тук го има, колкото ти по-незначителна професията толкова по-големи комплекси да избиваш като се правиш на важен!

Comment

Мъж влиза в бензиностанция и пита:
                          - Кой е шефът?
                          - Аз!
                          - Трябват ли ви работници?
                          - Не, целият щат е зает.
                          - Ами тогава нека някой да дойде най-накрая да ми напълни резервоара!!!
                          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                            Мъж влиза в бензиностанция и пита:
                            - Кой е шефът?
                            - Аз!
                            - Трябват ли ви работници?
                            - Не, целият щат е зает.
                            - Ами тогава нека някой да дойде най-накрая да ми напълни резервоара!!!
                            е тва ме подсети на лукойла на к.величков какъв скандал вдигнах една вечер... отивам там изнервен от бачкане и простотии и няма кой да ми сипе бензина... влизам вътре викам на тая на касата - 'някой работи ли днес', и тя ми казва 'да изчакайте, момчето е отзад'????????? и аз еми да паркирам отзад тогава поне да благоволи да ми сипе бензин

Comment

О да. И аз имам красиви спомени от отслужване по бензиностанции Едно пишлеме даже ме беше нарекъл 'отворко' но понеже бяхме в обсега на камерите, просто успях да се овладея и да не му отвинтя тиквата.

Но проблемът и тук отново трябва да се търси в мениджмънта на компанията и фирмената политика, защото видях как безсилно гледаше управителят на бензиностанцията, когато му пилих за инцидента.
                              _______
                              146 JTD - ex
                              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Абе вие на Италфест не бяхте ли бре ......горе където беше хотела квото обслужване имаше никъде не съм срещал.....нема такъв ужас.

И още една случка когато си търсех риза за костюма за сватбата в един магазин с доста такива, продавачката каза следното.......Оххххх сега и тази ли риза да отворя,.....ма ще я купите ли щото после аз как ще я сгъна .....no comment
                                98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Working...
                                X