Известие

Collapse
No announcement yet.

За обслужването в Техно-магазините...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ади бе клиенти, заспах...нема ли някой да дойде да си вдигаме кръвното взаимно

Сорри за ОФФ-а....голяма скука
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от trouble
      Аз само да вмъкна...не на всички телефони със ГПС е нужен Интернет (през ГПРС) за да си пуснете навигацията....пример Нокия 6110...слагаш сим картата и навигацията тръгва и те упътва много коректно...Не струва и стотинка....
      Не е само нокията всеки телефон със вграден GPS модул използва сателити а не интернет аз съм с HTC 3300 и мога да кажа че си работи коректно с програми от нета като IGO 2006+ , Tom tom и други все безплатни благини та всичкото това може да го ползваш дори и без сим карта поне при тези с Windows Mobile
      Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

А пък срещу 80-90лв. блутут ГПС всеки симбиан телефон става навигатор. Та дори има и джава приложения, които са напълно работещи, така че почти всеки телефон с блутут може да стане навигатор.
        Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Първоначално публикувано от pent
          че то за тая работа ползват сателит... да не ползваш нет. аз на мойто покет пс само ми трябва да съм на отрито и бачкинг като пич! кви интернети, кви 5лв
          Всички телефони с GPS са така, не им е нужен интернет ако си имаш всички карти, става въпрос за друго - има програми, които струват малко, понеже са с ограничен набор от карти. Примерно купуваш една карта заедно с лиценза за програмата. После ако идеш на място, за което нямаш карта, вече може да си пуснеш мобилния интернет и срещу съответната допълнителна сума си изтегляш нови карти. Но в БГ не само, че сме свикнали софтуера да е кракнат и да не плащаме за програми и прочее, ами и картите са все още доста бозави, за да иска някой да си плаща за тях.
          Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
          Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
          Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
          Alfa Romeo 146 ti

Comment

За обслужването в Техно-магазините...
            то е просто ужасно............ толкова са незаинтересовани служителите, освен това супер некомпетентни. Единствено в ЗОРА е малко по-добре (поне ти обръщат повече внимание....)
            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Лошото е, че и ТП и ТМ са единствените магазини където имаш избор....останалото е пародия...А я споделете малко за качеството на продукцията в ТехноП и в ТехноМ...защото бях тръгнал да си купувам ЛСД телевизор от ТП и ми казаха, че стоката им често дава дефекти. Наясно съм, че навсякъде има дефекти, но за ТП ми казаха че е повече от допустимото.....Кажете някакво мнение
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
              Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от trouble
                Лошото е, че и ТП и ТМ са единствените магазини където имаш избор....останалото е пародия...А я споделете малко за качеството на продукцията в ТехноП и в ТехноМ...защото бях тръгнал да си купувам ЛСД телевизор от ТП и ми казаха, че стоката им често дава дефекти. Наясно съм, че навсякъде има дефекти, но за ТП ми казаха че е повече от допустимото.....Кажете някакво мнение
                еми зависи според мен от марката която купуваш.
                повечето ми уреди са от там - пералня Индезит, керамичен плот, фурна - Занусси, хладилник - Самсунг, за сега нямам проблеми.

Лятото взехме от Зора 3 климатика Краун, мисля, че са ок.
                Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Working...
                X