If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз само да вмъкна...не на всички телефони със ГПС е нужен Интернет (през ГПРС) за да си пуснете навигацията....пример Нокия 6110...слагаш сим картата и навигацията тръгва и те упътва много коректно...Не струва и стотинка....
Не е само нокията всеки телефон със вграден GPS модул използва сателити а не интернет аз съм с HTC 3300 и мога да кажа че си работи коректно с програми от нета като IGO 2006+ , Tom tom и други все безплатни благини та всичкото това може да го ползваш дори и без сим карта поне при тези с Windows Mobile
А пък срещу 80-90лв. блутут ГПС всеки симбиан телефон става навигатор. Та дори има и джава приложения, които са напълно работещи, така че почти всеки телефон с блутут може да стане навигатор.
че то за тая работа ползват сателит... да не ползваш нет. аз на мойто покет пс само ми трябва да съм на отрито и бачкинг като пич! кви интернети, кви 5лв
Всички телефони с GPS са така, не им е нужен интернет ако си имаш всички карти, става въпрос за друго - има програми, които струват малко, понеже са с ограничен набор от карти. Примерно купуваш една карта заедно с лиценза за програмата. После ако идеш на място, за което нямаш карта, вече може да си пуснеш мобилния интернет и срещу съответната допълнителна сума си изтегляш нови карти. Но в БГ не само, че сме свикнали софтуера да е кракнат и да не плащаме за програми и прочее, ами и картите са все още доста бозави, за да иска някой да си плаща за тях.
то е просто ужасно............ толкова са незаинтересовани служителите, освен това супер некомпетентни. Единствено в ЗОРА е малко по-добре (поне ти обръщат повече внимание....)
Лошото е, че и ТП и ТМ са единствените магазини където имаш избор....останалото е пародия...А я споделете малко за качеството на продукцията в ТехноП и в ТехноМ...защото бях тръгнал да си купувам ЛСД телевизор от ТП и ми казаха, че стоката им често дава дефекти. Наясно съм, че навсякъде има дефекти, но за ТП ми казаха че е повече от допустимото.....Кажете някакво мнение
Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
Fiat Brava 1.6 16V ELX '97
Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex
Лошото е, че и ТП и ТМ са единствените магазини където имаш избор....останалото е пародия...А я споделете малко за качеството на продукцията в ТехноП и в ТехноМ...защото бях тръгнал да си купувам ЛСД телевизор от ТП и ми казаха, че стоката им често дава дефекти. Наясно съм, че навсякъде има дефекти, но за ТП ми казаха че е повече от допустимото.....Кажете някакво мнение
еми зависи според мен от марката която купуваш.
повечето ми уреди са от там - пералня Индезит, керамичен плот, фурна - Занусси, хладилник - Самсунг, за сега нямам проблеми.
Лятото взехме от Зора 3 климатика Краун, мисля, че са ок.
Comment