Известие

Collapse
No announcement yet.

Формула 1 на живо в Истанбул

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

малко странен въпрос, но можете ли да ми кажете от къде мога да купя само билети за F1 за 11.05 не ми се рискува да тръгвам без билети от тук и да пропадне всичко в последния момент?? А туристическите агенции продават all -in за 3 дни, което не ме устройва
    Alfa Romeo GTV 2.0/ 16 1997

Comment

ето от тук:

www.biletix.com

аз си купих миналата година от тук само за състезанието (без тренировките и квалификациите) и отидох с колата. Тръгнах в събота и се върнах в неделя.
      имай в предвид, че дните преди състезанието цените им почват да падат, а и там на пистата можеш да си вземеш. Миналата година нямаше повече от 30% заети места
      Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
      Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
      Lancia Ypsilon '02

Comment

благодаря
        Alfa Romeo GTV 2.0/ 16 1997

Comment

Ашколсун,колеги!
          Мислим да ходим с жената,още не съм решил за билетите.
          На коя трибуна според вас...и дали да не се пробвам на място за нещо по-централно?
          АлфаРомео155 1.8 8V

Comment

Колега подчти няма значение каде си седнал,болидите са дастатъчно шумни,а пистата е доста обширна,това дали си с билет 'Зелена площ' или на 'Трибуна' зависи от твойте критерии за удобство? Билети може да се купят на място(за 3-то дена най тънко е 120 лв-Зелена площ,за деня на състезанието в неделя пак 120 лв -зелена площ и така на горе -190лв и т.н. Както добави един колега-изжиvяvането е не описуемо който не е ходил на живо и има вазможност,това не е за пропускане?
            156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
            KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
            Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
            Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Мерси за инфото!
              На 18/04 съм в Кърджали и съм сложил отсега едни бири в хладилника на Арпезос........
              АлфаРомео155 1.8 8V

Comment

Working...
              X