Известие

Collapse
No announcement yet.

Майка им и крадци мръсни!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Изкъртиха ми емблемата на задния капах(беше нова),неможах да й се нарадвам не мина и месец и .........
    Alfa156 Against All

Comment

Въздушна пушка ли ?!?
      Ей го моето решенийце 9Х19 Luger Parabelum...родно производство.
      Mitsubishi Outlander
      Mitsubishi Space Star
      Daihatsu Terios

Comment

и са кажи само че човек убиваш за една емблема?
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

аз бих счупил едно пръстче с голямо удоволствие ....
          Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от търтей
            днес емблема, утре кола, а после убийство с цел грабеж. Проблема е че крадците се възпитават в дух на безнаказаност а трябва да е точно обратното. трябва да имат страх за живота си
            Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от търтей
              Според мен има достатъчно точен мерник да им цапне по едно куршумче в краченцата...

Мамицата им мръсна крадлива....Аз за това и не смея да си сложа емблема
              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
              by RUBIG service

Comment

.

аз хванах едно цигане да ми вратка задната емблема,и се 4уди как да я с4упи.не го бих,сложих му една пиратка в раката от ония 3 конски сили дето са , и му залепих раката стисната в юмрук с тиксо,само фитила и стар4еше.и да го бех наебал немаше да ми се сарди.сега нямам ядове поне с него и аверите му.

Comment

Тази сутрин осъмнах с една чистачка. Дано му изсъхнат ръцете на този.
                  156, 2.4JTD

Comment

Първоначално публикувано от pinifarina
                    И тук са така мамка им. Крадат като изтървани.Просто наистина не трябва да има нищо да се вижда в колата. Аз редовно си свалям панела и дистанционното от волана. А ако засека някой от терасана да пипа из нашия паркинг, така ще си пробвам новата въздушна пушка, наистина не му завиждам.
                    Колега, навсякаде крадат. Не се замислят че за 20 лева ти чупят стъклото а ти плащаш 40 за ново. Явно наистина решението е съчмите в г*за и толкоз. Незнам дали си забелязал но някой стабилно краде светлоотразители от Алфите, ако не се лъжа и твоя го няма!! Някой си прави егати колекцията ама ако го хвана бая секс ще види!!!!
                    То бива бива простотия ама чак толкоз.... От месец търся светлоотразител и няма.
                    Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
                    Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

Трябва да важи - "око за око, заб за заб".....ако го хванеш, ръката да му отсечеш ...та като остане без ръце, да ниама с какво да пипа ....и аз сам от пострадалите!....ако крадеш ...кради милиони .....виждали ли сте депутат да краде аудио
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Ами колеги положението е такова,
                        1.Когато човек е на крек е ясно,че каквото му попадне се крадне
                        2.Не е той виновен, виновно е обществото и държавата, че вместо "биЗнесмените" с колите За по 100.000+++ евро който пряко или коствено до един са в биЗнеса с дрога да са в конц. лагер, се раЗхождат по улицата и хората им се въЗхищават колко яки коли карат. Надявам се ви е ясно че с препродажба на картофи или домати 5.000.000евро не се правят.
                        Просто както каЗва Батето, на тая държава и трябва Режим, такъв като при Сталин......да видим дали тогава на някой ще му се прикара Мерцедес SL,AMG,SLR,ML
                        А тъй като обществото не иска да се справи с престъпността и е толерира, а обществото сме ние, нямаме право да пискаме, пиеш една водица и това е.
                        3.Благодариш се на Бога, че още не сме като в U.S. където За да си купят доЗичката те намушкват или те Застрелват като куче За да ти вЗемат обувките например или якето

.

Comment

до тук всички сте прави,разбира се!НО... много от нас си купуват от такива к***ленца я гуми с джанти я огледала я музика.май сами си правим обществото такова. ще се оправим само ако всички го желаем ,а до тогава те крадат а ние евентуално шамаросваме
                          155 2,0ts 8v '93 ex;Crosswagon '05

Comment

Първоначално публикувано от ital_fen
                            Първоначално публикувано от pinifarina
                            И тук са така мамка им. Крадат като изтървани.Просто наистина не трябва да има нищо да се вижда в колата. Аз редовно си свалям панела и дистанционното от волана. А ако засека някой от терасана да пипа из нашия паркинг, така ще си пробвам новата въздушна пушка, наистина не му завиждам.
                            Колега, навсякаде крадат. Не се замислят че за 20 лева ти чупят стъклото а ти плащаш 40 за ново. Явно наистина решението е съчмите в г*за и толкоз. Незнам дали си забелязал но някой стабилно краде светлоотразители от Алфите, ако не се лъжа и твоя го няма!! Някой си прави егати колекцията ама ако го хвана бая секс ще види!!!!
                            То бива бива простотия ама чак толкоз.... От месец търся светлоотразител и няма.
                            Моя беше счупен като я взех, но вече си купих - 23 лева оригинален.
                            sigpic
                            Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                            Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от nikkysix
                              до тук всички сте прави,разбира се!НО... много от нас си купуват от такива к***ленца я гуми с джанти я огледала я музика.май сами си правим обществото такова. ще се оправим само ако всички го желаем ,а до тогава те крадат а ние евентуално шамаросваме
                              По скоро да продават по морги и заложни къщи, но не и на крайни купувачи, защото иначе могат много лоши неща да им се случат. Той багажника ми не е малък
                              sigpic
                              Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                              Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

i

Първоначално публикувано от nikkysix
                                И ти си прав колега сами си го завираме ама няма как.. С тези цени.
                                Аз до преди 10 дена си търсих джанти за алфата ама нямаше никаде 2-ра употреба, и се принудих да взема нови (БСА 15") по 190лв бройката. Направо ми събуха гащите. И това не е всичко имах от предната зима 4гуми две гудрич и дже фулда еднакви 195/65/15 оказа се че колата ги отхвърли защото фулдата са с 3мм по високи и се наложи да си купя и гуми. И още 4 гуми Йокохама по 130лв и смятай за зимата 1200лв Еми след такива цени как няма да купуваме крадени??
                                Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
                                Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

Working...
                                X