Известие

Collapse
No announcement yet.

Майка им и крадци мръсни!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re: i

Първоначално публикувано от ital_fen
    Първоначално публикувано от nikkysix
    до тук всички сте прави,разбира се!НО... много от нас си купуват от такива к***ленца я гуми с джанти я огледала я музика.май сами си правим обществото такова. ще се оправим само ако всички го желаем ,а до тогава те крадат а ние евентуално шамаросваме
    И ти си прав колега сами си го завираме ама няма как.. С тези цени.
    Аз до преди 10 дена си търсих джанти за алфата ама нямаше никаде 2-ра употреба, и се принудих да взема нови (БСА 15") по 190лв бройката. Направо ми събуха гащите. И това не е всичко имах от предната зима 4гуми две гудрич и дже фулда еднакви 195/65/15 оказа се че колата ги отхвърли защото фулдата са с 3мм по високи и се наложи да си купя и гуми. И още 4 гуми Йокохама по 130лв и смятай за зимата 1200лв Еми след такива цени как няма да купуваме крадени??
    Еми е така, няма да купуваш Ще потърсиш малко повече или пък ще купиш по-нисък клас. то по тая логика направо да почнем да си ги крадем, така хептен без пари ще ни излиза
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Re: i

Първоначално публикувано от koolio
      Първоначално публикувано от ital_fen
      Първоначално публикувано от nikkysix
      до тук всички сте прави,разбира се!НО... много от нас си купуват от такива к***ленца я гуми с джанти я огледала я музика.май сами си правим обществото такова. ще се оправим само ако всички го желаем ,а до тогава те крадат а ние евентуално шамаросваме
      И ти си прав колега сами си го завираме ама няма как.. С тези цени.
      Аз до преди 10 дена си търсих джанти за алфата ама нямаше никаде 2-ра употреба, и се принудих да взема нови (БСА 15") по 190лв бройката. Направо ми събуха гащите. И това не е всичко имах от предната зима 4гуми две гудрич и дже фулда еднакви 195/65/15 оказа се че колата ги отхвърли защото фулдата са с 3мм по високи и се наложи да си купя и гуми. И още 4 гуми Йокохама по 130лв и смятай за зимата 1200лв Еми след такива цени как няма да купуваме крадени??
      Еми е така, няма да купуваш Ще потърсиш малко повече или пък ще купиш по-нисък клас. то по тая логика направо да почнем да си ги крадем, така хептен без пари ще ни излиза
      Не ме разбра явно нямаше в цяла варна дванти 5*98 а за краденето мноо ясно че съм против просто казвам че при такива цени се принуждаваме да купуваме по втория начин...
      Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
      Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

Working...
      X