Днес колегата Славчо от форума,си купи ксенон,монтира го и крушката като си е в гнездото на фара не свети като извади крушките навън светват.Някой ако има предположение от какво може да е.Да не идва проблема от капачето-рефлектор което стои пред крушките.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ксенона
Collapse
X
-
тея крушки си имаха начин на поставяне...
имаше значение как са обърнати... ако се монтират погрешно несветят АМА ГРАМ !
и все пак аз не съм толкова вещ в тея работи...
може и да не съм познал
Успехhttp://luchi.bg/ Парапети
-
Re: Проблем с ксенона
Първоначално публикувано от tipo1960Днес колегата Славчо от форума,си купи ксенон,монтира го и крушката като си е в гнездото на фара не свети като извади крушките навън светват.Някой ако има предположение от какво може да е.Да не идва проблема от капачето-рефлектор което стои пред крушките.Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Първоначално публикувано от JORDIПроблема ти идва не от крушката а от кабелите които затискаш или огъваш при монтажа!
като се огъват кабелите и не провеждат ток а?
Първоначално публикувано от JORDI
Иначе няма какво да се сгрешиНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от JORDIПроблема ти идва не от крушката а от кабелите които затискаш или огъваш при монтажа!
като се огъват кабелите и не провеждат ток а?
Първоначално публикувано от JORDI
Иначе няма какво да се сгреши
Comment
-
Оффтопик , но мисля е необходимо уточнение
Колегата JORDI има кненон инсталиран собственоръчно в колата си....от доста време...Не пада от Марс както сте си помислили и не е от категорията дежурен спамер моля за малко респект
97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Офффф
Първоначално публикувано от търтейкво да покажа като никой не снима в оная епична тъмчница, ако не беше новата ми мания
сега и аз щях да виждам надалече ...:P
97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Става въпрос за моята кола ........ ,да има капаче/шапка пред крушката и да новата крушка на ксенона опира в това капаче/шапка и явно дава на късо и не светят.Какво да се направи !?......... Ксенона е уж от по хубавите(китайски си е) взех го от познат бали му мамата каква марка е,но имаше за 150 лв и за 280 лв. Аз взех УЖ от по-хубавия с отстъпката за 220лв ..... не немарих визуална разлика в дължината на крушките.Незнам какво може да се обърка при монтажа- вкарваш жичките не свети - обръщаш местата и свети ........... няма нищо сложно.Да не обяснявам каква цигания направих,че ми се опънаха нервите и икзривих тия капачета за да влезе крушката ,ще търся АЛТЕРНАТИВА- дайте съвет .... и още нещо като включвам фаровете в момента ,в който достига ток до крушките светват много ярко за миг и след това си светят "нормално"не че знам какво е нормалното светене - това поведение се наблюдава и като не е монтирана още крушката при ИЗПРАВЕНИ(без завои) кабели !?!??!?! Като застана пред колата и светят по-гадно от дългите - ще пречат на насрещните коли и това не е хубаво
Comment
Comment