Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ксенона

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

нема никво значиние колко са нагънати кабелите
    като опира и омасява се махат шапките
    разликата в дължината визуално няма да я видиш

ама така по нета нищо не мога да ти кажа смислено

а що не ги зе с монтаж ксенона?
    не е скъпо и не се занимаваш с глупости да откриваш топлата вода
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Щото моя човек неможе да ги монтира ,а ме прати при някакъв дето имал време само в събота и отделно искаше 40 лв.Аз ги сложих за нула време,но се оказа че има пречка(капачето)като го махна- нали ще пречи на тия отпред - много е тъпо .......... Сега когато е изкривено пречи,а като го махна напълно ще пречи още малко и няма "отсеченост" на фаровете,а светят като някакво кълбо като застана срещу стена - не трябва да е така ...............
      Alfa156 Against All

Comment

еми кво да ти кажа

Comment

аз знам какво - оригиналните фарове са буклуци(освен ,че са супер здрави,друг плюс нямат) след няколкогодишна употреба помътняват и трябва да се пастират за да светнат,но пак не са като хората ........... слагаш ксенон и откриваш,че си се пре..ал.... сега трябва да се купуват нови фарове,но НЕ Н7 ...... ,жената ще ме кастрира вече
          Никои ли не е имал този проблем та да го напише,за да не откриваме ТОПЛАТА ВОДА и да се убеждаваме ,че го правим БАЙ ГАНЬОВСКАТА!
          Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от slav40
            аз знам какво - оригиналните фарове са буклуци(освен ,че са супер здрави,друг плюс нямат) след няколкогодишна употреба помътняват и трябва да се пастират за да светнат,но пак не са като хората ........... слагаш ксенон и откриваш,че си се пре..ал.... сега трябва да се купуват нови фарове,но НЕ Н7 ...... ,жената ще ме кастрира вече
            Никои ли не е имал този проблем та да го напише,за да не откриваме ТОПЛАТА ВОДА и да се убеждаваме ,че го правим БАЙ ГАНЬОВСКАТА!
            Тва с жената не е никъв проблем бе...

Направи като мен - купи и един спален вагон и ша миряса

Volvo XC90 D5 '06
            Alfa Romeo Spider 2.0 '90
            Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
            ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
            ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

На жената спален вагон не й трябва - нещо мъничко като смарт - например - па и първо книжка трябва да изкара,че все няма време за кУрсове
              На мен ми хрумна една идея - удължаване на тия шапки/капаци - но трябва много време и фара да се отваря и ...... изгъзица яко -
              И едно умозаключение - Алфите са по-капризни от жените,кой каквото ще да казва!
              Alfa156 Against All

Comment

Като застана пред колата и светят по-гадно от дългите - ще пречат на насрещните коли и това не е хубаво
                Малко офтопик май, нооо... редно ли е въобще да се слага ксенон на фарове, които не са с лупи? Вече няколко пъти ме облъчват разни вектри и древни пасати - наистина е по-гадно и от дълги!

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Щом продават логично е да е редно - само дето никой не казва ,че има странични ефекти..... докато не открие купувача сам ,че има реален недостатък.Е сега като съм дал 2++ лв за тях - заслепяват незаслепяват ,ще си карам с тях - съжалявам - само да не вземе да ме отупа някой някъде заради тях
                  Alfa156 Against All

Comment

Абе аз на Капата нали сложих ксенони още преди 2 години. И за собствено успокоение ходих в СБА да ми ги регулират на стенд и да ми дадат разпечатка.

Но е факт - даже и рефлекторните фарове, ако се регулират СЛЕД като се монтират ксеноновите крушки, не заслепяват.

Тук в Кокаляне едно селско шопско гъзенце с БМВ Е36 (бивш голфаджия) си сложи ксенони и така ги беше навирил нагоре фаровете, че въпреки лупи-мупи заслепяваха зверски.

Няколко човека го спирахме и го убеждавахме да си регулира фаровете, той си го премести в другия крачол и една сутрин осъмна със строшени фарове.

Такива ми ти работи.
                    Volvo XC90 D5 '06
                    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

кажи как да се регулират за да не заслепяват повече от дългите ....... аз съм ги свалил макс. надолу от таблото и от самия фар и се вижда,че светят на нивото на дългите(дългите сега ми светят много ниско заради тоя проблем) - крушката няма как да се сложи наобратно ,че да се сбърка - 10 пъти свалях слагах и все си е тая ........ Къде е тоя факт за рефлекорните фарове ----- искам снимков матерял как не заслепяват и как са отсечени ..... на 156-ца с оригиналните фарове .......
                      Alfa156 Against All

Comment

крушката няма как да се сложи наобратно ,че да се сбърка -
                        това е само на теория
                        практиката показва че н7 може да се сложи както ти падне

тъпа система са

Comment

Може пък ако облепиш шапките от вътре с изолирбанд да ги изолираш и да не замасяват крушките. Или да подложиш нещо под самия цокъл така че да не достигат до капачето.
                          Иначе дори и на фар с лупи без капачета от вътре няма да минеш. ще избодеш очите на отсрещните
                          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Проблема идва чаааааааааак от Китай
                            Suzuki GSX-R 750 07'

Comment

Re:

Първоначално публикувано от Alexanderbb
                              Може пък ако облепиш шапките от вътре с изолирбанд да ги изолираш и да не замасяват крушките. Или да подложиш нещо под самия цокъл така че да не достигат до капачето.
                              Иначе дори и на фар с лупи без капачета от вътре няма да минеш. ще избодеш очите на отсрещните
                              айй
                              днес е забавен ден

изолирбанда се топи

шапките + ксенона водят до друг страничен ефект, особен изразен при дизелите който също е неприятен

ама стига толко за днес консултации

Comment

Много интересно какъв точно ефект визираш че аз за една година нищо не съм забелязал
                                Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                                Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Working...
                                X