Известие

Collapse
No announcement yet.

Газов пистолет?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от deadairplane
    Peace. Спорих единствено за означенията, а другото съм го написал поне 3 пъти че е така.
    ПП вземал съм стикери. Ако Профа беше казал че са за вас щях да взема по 2 (нали сте 2ма) В Профа са.
    ПП Алекс за приоритета си прав това го написах за да се сетиш кой съм. Ако бях на твое място бих взел същото решение.
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Имам газеник от 10год. срещу човек съм го ползвал 1 път малко, след като си го купих.Бях нападнат ,но изкарах каубойски рефлекси и го гръмнах оня падна на земята та му се наритах прекрасно.
      Та газениците вършат работа ,но в спокойно време без вятър и тн...
      Меналия месец си взех едно друго газениче някъв картечен кефи много как стреля .
      Вече ми мина мерака да нося 1кг на кръста и само ги ползвам по празници
      Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

И аз имам още от 9 ти клас ученик начи вече 13 г. и да ви кажа повече от половин година тогава не съм го носил и само веднъж го извадих и то щото се скарахме с един докато играехме баскетбол (да ме питаш за кво съм го носил тогава, сигурно за гъзария) и не стрелях ми го фраснах с дулото и му сцепих главата. После ми стана гадно ма си беше виновен и от тогава е някъде по гардеробите заврян. Даже и по нови години не съм го ползвал.

И аз мисля че точно такова средство за самозащита е излишно.
        98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от cassillas
          Боиния пистолет е голяма отговорност поне според мен, а газовия е за евентуална самозащита и да си стреляш когато искаш да изплашиш гълабите или на нова година
          Колега, както казаха останалите вадиш ли пистолет трябва да го използваш. Газовият е боза, а за бойният се иска разрешително. Ако наистина искаш пистолет без разрешително ти трябва IDEAL SILVER LIMITED Газов е обаче със закалена цев и няма чупене. Е естествено не с боен а със стоп патрон. Отвиваш муфата която е под формата на гайка и си ти. Пистолета струва 148лв ама е труден за намиране.
          Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
          Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

До тук си направих 3 основни извода:
            1 Които има боен пистолет ми вика купи си боен!
            2 които има газов ми вика купи си газов ама скъп или по добре боен!
            3 Останалите се карат за имената на патроните
            Не съм го решил на 100% но ако си взема ще е газов съответно с качествени патрони

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Не съм го решил на 100% но ако си взема ще е газов съответно с качествени патрони
              Ти наистина имаш неосаществена мечта ....ходи да станеш ченге ....щом искаш нещо да ти тежи на краста
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                В прав текст - никаква работа не върши и само плашиш гаргите
                Преди 7-8 години едвам се измъкнах от меле, породено от газов пистолет и последвано от арести
                Ако му махнеш разпръсквача (муфата ли беше, дюзата ли беше ) може да постигнеш малко повече ефект, но пак е "мижи да те лажем" - аз съм имал "Колт" и "Берета", и двата са пълен та*ак
                За да носиш газов пистолет ти трябва само фактурата, с която си го купил, НО до колкото си спомням, имаше някакви уловки, че ако го държиш зареден (с патрон в цефта), при проверка могат да ти го конфискуват, защото се водело, че си тръгнал да правиш престъпление, щом си го заредил предварително... някакви такива глупости, които не помня много добре и не съм сигурен
                Ако се чудиш, дали да си купуваш газов пистолет, вместо 200лв. за него, по-добре дай 200лв. за разрешително за боен и после за 500лв. си купи истински пистолет
                А, ако се чудиш дали изобщо да си купуваш пистолет - отговора е категорично НЕ!!!
                Разрешително не всеки може да изкара за боен
                ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от Abarth
                  Парата говори
                  sigpic

Comment

Колега пък и за газениците има една муфа дето се слага от пред и стреля с едни гумени топчета на 10-тина метра ако го припершиш през краката смелчагата е ще се усере , пък и ще си спокоен ,че нема да го утрепеш.

Замислял съм се за боен ,но като се познавам къв сам ,като пощурея и ме е страх да не го използвам , за това само газеник ,ама и аз не го нося вече от няколко години си седи в къщи и само по празници се пуца.
                    Много е яко ,като го пусна на къртечна стрелба и комшиите изкачат по прозорци и тераси да видят да ли не се трепат някъде
                    Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                      Първоначално публикувано от Abarth
                      Парата говори
                      Кажи как става с пара,че нещо не се справяме с положението
                      ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                      BMW e39 facelift

Comment

моля ви не си купувайте оръжие, мангал и наркоман съм, страх ме е!
                        по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Останалите са пробвали и двете и това им е работата на единия пък на другия доскоро. Като човек ползвал и двете съвета ми е ОСА голяма е колкото ключодържател и не е проблем носенето.

Comment

Изтрит СПАМ

MrX
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                            X