Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на двигател

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна на двигател

Гледам, че лятото някой е питал за същото, но няма точен отговор.
    Въпроса ми е мога ли да сложа друг двгател, без проблем при преглед или продажба?
    Alfa Romeo 33 1.3 '90

Re: Смяна на двигател

Първоначално публикувано от Chanef
    Гледам, че лятото някой е питал за същото, но няма точен отговор.
    Въпроса ми е мога ли да сложа друг двгател, без проблем при преглед или продажба?
    ако двигателя е със същите параметри като стария и е документално годен няма да има проблем, ако е с други показатели ще се наложи на техно тест да се мине и ако всичко е наред пак няма да има проблеми

Comment

.....за каква кола, и мотор иде на реч?
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

А представи си, че е като нов?!
        sigpic

Comment

Колега, Чанеф, реално погледнато, ако продаваш колата в същия град от който си ти, то номерата не задължително да се сменят и съответно, колата не трябва да ходи в КАТ, т.е. няма кой да ти проверява номера на двигателя
          Когато минаваш ГТП, също рядко се случват толкова педантични служители, които да сравняват номер на двигателя - повечето сравняват само този на рамата
          Казвам го само като пример, напълно е възможно с теб да не се случи така, но в повечето случаи това е практика
          Изхождайки от тази ми (овча) мисъл, следва, че няма да имаш проблем при смяната на двигател, който поне трябва изглежда на вид подобно на предишния но за свое успокоение, което съм сигурен, че желаеш е най-добре с документа за покупка на новия двигател да минеш през КАТ и да ти нанесат промяната в талона
          ТУК мисля, че ще намериш полезна информация
          sigpic

Comment

Най добре е двигателя да няма номер, като при американките!.....то за някои си е консуматив ....имах преди една Ланча, която по талон се водеше без номер на двигателя!.....но като я прерагистрирах заради старите номера....умковците в КАТ взеха та го откриха зад масления филтър този номер......не ми се говори, какво стана след това....
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

братле кажи какво е станало , че в момента аз съм на абсолютно същото дередже
              Alfa Romeo 155 2.0 TS 16V Super

Comment

Working...
              X