If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледам, че лятото някой е питал за същото, но няма точен отговор.
Въпроса ми е мога ли да сложа друг двгател, без проблем при преглед или продажба?
ако двигателя е със същите параметри като стария и е документално годен няма да има проблем, ако е с други показатели ще се наложи на техно тест да се мине и ако всичко е наред пак няма да има проблеми
Колега, Чанеф, реално погледнато, ако продаваш колата в същия град от който си ти, то номерата не задължително да се сменят и съответно, колата не трябва да ходи в КАТ, т.е. няма кой да ти проверява номера на двигателя
Когато минаваш ГТП, също рядко се случват толкова педантични служители, които да сравняват номер на двигателя - повечето сравняват само този на рамата
Казвам го само като пример, напълно е възможно с теб да не се случи така, но в повечето случаи това е практика
Изхождайки от тази ми (овча) мисъл, следва, че няма да имаш проблем при смяната на двигател, който поне трябва изглежда на вид подобно на предишния но за свое успокоение, което съм сигурен, че желаеш е най-добре с документа за покупка на новия двигател да минеш през КАТ и да ти нанесат промяната в талона ТУК мисля, че ще намериш полезна информация
Най добре е двигателя да няма номер, като при американките!.....то за някои си е консуматив ....имах преди една Ланча, която по талон се водеше без номер на двигателя!.....но като я прерагистрирах заради старите номера....умковците в КАТ взеха та го откриха зад масления филтър този номер......не ми се говори, какво стана след това....
Comment