Известие

Collapse
No announcement yet.

ЗОВ за КРЪВОДАРЯВАНЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ЗОВ за КРЪВОДАРЯВАНЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Момчета искам да помоля всеки който желае да дари кръв.
    Става въпрос за брат ми - той е в Онкологична болница и се нуждае от кръв. Аз и някои приятели дарихме но за съжаление преди месец и сега трябва пак - а кръводаряването се препоръчва да е на 3 месеца (още не са минали)

Няма значение каква група сте - защото като дарите кръв в полза на някого ви дават номерче и после ако този човек се нуждае от банка кръв казава номера и получава кръв от кръвната банка с неговата кръвна група. Просто трябва някой да е дарил в негова полза.
    Колкото повече - толкова по добре - защото му трябват почти всяка седмица , а ако не му дотрябва още по добре ще сте помогнали на други нуждаещи се от кръв.

Брат ми боледува от две години - винаги след химиотерапия хемоглобина му пада - но в последно време е зле и не може да компенсира та се налагат кръпопреливания.

В момента е доста зле.

Ако желаете да помогнете дарете кръв в НЦХТ - намира се до бившата автогара(по Христо Ботев като пресечете Сливница втората пресечка в дясно - има някаква градинка там. Трябва да се дари там - това е центъра за даряване на онкологична.

Дарете в полза на
    Желязко Пантелеев Василев
    болница НЦХТ - София, Хематологично отделение - център за трансплантация на стволови клетки.

Като дарите е достатъчно само да ми кажете номера от бележката.
    Тази която ви дават.

Ако не сте дарявали в казармата - ето инфо
    http://www.rcth-pleven.hit.bg/scan1.htm

Ако желаете може да ми звъните по всяко време
    0888 386 330
    Васко
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

айде момчета давайте тва е сериозно и сега е момента за помощ

Васе, говорих с доктора си, каза ми че съм карал хепатит и немога, но ще помоля някой да ме замести! За никъв чеп неставам.
    Брата на Васето е пич и то голям, член на нашата секта една кръв е. Нека му помогнем!!!!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

ако съм от друг град мога ли да даря кръв за него ?
      Lexus Is200
      Honda CBR 600 F4i

Comment

Утре ще ти звънна да ми кажеш, къде да отидеме...ако трябва още сега свиркай!

Ще звънна на няколко човека да дадем повече кръв.
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

кажете и аз искам да помогна, но уви ако има вариант да даря от тук да не ходя до софия...

ХАЙДЕ ПО СЕРИОЗНО НЕКА ДА ПОМОГНЕМ
          Lexus Is200
          Honda CBR 600 F4i

Comment

ako не се съберат хора и аз ще даря, но избягвам, щото теглото ми е малко под нормите и съм си кекава, но ако се наложи - ще се включа!
            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Уфф, и аз не мога да помогна, пусти хепатит.

Стискам палци.
              Volvo XC90 D5 '06
              Alfa Romeo Spider 2.0 '90
              Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
              ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
              ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Да хора боледували от хепатит не могат да даряват.
                Иначе трябва на посоченото място да се дари - щото от там ги пращат в отделението му. Благодаря на момчетата от другите градове , но трябва да е тук в НЦХТ
                Петко за днес му преляха кръв - така че утре ако може поне един двама да дарят (ако отидете носете си лична карта и химикал , че там няколко човека по пълват с един химикал и да не чакате)
                Иначе относно теглото аз също не съм едър , а в казармата дарявах и по слаб съм било , вчера като ходихме да дарява един приятел видях едно момиче 40 кг след като беше дарило си припкаше. Те първо ви мерят кръвното преди да ви пуснат, правят Ви проба.
                П>П Между другото като дарите кръв така или иначе я изследват за всякакви болести и може да заявите писмено да получите резултатите - така че ако пък не сте се изследвали, може да поискате резултатите си (то там си пише по вратите де)

Нещата са серьозни така че още веднъж предварително Ви благодаря
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Васе, аз утре след обяд, на прибиране към нас, ЩЕ МИНА от там да даря колкото може
                  sigpic

Comment

Утре съм там.
                    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

сори няма да мога да помогна
                      наскоро давах и не е минал срока

на всички само ще кажа че никак не е страшо и не боли
                      ако имате късмет може и хубава сестра да уцелите
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Ехх да му се невиди... И аз не мога.. Преди месец в университета щях да дарявам, но заради някои лични заболявания не ми разрешиха...

Все пак мисля, че много хора от форума ще имат тази възможност...Стискам палци
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                        by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                          Да хора боледували от хепатит не могат да даряват.
                          Иначе трябва на посоченото място да се дари - щото от там ги пращат в отделението му. Благодаря на момчетата от другите градове , но трябва да е тук в НЦХТ
                          Петко за днес му преляха кръв - така че утре ако може поне един двама да дарят (ако отидете носете си лична карта и химикал , че там няколко човека по пълват с един химикал и да не чакате)
                          Иначе относно теглото аз също не съм едър , а в казармата дарявах и по слаб съм било , вчера като ходихме да дарява един приятел видях едно момиче 40 кг след като беше дарило си припкаше. Те първо ви мерят кръвното преди да ви пуснат, правят Ви проба.
                          П>П Между другото като дарите кръв така или иначе я изследват за всякакви болести и може да заявите писмено да получите резултатите - така че ако пък не сте се изследвали, може да поискате резултатите си (то там си пише по вратите де)

Нещата са серьозни така че още веднъж предварително Ви благодаря
                          това за хепатита е само за хроничните(Б , Ц , Д ), хепатит А не оставя никаква следа в организма не може никой да разбере че е прекаран . А съм го прекарал преди 10 години- като ида и ме изследват ще видя какво ще кажат- а като питат - не съм боледувал естествено

Comment

Е да де, ама аз карах С преди 3,5 години. Заразих се от един зъбар на морето, много е опасно ако те заболи зъб през лятото и софийския ти доверен стоматолог е на 450 км.

Още не съм се оправил съвсем, мамка му. Но оня идиот с мръсните игли и инструменти също още ближе рани.
                            Volvo XC90 D5 '06
                            Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                            Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                            ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                            ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Мен пък ме е страх само да не стане някоя инфекция с иглите, защото всички знаете, колко цигани ходят да дават кръв и колко болести носят
                              Но ще отида утре, задължително
                              sigpic

Comment

Working...
                              X