Известие

Collapse
No announcement yet.

Коя е парвата алфа 155 ...движила по жалтите павета?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Коя е парвата алфа 155 ...движила по жалтите павета?

И все още движи ....прилагам и талона, тъи като еди колега от Русе искаше да го види!!!...но докату го прикача, ..изтриха темата....както обикновено се получава с темите пуснати от мен
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Re: Коя е парвата алфа 155 ...движила по жалтите павета?

Първоначално публикувано от Бобби
    ..изтриха темата....както обикновено се получава с темите пуснати от мен
    Ееее, защо направиха така тия, значи?!
    sigpic

Comment

Тези модератори големи гадове се извъдиха бре.
      Как не ги е срам.
      Пък и търпеливи - странна работа още не са те баннали
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Отказа баса - можеше да пийнеш две бирички на аванта
        sigpic

Comment

Не мисля че Бобби дразни някой.......и оставете момчето на мира. Той просто има повече чувство за хумор.....което не е излишно насред скучните изказвания тип поздравително обръщение на президента на РБ по повод новата година....Дет се вика - тая година полупроводници, догодина - цели. Бобби, не им се връзвай....
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
          Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
            Отказа баса - можеше да пийнеш две бирички на аванта
            Не го отказах!....просто с това ...нямаше как да се хванем!....между другото биричките за теб, защото щеше да спечелиш ....незнаех, че са толкова драконски мерките

Comment

Първоначално публикувано от trouble
              Не мисля че Бобби дразни някой.......и оставете момчето на мира. Той просто има повече чувство за хумор.....което не е излишно насред скучните изказвания тип поздравително обръщение на президента на РБ по повод новата година....Дет се вика - тая година полупроводници, догодина - цели. Бобби, не им се връзвай....
              Благодаря приятел!...познаваш ли Наско от вашия град...доскоро караше една 155...охрана е в една банка!

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                Тези модератори големи гадове се извъдиха бре.
                Как не ги е срам.
                Пък и търпеливи - странна работа още не са те баннали
                Не ги познавам!...така, че неизказвам мнение ...ти си старо куче тук!...би трябвало да знеш!

Comment

Първоначално публикувано от trouble
                  Благодаря приятел!...познаваш ли Наско от вашия град...доскоро караше една 155...охрана е в една банка!
                  Не не го познавам...само 2-3ма с Алфи знам от нашия град...
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                  Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Каква беше темата ...
                    Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от slav40
                      Каква беше темата ...
                      Варни се малко по назад!...или не ти включва задна
                      Основен принцип: Ако няма какво да кажеш - не го казвай!!!
                      Alfa Romeo 75 1.8

Comment

Пояснение.....

Пуснах е тази тема, защото от няколко дена сам в този форум.....не виждам някои да сам обидил, а отношението кам мен е обратно!...защо ми трият мненията????...незнам!...като други се даржат много по цинично!......та да си доида на думата - пуснах е, защото и от вчера да сам тук, карам Алфа почти 16 години (виж талона по горе).....да затворя устата на някои, които ми казвт, че карам колело без каска ......абе, и колело карам ....не се засягам от непознати....ЗДРАВЕ ДА Е ПИЧОВЕ....и не дотам пичове!....за дамите само хубави неща .......виждам, че има красиви саздания тук

Comment

Хайде да вземеш да си припомниш българския език първо... все едно на шльокавица пишеш.
                          А за отношението ... вица за мутрата в насрещното знаеш ли го?
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

За правописа, ще се постарая!...от вчера се сблъсках с клавиатурата .....кажи вица

Comment

Една мутра за по лесно подкарал в насрещното, хаос и паника с/у него... чак по радиото съобщили за шофьора в насрещното платно.
                              Мутрата чува радиото и се оглежда учудено - "как един бре, много са."
                              Казах го в змисъл - ако всички други са на противно мнение, може да се окаже, че има причина.
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                              X