If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Коя е парвата алфа 155 ...движила по жалтите павета?
Коя е парвата алфа 155 ...движила по жалтите павета?
И все още движи ....прилагам и талона, тъи като еди колега от Русе искаше да го види!!!...но докату го прикача, ..изтриха темата....както обикновено се получава с темите пуснати от мен
Не мисля че Бобби дразни някой.......и оставете момчето на мира. Той просто има повече чувство за хумор.....което не е излишно насред скучните изказвания тип поздравително обръщение на президента на РБ по повод новата година....Дет се вика - тая година полупроводници, догодина - цели. Бобби, не им се връзвай....
Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
Fiat Brava 1.6 16V ELX '97
Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex
Отказа баса - можеше да пийнеш две бирички на аванта
Не го отказах!....просто с това ...нямаше как да се хванем!....между другото биричките за теб, защото щеше да спечелиш ....незнаех, че са толкова драконски мерките
Не мисля че Бобби дразни някой.......и оставете момчето на мира. Той просто има повече чувство за хумор.....което не е излишно насред скучните изказвания тип поздравително обръщение на президента на РБ по повод новата година....Дет се вика - тая година полупроводници, догодина - цели. Бобби, не им се връзвай....
Благодаря приятел!...познаваш ли Наско от вашия град...доскоро караше една 155...охрана е в една банка!
Благодаря приятел!...познаваш ли Наско от вашия град...доскоро караше една 155...охрана е в една банка!
Не не го познавам...само 2-3ма с Алфи знам от нашия град...
Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
Fiat Brava 1.6 16V ELX '97
Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex
Пуснах е тази тема, защото от няколко дена сам в този форум.....не виждам някои да сам обидил, а отношението кам мен е обратно!...защо ми трият мненията????...незнам!...като други се даржат много по цинично!......та да си доида на думата - пуснах е, защото и от вчера да сам тук, карам Алфа почти 16 години (виж талона по горе).....да затворя устата на някои, които ми казвт, че карам колело без каска ......абе, и колело карам ....не се засягам от непознати....ЗДРАВЕ ДА Е ПИЧОВЕ....и не дотам пичове!....за дамите само хубави неща .......виждам, че има красиви саздания тук
Една мутра за по лесно подкарал в насрещното, хаос и паника с/у него... чак по радиото съобщили за шофьора в насрещното платно.
Мутрата чува радиото и се оглежда учудено - "как един бре, много са."
Казах го в змисъл - ако всички други са на противно мнение, може да се окаже, че има причина.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment