Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво е вашето мнение, колеги ?
Collapse
X
-
Единия е с 1000мнения повече от другия ама не се казва точно по-колко имат.Може да се с 9000 и 10 000мнения тогава е трудно да се определи кои е виновен, а може и да са с 10 и 1010мнения!Ако е второто според мен "заека" ще е в основата на нещата, но няма изчерпателно инфо за сучея!
-
Мисля че не трябва да се взема предвид броя на мненията а тяхното съдържание, най лесно е да се регистрираш и за 2 месеца да направиш 500 мнения като се включваш само и само за да увеличиш броя на мненията си. Според мен това е по правилната гледна точка.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от NovachevМисля че не трябва да се взема предвид броя на мненията а тяхното съдържание, най лесно е да се регистрираш и за 2 месеца да направиш 500 мнения като се включваш само и само за да увеличиш броя на мненията си. Според мен това е по правилната гледна точка.
Comment
-
Първоначално публикувано от cassillasПървоначално публикувано от NovachevМисля че не трябва да се взема предвид броя на мненията а тяхното съдържание, най лесно е да се регистрираш и за 2 месеца да направиш 500 мнения като се включваш само и само за да увеличиш броя на мненията си. Според мен това е по правилната гледна точка.......но на патя, с
сигурност....приемаш ли предизвикателството
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от cassillasПървоначално публикувано от NovachevМисля че не трябва да се взема предвид броя на мненията а тяхното съдържание, най лесно е да се регистрираш и за 2 месеца да направиш 500 мнения като се включваш само и само за да увеличиш броя на мненията си. Според мен това е по правилната гледна точка.
Comment
-
cassillas, дигни си гащите...ще те изненада ниакои.....изкараи 156-та реално да се уговорим...да видиш...старата 155- та какво ще иа направи
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
Comment