Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво е вашето мнение, колеги ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какво е вашето мнение, колеги ?

как смятате ?
    1-а кола лан4ия дедра 1995-та обръщана със 110 по таван
    2-а кола фиат купе 2000-а
    3-а кола алфа ромео Gtv "97

Единия е с 1000мнения повече от другия ама не се казва точно по-колко имат.Може да се с 9000 и 10 000мнения тогава е трудно да се определи кои е виновен, а може и да са с 10 и 1010мнения!Ако е второто според мен "заека" ще е в основата на нещата, но няма изчерпателно инфо за сучея!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Мисля че не трябва да се взема предвид броя на мненията а тяхното съдържание, най лесно е да се регистрираш и за 2 месеца да направиш 500 мнения като се включваш само и само за да увеличиш броя на мненията си. Според мен това е по правилната гледна точка.
      156 1,8 ТS 99
      Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev
        Мисля че не трябва да се взема предвид броя на мненията а тяхното съдържание, най лесно е да се регистрираш и за 2 месеца да направиш 500 мнения като се включваш само и само за да увеличиш броя на мненията си. Според мен това е по правилната гледна точка.
        За това те подкрепям колегата"Бобби"(незнам дали въобще е колега) е жив пример за 150мнения за 10 дена и 148 от тях АБСОЛЮТЕН БОКЛУК!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Първоначално публикувано от cassillas
          За това те подкрепям колегата"Бобби"(незнам дали въобще е колега) е жив пример за 150мнения за 10 дена и 148 от тях АБСОЛЮТЕН БОКЛУК!
          колега в саита, да не сам ......но на патя, с сигурност....приемаш ли предизвикателството
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от cassillas
            cassillas...ако не уважаваш чуждото мнение не стой във Форума...ти имаш ли представа какво означава Форум....така, че не нападай за пореден път колегата Бобби. А ако си мъж, излез на пътя, човека те покани...Аман от богоизбрани, на които мненията са им едва ли не платени за да имаш достъп до тях, щото останалите мнения са боклук....
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
            Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

cassillas, дигни си гащите ...ще те изненада ниакои.....изкараи 156-та реално да се уговорим...да видиш...старата 155- та какво ще иа направи
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Пропуснато е да се спомене че жалващият се псува така цветисто че един ред не му стига.
                Банът е наложен от мен и ни най-малко съм гледал кой колко мения има.
                Fiat Bravo JTD105

Comment

Working...
                X