Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв LCD телевизор...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Така и така си говорим за телевизори, какво мислите за тв със задна прожекция? Е тук съм се харесал един:
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09024094
    Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

НЕ!
      Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
      Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Щото е Самсунг или?
        Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Дали ще е Sony, Samsung, LG и т.н. според мен е по добре да погледеш какви възможности имат моделите им. HD препоръчително(все пак и при нас ще дойде някой ден), време за реакция, контраст, refresh rate от 60 нагоре(препоръчително), това със фреймовете аналогов сигнал даржи 20fps(в най добрият случей), цифров някъде към 40, а LCD-тата до 50 май толкво беше не съм сигурен на 100%. И може би най важното, НЕДЕЙ да купуваш мостра която варти по 24 часа някви канали за демо. Искай си ново TV от кашонче да ти го извадят и да ти го пуснат да си го видиш. След време сам ще се убедиш след като почне да избледняват цветовете. Ми май това е успех с покупката и приятно гледане.

Comment

Напротив, за ЛСД е най-добре да се вземе мострата, стига да не е надрана и видимо застаряла. Второ, нещо с рефрешите и фреймовете ти е мътно, но няма проблеми

По темата - за 26-27 инчово тв аз лично си взех най-евтиното възможно - НЕО, за мен няма смисъл да се дават 300-400лв отгоре за марка, кабелната телевизия се вижда еднакво зле на всички. Естествено трябва да се внимава да не е с ТН панел, което при 26 инчовите НЕО е малко приключение, защото новата им партида е точно с такива. Едвам намерих мостра с читав панел в ТМ Илиенци, която беше от старата серия, защото като ми отвориха нов от кашон - беше от новите с кофти панел. Да не говорим, че НЕО-то си върви със стойка за стена, тоест, още 30-40лв далавера. 8мс е, не видях проблеми при гледане на футбол и тенис на корт, каквито има при много по-скъпите и маркови модели.

Ще добавя само, че и аз съм с 32 инчово СРТ Сони висок клас на 4 години, тоест не ми е за 300-400лв., но за 26 инчово ЛСД наистина няма смисъл да се наливат пари. Вече ако ще се взима 46, 42, 40 дори 37, едва ли бих си взел НЕО.

И накрая - ето тук http://forum.setcom.bg/index.php/topic,34906.0.html има доста инфо, който го интересува - чете отзад напред и си решава
            156 2.4JTD '99 - продадена
            Nissan Murano '05 - не знам дали някога пак ще се кача на кола

Comment

Аз взех Сони KDL-32D3000 около Коледа. За сега най-големия му плюс за мен е, че гледам цифрова телевизия от кабелната ДИРЕКТНО, без сет-топ боксове и абонаменти (просто ползвам вградения DVB-с тунер). Другото е маса входове (вкл. за ПЦ), много добри цветове, бърз "моушън енджин" (е, недостатъчно добър в редки моменти).
              Иначе стигнах до извода, че от FullHD файда в БГ нема, и скоро нема да има (щото пикселизацията на FullHD телевизор при аналогов сигнал е нечовешка).
              А колкото до това LCD-то дали е по-добро или по-лошо, за аналогова ТВ -> CRT

AR 145 QV '97

Comment

Искаш да кажеш, че примерно Булсатком или Айтвпартер можеш да гледаш без рисийвър като свържеш директно чинията с телевизора?

Comment

Не, тоя модел на сони има DVB-C/T тунер (за кабелна и "терестриал"). За сателита ми трябва ресивер естествено, но за цифровия сигнал на кабелната не ми трябва сет-топ бокс (който всъщност преработва DVB-C към аналогов сигнал). И ако некой хубав ден бТВ или Нова започнат да излъчват цифрово от Копитото се предполага че ще мога да ги гледам...

AR 145 QV '97

Comment

Колеги, благодаря на всички, които изразиха мнение по този въпрос....Аз се спрях на Philips 26PFL3312, мисля, че е добър избор. Препоръчаха ми го, най-добрите ми приятели работещи в Техномаркет, затова им вярвам. Въпреки, че в магазина тези консултанти които не ме познават веднага ме пратиха на Самсунг....И по този повод едн аинтересна случка:
                    ...питам консултанта, това което излъчват мониторите, кабелна ли е или цифрова, щото много добре се вижда...И той вика - на кабелна е.....И аз доволен (уж), че тоя Самсунг прави супер картина едвам се сдържам да не избухна в смех......Все пак на мониторите беше пуснат диск с реклама на Панасоник
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

веднага иди се оплачи това са HD- от High definition декодери с вграден хард диск и някви рекламки, тоя дето ти е казал че е от кабелна е за разстрел
                      Lexus Is200
                      Honda CBR 600 F4i

Comment

Ооооо, дааа, тия рекламните клипчета са бая подли Всичките са с едни такива зализани и цветни обекти, които плуват флегматично по екрана и се очаква да се гътнеш от възхищение
                        Да пуснат тенис на маса с китайци кат са мъже

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                        Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Сега трябва да мисля и за цифрова телевизия.....Може ли да се включи на 2 телевизора и плаща ли се допълнително за втория ТВ.....Освен това каквото гледам аз ли ще се гледа и на втория....

Comment

При цифровата телевизия, за да не гледат и двата телевизора едно и също се слага втори приемник и струва по-малко от първия, но точно колко - не знам
                            А и да ти кажа честно, цифровата телевизия през кабелната телевизия (не с чиния) лично на мен ми изглежда малко "мижи да те лажем" но поне струва само 3-5лв.
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от trouble
                              Сега трябва да мисля и за цифрова телевизия.....Може ли да се включи на 2 телевизора и плаща ли се допълнително за втория ТВ.....Освен това каквото гледам аз ли ще се гледа и на втория....
                              На една чиния, максимум може 2 телевизора с допълнителено оборудване....не се сещам първоначално, колко струваше!......но след това доплащаш по 5-6 лева допалнително за 2....наи добре потарси в нета АТВ партнер или Булсатком...непрекаснато течат промоций...
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Аз видях на ИТВ партнер колко струва, но по ме удовлетворяват таксите на БулсатКом, само, че не разбрах колко струва допълнителното оборудване за втория телевизор, само разбрах колко е таксата му...

Comment

Working...
                                X