If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така ве4е имам безжи4ен рутер и мрежоб кабел ам нацки да стане нещо да се обадя да ми разкодират и този мак ли ? Или направо да кажа 4е съм си взел рутер за да мога да си ползвам двата компа ?
Аз само да вмъкна, че лятото на работа направихме и втория комп да има Интернет с рутер (безжичен, но ги свързахме жично) и просто си го сложихме и на никакъв доставчик не сме се обаждали да му казваме че ще имаме 2 компа с Нет.....БТК е доставчика...
Еми то така трябва и да е , ама моя е от другата бира ...
Вържи се на БТК не ти ли е по-добре...
Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
Fiat Brava 1.6 16V ELX '97
Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex
Така ве4е имам безжи4ен рутер и мрежоб кабел ам нацки да стане нещо да се обадя да ми разкодират и този мак ли ? Или направо да кажа 4е съм си взел рутер за да мога да си ползвам двата компа ?
Аз само да вмъкна, че лятото на работа направихме и втория комп да има Интернет с рутер (безжичен, но ги свързахме жично) и просто си го сложихме и на никакъв доставчик не сме се обаждали да му казваме че ще имаме 2 компа с Нет.....БТК е доставчика...
Еми то така трябва и да е , ама моя е от другата бира ...
Вържи се на БТК не ти ли е по-добре...
Еми да ама аз съм с едни пакети кабелни глупости ,4е да видим ...днес 4акам техник да ми помогне с настроиките
BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
Е целата работа била 10 лв. ,ве4е нямам никакви блокажи на мак адреси и т.н. ,цената на месе4ната такса не се промени и те ми направиха настройките на рутера За Кабъл Тел говоря...
BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
Е целата работа била 10 лв. ,ве4е нямам никакви блокажи на мак адреси и т.н. ,цената на месе4ната такса не се промени и те ми направиха настройките на рутера За Кабъл Тел говоря...
Ай честито и да почерпиш
Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
Fiat Brava 1.6 16V ELX '97
Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex
Е за това говорим
Айде колегите от по-горе да продължават да си плащат за два компа.
Че и да спорят още
Е за това говорим
Че и да спорят още
Ако искат и за пет да плащат , така или ина4е използваш една и съща връзка ,която разпределяш на 2-ва компа
Е за това говорим
Че и да спорят още
Ако искат и за пет да плащат , така или ина4е използваш една и съща връзка ,която разпределяш на 2-ва компа
Comment