Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфист... що е то???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

хи1 не съжалявам даже бабата не я давам за нищо имам си и един нов дръгел и не виждам с какво е по добър от 75цата

Comment

незнам , аз лично бих съжалявал а иначе мисля че ме разбрахте грешно,кефя се много на по старичките , ама ми стана тъпо колегата как "нахрани " всички останали алфи
      ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Absente_
        много е тъпо,като някой няма пари за нова алфа да ги обижда и да си хвали старите , даже тъпо не е правилната дума , мисля че е жалко
        Е да всички запознати с марката признаваме 33ката , 75цата , 155цата и т.н... ама човек да плюе по 146,145, 156, 164, 166, 159 , ГТВ ГТ, Спайдър, Брера и т.н... и отгоре на сичкото се мисли за "алфист" нещо ми се струва странно
        Аз пък не виждам какво лошо каза колегата Absente_ в този пост, че така го налазихте всички

Викате, Алфите дето е изброил накрая... не струват, а?

Или се захващате за това, че малко е объркал моделите, коя е Фиатова и коя не... айде ся подробности. Много добре се разбира мисълта му
        ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
        sigpic
        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

пъъъффф според мен има огромна разлика (светлини години) в карането и емоцията от "старите" алфи и "новите" . Име 75ица като я карам умирам от кеф просто като настъпя.... ,а на шофиорските курсове карам 146 и тръпката е по малка, въпреки че и там ми дават да давам повече гассс но разлика има и то не малка,което сички го знаят но ЗА МЕН сички алфи са ненормално яки ,а една подържана "стара баба"е просто уникално дори да я гледам на картинка или на пътя лчно мение
          ALFA ROMEO 75 2.0 ts
          sigpic
          Нещо което работи - не се пипа!

Comment

А пък за мен тия ви разсъждения са пълна глупост, стари, нови, още по-нови,а ако се направи един класически модел в съвременни условия и глезотийките на новите коли пак ли така ще говорите."Който нямал пари за по-новите" , хахаа, несъм много на същото мнение и с тия "истинска" и "неистинска" - ми истинска алфа е от '60 ако се съди по разсъжденията ви относно влиянието на други концерни. По принцип важи правилото всеки кара това зяа което има средства,аз обаче се радвам, че карам това което искам ако ще да не е "истинска" алфа

Comment

Първоначално публикувано от botsos
              Според мен, тва да си алфист, значи, всеки път когато видиш Алфа да трепва нещо вътре в теб! Без да можеш да го контролираш или да си обясниш какво точно става!
              YES седнеш ли веднъж зад волана на алфа-слизане няма. става част от теб. сърцето ти заработва в ритъма на двигателя И. Ако нещо не е в ред в колата- не можеш да спиш. боли те когато видиш ударена или повредена алфа. като видиш някой от твоята порода- винаги ти се иска да покарате заедно . сменя се модела но не и марката. видиш ли я на пътя- се обръщаш след нея. след това редовно я сънуваш. една позната преди време беше казала "Жалко че алфа ромео не правят мъже" Не се съмнявате какво кара нали?
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

Побъркана работа
                Цялата при това
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от fiore
                  Първоначално публикувано от botsos
                  Според мен, тва да си алфист, значи, всеки път когато видиш Алфа да трепва нещо вътре в теб! Без да можеш да го контролираш или да си обясниш какво точно става!
                  YES седнеш ли веднъж зад волана на алфа-слизане няма. става част от теб. сърцето ти заработва в ритъма на двигателя И. Ако нещо не е в ред в колата- не можеш да спиш. боли те когато видиш ударена или повредена алфа. като видиш някой от твоята порода- винаги ти се иска да покарате заедно . сменя се модела но не и марката. видиш ли я на пътя- се обръщаш след нея. след това редовно я сънуваш. една позната преди време беше казала "Жалко че алфа ромео не правят мъже" Не се съмнявате какво кара нали?
                  Тцъ бе, колега :P

145/1,4/TS, 155/1,8/TS

Comment

Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                    sprint tropheo
                    155/1.8
                    156/2.0 Selespeed

Comment

аз не знам какво точно е ,но знам ,че като видя някоя Алфуна от любимите ми се ухилвам до уши и ми става гот на душицата.
                      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

http://www.torquecars.com/images/alfav6.jpg

Един алфист,ако го има това в колата,сигурно щеше да спи при него в гаража!
                        А тия"нормалните" хора,с немските коли,ако го видят най-вероятно ще кажат:"баси теснотията,тука нема къде да се бръкне"!
                        ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
                        ALFA 156 2.0 1999 - бивша
                        ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005

Comment

Working...
                        X